Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Wow Cori ce fain!!!

Ce ma bucur cand aud ca il simtiti pe bebe; mie mi se pare incredibil, toate fetele mi-au zis ca la prima sarcina pe la 20 de saptamani o sa il simt si vad ca totusi se poate si mai repede!!!
Eu am doar 15+2... Sper sa simt il si eu curand ... abia astept!!!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

15+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Andra, simti asa brusc ori ca un fluturat in burtica, ori ca pe o impinsatura ventita din interior - depinde de ce face el atunci. Dar trebuie sa fii atenta si sa nu ignori nici macar o bula de aer ce se misca in burtica- poate e chiar bebe

Cori 16 s + !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Si inca ceva, depinde de la caz la caz. Sora mea a simtit tot pe la sfarsitul saptamanii 16 si colegele de la lucru la fel. Dar nu simti chiar in fiecare zi si chiar trebuie sa fii atenta la ce simti :) O sa vezi cat de curand.

Cori 16 s + !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Crina la multi ani sa te bucuri de bebe si un an cat mai frumos!!!
Luciana felicitari si eu de abia astept sa vad ce carucior avem,sunt parca mai nerabdatoare ca la prima sarcina.
Astazi am luat rezultatulDT scrie acolo risc scazut asa ca m-am mai linistit.
Pate de ficat am mancat si eu si astazi am luat la pranz ficatei de pui ,sper sa nu fi facut vreo prostie.
Si asa parca numai traznai fac zici ca a decedat neuronu, m-am cam sugrumat cu pantalinii pana saptamana asta cand am anuntat la munca, am facut o baie di dupa 5 min am realizat ca era cam fierbinte, am mancat icre salata beof etc ....
Va pup ca deja ma bag la nani si imipare rau ca va citesc doar seara pe fuga

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 13 +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Felicitari tuturor fetelor care ne-au adus vesti bune astazi!!! Iuhuuuu!!! Ce-mi mai place sa va citesc!!!

Si eu il simt pe bebe de vreo 2-3 saptamani... nu mai stiu exact data cand l-am simtit pentru prima oara, asta si pentru ca nu eram sigura daca e bebe, insa intre timp m-am lamurit: e bebe!!! Superba senzatie!

Cineva spunea mai devreme ca ar trebui evitata salata verde? Pai daca e asa, chiar ca nu mai mancam nimic! Eu cred ca daca spalam bine fiecare foaie de salata, nu exista nicio problema.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Crinuta, mai e tort? Parca as mai manca o feliuta! Ce cadouri ai primit azi? si inca o data La multi aaaaaaaaaaaaaaaani!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Felicitari fetelor! Cu vesti din acestea sa umplem odiseea noastra! Va multumesc dragele mele!

uta28 este 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Dragele mele va multumesc inca o data pentru urari. Sunteti niste scumpici. Mai este tort pentru cine mai vrea.
AM avut pe finutii mei in vizita si acum am intrat sa vad ce au facut fetele. KITI< ANDRA ma bucur tare mult pentru bebeii vostri.
Pentru mine a fost o zi extraordinara astazi, desi nu m-am simtit fizic foarte bine. Sper ca v-ati simtit bine la chef.
Am primit multe, multe flori, cadoute peste cadoute, dar cel mai frumos a fost un aparat de ascultat inimioara la bebita. L-am incercat si e super. VI-l imprumut cu placere daca vi se face dor de bebeii vostri.
Acum am sa merg la nani si daca vreti continuam maine cheful ca a mai ramas cate ceva pe aici.
Sa aveti o noapte frumoasa!

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Fetelor, ce distractie azi de ziua Crinei! Toata lumea se inghesuie la tort!Cred ca mai prind si eu cateva firimituri! Asa imi trebuie daca am intrat tarziu!
Felicitari lucianna! Ce repede si-a aratat puiul tau secretul...
Succes fetelor care trebuie sa vina cu rezultatele bune de la eco! Le asteptam si le mai pastram si lor cate ceva din bunatatile pe care le avem pe aici!
Zozela, ce faci de nu ne zici nimic? Unde ai fugit? Ai ramas datoare de ieri. Hai, te asteptam
Succes si fetelor care au eco maine!Le tinem pumnii stransi!
danaisa20 12+

multumesc ....ceea ce inseamna ca nu e secretos

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Gata, m-am intors.
Bebe este bine, e in grafic si sughita de zor . Nu ne-a aratat ce este, dar nu conteaza, am rabdare.
Mi-a zis dr sa nu mai iau acid folic, de vitamine discutam la intalnirea viitoare si mi-a dat liber a bazin, doar sa am grija sa fie curat.
Deci, in concluzie, neuronul s-a relaxat si promite sa se bucure de sarcina in continuare.
Pe 23 merg la triplu test, iar pe 11 mai din nou la eco.

Va pup!

PS. Ne mai sunt datoare cu vesti Andra si Zozela. Zozelaaaa, unde esti?

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

felicitari...important e ca e bine si sanatos....o fi mai secretos un pic bebe al tau

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Mergi la inceput