Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Doua feliute de paine cu pate am mancat si eu, ca in momentul ala mi se parea cea mai buna chestie din lume si singura pe care o puteam manca. Acum, fie vorba intre noi, cam cat ficat credeti voi ca este in pate-ul de ficat romanesc?
Ionela, acum cateva bucatele nu cred ca fac rau nimanui, stai linistita

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bine, nu mananc pate in cantitati industriale, dar mai mananc si eu 2-3 felii cand am pofta. Asta inseamna cam de maxim 2 ori pe luna. Si cum zici tu Kiti, nu cred ca e ficat pur in pate

Kiti, te , bafta multa la eco

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Am plecat. Intru cand ma intorc, sa va anunt.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Fetelor, ce distractie azi de ziua Crinei! Toata lumea se inghesuie la tort!Cred ca mai prind si eu cateva firimituri! Asa imi trebuie daca am intrat tarziu!
Felicitari lucianna! Ce repede si-a aratat puiul tau secretul...
Succes fetelor care trebuie sa vina cu rezultatele bune de la eco! Le asteptam si le mai pastram si lor cate ceva din bunatatile pe care le avem pe aici!

Zozela, ce faci de nu ne zici nimic? Unde ai fugit? Ai ramas datoare de ieri. Hai, te asteptam

Succes si fetelor care au eco maine!Le tinem pumnii stransi!

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Dragelor ma indrept si eu spre casa.
Crina la multi ani inca o data, a fost o petrecere pe cinste, sa fii sanatoasa, iubita si sa aveti un bebe cuminte.
Tin pumnii pentru fetele care acum au intalnire cu bebelinii si asteptam vesti excelente.
Va pup

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Gata, m-am intors.
Bebe este bine, e in grafic si sughita de zor . Nu ne-a aratat ce este, dar nu conteaza, am rabdare.
Mi-a zis dr sa nu mai iau acid folic, de vitamine discutam la intalnirea viitoare si mi-a dat liber a bazin, doar sa am grija sa fie curat.
Deci, in concluzie, neuronul s-a relaxat si promite sa se bucure de sarcina in continuare.
Pe 23 merg la triplu test, iar pe 11 mai din nou la eco.

Va pup!

PS. Ne mai sunt datoare cu vesti Andra si Zozela. Zozelaaaa, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salutareeeeeee!

Crina inca o data la multi ani!
Iau si eu o bucatica de tort daca a mai ramas de la voi, hihi

Luciana, Kitti felicitari pentru bebici; ma bucur ca ati venit cu vesti buneeeeeee

Si eu vin cu vesti bune, bebele este super, a crescut, la inceput era mai mic ca varsta gestationala acum e mai mare, in sensul ca eu am 15+2 si el e de aproape 16 Dr nu a zis ce e si nu am vrut sa il pisez prea tare ca avea multi pacienti dar cand merg cu rezultatul de la sange poate o sa mai fac o eco si atunci... sa speram
Oricum sunt super incantata ca bebe e ok! Sper sa fie sanatos si sa fie bine pana la capat! (si mai departe... :) )

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

15+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Felicitari Andra si Kitti! Super vesti si de la voi! Bravo si bebicilor vostri care au crescut, dar inca isi ascund micul secret!

Peste 2-3 saptamani se mai coloreaza ceva carucioare! Si eu sper sa aflu peste 3 saptamani la urmatorul eco!

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Andra
Eu de fericire ca e totul bine nu am mai intrebat nimic - CRL sau alte alea. L-am vazut ca era bine, misca manutele si sughita si mi-a fost de ajuns, in rest, blanc total, am uitat tot ce voiam sa mai intreb
Oricum, peste 10 zile ma duc la 3d si aflu atunci toate dimensiunile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna seara tuturor.
La multi ani Crina .
Fetele voi il simtiti pe bebe? Eu cred ca il simt zilnic dar parca tot nu imi vine sa cred ...
Azi m-am intors din Istanbul si am venit cu bagajul meu plin cu haine si jucarii pt bebe si hainele mele le-am inghesuit in bagajul sotului . Oricum nu are rost sa va spn ca preturile nu se compara si oferta e de 10 ori mai vasta. I-am luat lui bebe si caruselul pt patut- e cu ursuleti imbracati in fluturasi . Parerea mamei mele este ca si eu si sotul am cam luat-o razna. Voi ati inceput cumparaturile pt bebe?

Cori 16 s + !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput