LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**
Raspunsuri - Pagina 21
joanna27 spune:
Ina mersi.Ramane vinu pe alta dara ca oricum dorme berbecu la mine in brate si nu pot savura.
Cu plasticurile zice ca au o substanta care la anumite temperaturi , joase cu minus si crescute cred peste 60,trece in componenta mancarii sau lichidelor.Acea substanta cica e periculoasa ingerata si in cantitati foarte mici,da dereglari hormonale, bla bla pana la cancer.
Si ma ia cu friguri cand ma gandesc ca berbecu numa de plasticuri a avut parte, pe care le-am si fiert
joanna27 spune:
Sasha pe unde umbli?Vre poze cu absolventu Pietroi!!!
Bianca apopos poze noi cu Vladimir..ce faci?
Ma duc si eu la cica ...cu berebecu in brate.
olishka spune:
Poze cu Maria si David
http://picasaweb.google.ro/olgagireada/MariaSiDavid#
Fug la culcare!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
Ilinca_M. spune:
Repede repede, tzop si io cat imi mananc cerealele cu lapte si am lasat-o pe maica-mea de body-guard
Inapreda, nu-ti fa griji cu tenisii, sa fim seriosi; eu cred ca mai aiurea-s inventiile astea cu "ortopedic" si "talonet" (desi i-am luat si eu o singura pereche asa...nici nu-s incantata!), doar copiii-si formeaza singuri mersul mai ales desculti. Cata vreme inccaltamintea nu e prea mica/stramta/mare/greoaie etc...(si chiar ma indoiesc ca Zara are asa ceva!) e perfect. Mie mi-e ciuda ca inca nu ne e gata mall-ul si Zara baby gasesc f. rar la Outlet (e drept ca la pretzuri miiici) si Phiphi are doar cateva tzinute de la ei, dar mi-s dragi de numa si-s de calitate.
Joanna, chiar ma intrebam de tine. Si de Mireal, n-a mai trecut de multa vreme. Din pacate asta cu plasticurile asa e, eu stiam de mult, ca sunt avertismente pe toate gardurile. Eu sa zic drept prima revelatie am avut-o acum muuulti ani cand nu intelegeam de ce pepsi-ul la flacon nu se compara cu cel din sticla si atunci a inceput sa-mi "puta" plasticul, e o porcarie. Nu mai incalzi nimic de plastic! Cu farfuriuta si castronelul nu e o problema, ca mancarea numai sta in el (si cat? maximum 20 de minute), eu nu-l bag veci la microunde (nici n-am cu ce: cu mar? cu iaurt?:)))) iar linguritza e de silicon, nu? Numai "coada" e de plastic. Traiasca sticla! (inclusiv de bere)
Sper sa am acum o pauzica sa vad pozele cu noul cuplu David - Maria...hmmmm, ce-o sa spuna Brisuca?! Dar de fapt daca au vrut sa imparta aceeasi tzitza is ca fratii, nu e nimic "necurat", rusine sa-mi fie ca ma gandesc la prostii!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
Pisik06 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI! SARAH IOANA!!!
LA MULTI ANI! ANDREI FLORIN!!!
Am vazut poze cu Saya, tare dulce mai e si cu Boss si Maria
A, FELICITARI DAVID!!!! Oare si-o mai da si Ana drumul singura la mers?
Ca eu iar incep sa imi fac griji, cand va aud cate fac ai vostri. Ana nu zice nimic inteligibil (numai mama zicea, dar acu nu mai zice), nici cum fac animalele, nu imita nimic. Mie mi se pare normala, dar sa o duc totusi la un control? Sau doar o fi mai lenta? Toata lumea care o vede, inclusiv fetele de aici care au fost la intalniri mi-au spus ca e un copil normal, vioi, receptiv. Si totusi, de ce nu face anumite chestii?
A dormit Ana mea de ieri de la 18:30 pana la 05:30, cand s-a trezit, am schimbat-o, i-am dat sa pape, i-am luat febra (38,5), i-am dat Nurofen si s-a culcat din nou. Inca doarme, mi-e asa mila de ea, a doborat-o febra aia mare de ieri. Si cand ma gandesc ca trebuie sa o aspir si iar urla ca taiata, imi vine sa fug pe campii.
Cel mai rau imi pare ca nu mergem maine la ziua Boss-ului. Ne pregatisem, eram asa bucuroase si nerabdatoare. Nici la Valcea nu mai plecam evident, dar asta nu e asa grav, ca mai e vreme. Doar tata va suferi putin. In fine, Ana sa fie bine.
Nu stiu daca mai scriu azi, am devenit iarasi dependenta de forum si as vrea sa ma tratez.
S-a trezit puiu.
Va pup
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
claudela spune:
Neatza si de la mine!Eu mai vin, mai citesc putin si apoi nu mai am timp sa vorbesc deloc cu voi...Sunt franta de oboseala, de dimineata de la 6 pana seara la 22 sunt in fibrilatie...
POVESTEA MIRUNEI
mababei spune:
Neatza!
Mi-am inseninat dimineata, delectandu-ma cu pozele minunatilor ghiocei!
Despre plastice, nu am vazut stirea dar cred ca e vorba despre bisphenol (BFA). S-a discutat si aici, cred ca Danonique ne punea in garda despre nocivitatea acestei substante.
Partea buna e ca sunt produse pentru copii care nu contin aceasta susbstanta: e vorba de cele de la Tommee Tippee, Medela sau Nuby, pe astea le stiu eu, ca le-am cautat la acea vreme.
Sau folosim vasutze de sticla, cum face Inapreda. Eu nu prea mai pot sa ii dau asa de cand cu mancatul autonom pentru ca fara o incercare de ravasire nu ne putem considera satisfacuti. Nici macar ventuzele alea de prins bolul nu mai fac fata ca a invatat cum sa le devideze si jap.... zboara puiule, zboara!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
denisamada spune:
Buna dimineata!
Eu iar fac bagaje... Cativ, pe unde esti? Poate we asta reusim sa ne vedem.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Felicitari bossului David, mergaretz si tzatzofil! Tare rau ne pare ca nu o sa putem participa la aniversarea lui... Dar ii uram La multi ani in avans!
LA MULTI ANI, DAVID!!!
Multe flori pentru mamica lui tanara si frumoasa!
Si petrecere frumoasa!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute