LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**
Raspunsuri - Pagina 22
anca_nicolae spune:
So, comentariile pt repriza nr 2 [or fi, n-or fi si prelungiri?.. ]
Pt Pisik, am placerea sa remarc o poza f reprezentativa, unde miaunica cea mica este SI comunicativa, SI interesata de lumea inconjuratoare, este SI vesela, asa ca, pisikutz, ca sa nu mai ai ganduri negre, pune poza asta pe desktop, center, full size :))
http://picasaweb.google.ro/olgagireada/GhioceiHerestrau13042010#5459743886011343858
Pt monvas, DESI toti sustin ca "inginerul de 2 ani" este leit maitrey, eu zic ca, TOTUSI, privirea este de la tati [cel din poza de la romania literara parca, va da monvas neshte detalii, dc nu gasiti poza cu tati..:))]
http://picasaweb.google.ro/olgagireada/GhioceiHerestrau13042010#5459744072316689378
Aseara cand scriam despre Leeloo aveam in minte aceasta poza, domne', e ceva de speriat, amandoi privesc cu ACEEASI expresie, usor analitica, usor amuzata, usor critica... se putea altfel?
http://picasaweb.google.ro/olgagireada/GhioceiHerestrau13042010#5459748689212592306
Mi-am salvat o gramada de poze, va zic, pozele de data asta sunt ATAT de reusite privind chipurile si expresiile copiilor, nu pot sa aleg pe vreunul mai cu motz, toti sunt PERFECTI, INCAT, ce m-am gandit eu? Merg la Oli+monvas sa-mi fac un album foto profesionist, sa ies si eu "la fel de perfecta" precum ghioceii, , si apoi sa vedeti cati daddys o sa cuceresc, cate 1 pe saptamana, para si impara, cum era cu benzina pe timpul lui ceausescu
Si pe langa laude, trebuie sa adaug si comentarii "adevarate", nu?, ca fara, nu-s comentator veridic. Deci: domnul gheis m-a UIMIT ca nu a vrut sa-si largeasca domne' orizontul cunoasterii, si a mancat doar bomboane albe [ca la mama-sa, sic ], nu a vrut nici neam din alea negre, de care ii recomandam eu, hmm, i-am explicat ca trebuie sa fie open mind, ca trebuie sa fie flexibil, dar nimic nimic nu l-a mutat din loc, ba l-a mai sustinut si gheisa, cica asa e bine, sa fie incoruptibil, of, of, tot eu raman a mai tinera din parc :)). Apoi, bb3 a fost tare necavaler, n-a lasat mingea aia din mana si fetelor, doamne fereste, de aia m-am retras din poze, sa nu stie lumea unde-i ma-sa de l-a invatat asa posesiv... Siii, am stat prea putin in parc, :((, data viitoare trebuie sa alegem alt interval orar, mai cu soare si cu mai mult timp impreuna.
pe toti, si pe cei din poze, daaar, si pe privitori!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 11 luni
anca_nicolae spune:
Dodo-pui
am citit ca veniti la bucuresti, sper ca stii ca va asteptam, eu sper tot la noi sa stati, vb la telefon, ok?
Si cred ca la inceputul lui aprilie am uitat sa-ti zic de pozele de la motz, mai, aia mica este atat de frumusica si calina, eu o retinusem mai zvarluga aici, la "porumbul din dr taberii", dar in poze... este o adevarat printesa
Siii, conform proverbului, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, surpriza pt monvas a ajuns la sabisor; eu planificasem pt monvas, ca cica venea de la coafor, dar daca monvas nu mai fusese la coafor, deh, surpriza a aterizat la pilotul Maia, ea era "aranjata", avea o basmaluta tare frumu . Asa ca monvas, vrei surpriza? atunci cheama-ma la iesirea din coafor :))
Si legat de praji, Olisor are dreptate, data viitoare cand vine mihaelacg pe la noi, sa vina intr-o mana doar cu niste stixuri, max covrigi de buzau, si in cealalta mana cu Maria, asta dc nu e deja lipita de tati ei . Si noi promitem sa o asteptam cu ... mbs ;)
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 11 luni
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Dodo-pui am citit ca veniti la bucuresti, sper ca stii ca va asteptam, eu sper tot la noi sa stati, vb la telefon, ok? Si cred ca la inceputul lui aprilie am uitat sa-ti zic de pozele de la motz, mai, aia mica este atat de frumusica si calina, eu o retinusem mai zvarluga aici, la "porumbul din dr taberii", dar in poze... este o adevarat printesa |
Vorbim....
Cum o stii asa-i chiar mai zvarluga,dar la pozele de la motz a vrut sa faca impresie doar la motz a stat cuminte(cred ca a simtit ca si eu si nasa-sa eram stresate ca o sa alergam dupa ea cu foarfeca.
Am admirat pozici...mai bine zis copilasi frumosi.Eu cca 36 de ore nu am avut c.e.-mi-a impus enel-ul romantism si 2 seri am stat la lumanarilor...
In rest se pare ca Isabella e f putin racita...dar asta nu o impiedica sa ma fugareasca prin toata casa
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Timi07 spune:
Multumim frumos pt urari, sa va dea Dumnezeu inzecit
In ultimul timp saya a fost deosebit de tandra cu mine, imi ia fata in manutele ei mici si dulci si ma pupa . Saca o vede pe sora-sa ca plange imediat merge la ea sa-i faca draga-draga si s-o pupe
Ms topesc de dragul fetelor mele...dar stiti si voi cum e
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
rodica2008 spune:
va salut fete dragi.
Va multumesc din suflet pt urarile adresata puiului meu,promit sa urc niste poze cu Andrei(cele mai noi) .
Despre noi nu stiu ce sa va spun(mai nou) nu merge singur decat tinut de manutza sau de gluga(prin casa merge dar imi sta inima in loc cand vad ca se dezechilibreaza!) , invatam sa bem din cana,facem cand avem chef , caca si pipilica la olitza,vorbim cateva cuvinte pe intelesul oamenilor mari si restul in limba "bebeleasca" ,facem o tona de boacane! M-as bucura tare mult sa va cunosc pe toate cu tot cu puisorii vostrii atat de dragalasi(avem cei mai frumosi ghiocei) jur ca nu am mai vazut atatia copii frumosi la un loc niciodata!
Va pup , va invit la o mega felie de tort caramel un pahar de ,serviti va rog .
rodica2008 spune:
Imi cer mii de scuze ca nu pot fi mai activa(eu mi-as dori) dar cu prichindelul asta mic nu pot sa respir , insa cand pot si simt nevoia sa imi incarc bateriile,privesc pozele cu ghioceii acestia minunati !
Va pup pe toate (la pachet cu puii vostri) urez tuturor ghioceilor pentru primul anisor.Sambata dupa petrecere promit sa urc poze de la primul party.
denisamada spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 Andrei Florin,ghiocel de Rodica2008 dragastoasa de |
La multi ani si din partea noastra!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
rodica2008 spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 Andrei Florin,ghiocel de Rodica2008 dragastoasa de |
Multumesc mult !