Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Salutareeeeeee! Crina inca o data la multi ani! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iau si eu o bucatica de tort daca a mai ramas de la voi, hihi Luciana, Kitti felicitari pentru bebici; ma bucur ca ati venit cu vesti buneeeeeee ![]() Si eu vin cu vesti bune, bebele este super, a crescut, la inceput era mai mic ca varsta gestationala acum e mai mare, in sensul ca eu am 15+2 si el e de aproape 16 Dr nu a zis ce e si nu am vrut sa il pisez prea tare ca avea multi pacienti dar cand merg cu rezultatul de la sange poate o sa mai fac o eco si atunci... sa speram ![]() Oricum sunt super incantata ca bebe e ok! Sper sa fie sanatos si sa fie bine pana la capat! (si mai departe... :) ) Ale ------------------------------ Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit. ----------------------------- 15+ cu bebe mic |
multumesc....felicitari si tie

12+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
lucianna_83 spune:
Incep sa ma obisnuiesc sa citesc 1/2 de zi la pranz si cealalata 1/2 pe la ora asta
...dar ca sa nu uit pe cineva sau ceva o sa raspund atunci pe loc. Ce ma bucur ca au fost si azi numai vesti bune. Eu dupa atatea emotii azi m-am simtit extrem de relaxata si linistita ca bebe e asa cum trebuie. Cred ca e prea devreme sa-l simt, mai ales ca are loc berechet sa faca cate tumbe vrea, pe Raul l-am simtit la aproape 20 sapt, era marisor si ma tot lovea in coaste mai ales cand stateam pe o parte.
Apropos, a stat azi la poze exact cum statea si Raul....culmea e ca si acum sta (poate o sa pun niste poze cu el)....am o poza cu bebe stand pe spate si cu putza in sus. De asta a zis doctora ca e clar baiat, ca s-a vazut mult prea bine, pana si noi ne-am dat seama :)).
Ati vorbit de mancare interzis sau nu....mie nu mi-a zis dr niciodata ca n-am voie sa mananc ceva si asta pentru ca nu cred ca mananca cineva branza/ficat etc dimi, la pranz si seara....si intre mese
....pe bune acum...o data cand ai pofta si chef si stii ca nu-ti face rau, nu-ti cade greu cred ca e ok. Eu am tinut totusi cont de ce am mancat cat timp am alaptat. Dar in sarcina am mancat numai ce am avut chef, pana si pepsi beam (cica era vara si cald si vroiam ceva acidulat si rece) si cioco la greu....eu asa m-am simtit bine, ca decat sa ma gandesc la ele mai bine mancam si eram multumita
.
Noapte buna. pupici. 
12+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici dragute! Azi s-a deschis toneta oleaca mai tarziu!
Poftiti serviti, toate sunt proaspete si aromate!
Imi pare atat de rau ca nu sunt si eu cu voi toata ziulica, sa impartasim impresii mai multe! De obicei seara ajung acasa si atunci nu stiu ce sa fac mai repede.Off..
Vad ca te-ai distrat foarte bine ieri Crinuta! Super ideea cu aparatul de ascultat inimioare! Cred ca voi investi si eu in curand in asa ceva ca in continuare imi vine sa merg tot timpul la eco! Sunt stresata si pt ca stau mult in picioare!
O multime de vesti bune si veselie ieri pe-ici, ce-mi place! O adevarata relaxare sa citesti asa ceva la trezire dimineata!
Azi mai avem pe cineva cu intalniri programate?
Mi se pare mie sau fetele conduc in momentul de fata? Asa-mi pare mie dupa ultima saptamana!
Unii nu vor sa le cada puta, altii sa le creasca! Asta mi se pare genial! Zicea cineva c-ar fi tare ca bebeii astia intr-o zi cand vor fi mari sa intre si sa citeasca tot ce-am scris noi pe-ici! Fugiiiti! ![]()
Si eu astept cu nerabdare un sut sau un pumn sau ceva acolo in burtica. Avem si noi 15s, si sper sa se intampla cet mai curand minunea! Sunt convinsa ca o parte din stres pleaca imediat dupa aia. mmmm...
Hai ca m-am latit ca o pleasca! Va pupic pe toate si va urez o zi grozava, iar fetelor care merg la eco numai vesti si surprize placute! Tinem pumnii!

Cristina
14+
eveline spune:
Buna dimineata tuturor!
Azi schimb si eu cifra din semnatura..uraaa...
Felicitari tuturor celor care ne-au adus ieri vesti bune dupa marea intalnire...s-o tineti tot asa!
Azi sunt mai vesela, mi-am recapatat fortele, tata a fost externat si mi-am luat de o grija cum s-ar spune, sotul a plecat in delegatie si vine vineri (tocmai la Sibiu) si am ramas cu Bianca "amandoua gagicile" cum spune ea si chiar ne rasfatam singurele. Ieri am iesit cu ea in curte si i-am pus rolele in picioare pentru prima data in viata ei (i le-a adus iepurasul) si iubita lu' mama a invatat sa mearga singura singurica...sunt asa mandra de ea! Si apoi ne-am rasfatat cu o baie, samponat, cremuit, oje si altele...ca intre fete...si am dormit si eu in sfarsit bine.
Va pup pe toate si va urez o zi superba!
Edit: cine merge azi la intalnire cu bebe???
15+
si mamica de
Bianca
LoraG76 spune:
'Neata, fetelor!
Ma bucur ca sunteti bine si sunteti vesele! 
Va doresc o zi cat mai frumoasa!
P.S.: Eu deja am cumparat aproape tot ce e nevoie pentru bebe...e mai rau ca la prima sarcina, nu-s normala, stiu...dar nu m-am putut abtine. Sa vedeti distractie daca se schimba cumva culoarea la carucior saptamana viitoare...
Si totusi, nu cred....dr. m-a asigurat 100% ca-i fetita si eu cred asta. (
)
Lora, mami de Iustina si 
20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
sabu_dk spune:
'Neata, burtici... Ce veselie pe forum aici... Si ce mult imi place!!
Nu prea ma inteleg pe mine oamenii, insa mi-e asa de dor cateodata sa stau la povesti...in romana. Stiu ca suna ciudat, insa stand in Danemarca, gandesc toata ziua ba in engleza, ba in daneza...
Si tare ma binedispune sa citesc tot ce scrieti voi aici in romana. :) Hihi.
Am si eu o intrebare... Mi se tot spune ca la prima sarcina bebe incepe sa isi faca simtita prezenta pe la 18-20 saptamani... Insa mie mi se pare ca l-am simtit deja de cateva ori. Intrebarea mea e cand o sa incep sa il simt mai tot timpul ca sa fiu sigura ca e bebe?
Sabina - 17+
ionela.n spune:
Buna burtici 
Kiti, Andra, felicitari pt bebei 

--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
oramona spune:
Buna dimineata, burticutelor. Eu azi sunt fara chef, ma doare burtica(cred ca m-am balonat), ma ustura gatul si mi-am mai luat sange pt. TSH(tiroida) si m-a zgriat asistenta cu acul.
.
Va
si tinem pumnii pt fetele care merg azi laa eco.

mamica de fetita si
15+

19+