Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Burtici, la mine de vreo 2 zile, in fiecare dimineata simt burtica deplasata in alta parte . Asa se intampla si la voi? Aseara parca ma durea putin, dar cred ca eram obosita.

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

'Neata, burtici... Ce veselie pe forum aici... Si ce mult imi place!!

Am si eu o intrebare... Mi se tot spune ca la prima sarcina bebe incepe sa isi faca simtita prezenta pe la 18-20 saptamani... Insa mie mi se pare ca l-am simtit deja de cateva ori. Intrebarea mea e cand o sa incep sa il simt mai tot timpul ca sa fiu sigura ca e bebe?

Sabina - 17+

Sabina, eu la prima sarcina l-am simtit pe Vladut la 16 saptamani si cateva zile. A fost o impunsatura destul de puternica si am stiut ca este bebe . La a doua sarcina se zice ca il simti si mai devreme. Si, de vreo 2 zile, cand ma asez seara in pat si stau linistita, simt cateva fluturari prin burtica. Inca nu as baga mana in foc, dar cred ca este bebe2 . Abia astept sa il/o simt mai clar.
Andre, Ionela, Crina
Multumesc mult fetelor care ne-au tinut pumnii.

Azi cine merge?

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata tuturor!
Ma alatur si eu gravidutelor de septembrie (octombrie).
DPN: 01.09.2010
UM: 25.11.2009

TINA
cu 20+ si fetita (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Burtici, la mine de vreo 2 zile, in fiecare dimineata simt burtica deplasata in alta parte . Asa se intampla si la voi? Aseara parca ma durea putin, dar cred ca eram obosita.

In al , sunt in 14+

Da, asa patesc si eu. Cand e ghemuita in stanga, cand in dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Kiti, ma bucur ca e ceva normal. De multe ori ma intreb daca e normal sau nu cand se intampla ceva legat de sarcina si ma bucur mult ca aici sunt burtici in aceeasi situatie cu a mea, cu care pot vb si care ma linistesc cand sunt tulburata.

multumesc mult!

In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Si la mine tot asa: ba pe stanga, ba pe dreapta.

Sabina, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Sa va povestesc, sunt intr-o dilema. Eu stiam ca am grupa sanguina 0 I, la fel ca mama mea. Acum la analize cica este A II, la fel ca al tatalui., ore care analiza a fost corecta? asta de acum sau cea de la 15 ani?Rezultatul de atunci nu-l mai am, dar tin minte exact ca asa scria pe buletin, mai ales ca vb cu sormea, eu seman cu mama si am grupa ei, tu cu tata si ai grupa lui . M-am saturat de intepaturi, cu atat mai mult ca ma gandesc ca daca acum e o greseala trebuie sa repet toate analizele din nou .
va pe toate

mamica de fetita si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata fete frumoase.
Kiti, Andra felicitari pentru rezultatele excelente de la ecografie.
Eu sunt bucuroasa ca am iesit din sedinta 'necoafata'..m-am descurcat bine insa normal ca mi-a mai dat altele de facut..ca nu cumva sa stau degeaba..
Va citesc oricum si va pupicelizez.

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Oramona, mai, chiar nasol...vestea oarecum buna e ca in ziua de azi pentru a-ti determina grupa sanguina e suficienta o intepatura in deget...pentru linistea ta ar trebui repetata, doar pentru determinarea grupei...celelalte analize de ce ar trebui sa le refaci? Doar nu sunt influentate de grupa. Sau nu mai ai incredere in laborator?!

15+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

'Neata, burtici... Ce veselie pe forum aici... Si ce mult imi place!!

Am si eu o intrebare... Mi se tot spune ca la prima sarcina bebe incepe sa isi faca simtita prezenta pe la 18-20 saptamani... Insa mie mi se pare ca l-am simtit deja de cateva ori. Intrebarea mea e cand o sa incep sa il simt mai tot timpul ca sa fiu sigura ca e bebe?

Sabina - 17+

Sabina, eu la prima sarcina l-am simtit pe Vladut la 16 saptamani si cateva zile. A fost o impunsatura destul de puternica si am stiut ca este bebe . La a doua sarcina se zice ca il simti si mai devreme. Si, de vreo 2 zile, cand ma asez seara in pat si stau linistita, simt cateva fluturari prin burtica. Inca nu as baga mana in foc, dar cred ca este bebe2 . Abia astept sa il/o simt mai clar.
Andre, Ionela, Crina
Multumesc mult fetelor care ne-au tinut pumnii.

Azi cine merge?

Eu sunt la primul bebe si l-am simtit la 15 sapt si 4 zile(atunci mi-am dat seama ca e bebe pentru ca de cateva zile simteam ca niste "gadilaturi" ba in stanga ,ba in dreapta de obicei cand stateam in fund sau intinsa in pat),acum la 19 sapt incep sa simt loviturile ceva mai bine si imi dau seama ca cateodata face tumbe

19+

http://picasaweb.google.ro/CLAUDIASTATE/CUNUNIECIVILA21032010#
http://picasaweb.google.ro/claudiastate/Maneciu2010#

Mergi la inceput