LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Joanna mi-a fost dor de tine De mult nu ne-am mai intersectat pe-aici

Olga, mamica lui David iepurasul

Si mie de voi ...da am lipsit motivat sin cauza de pitici pe creier

Felicitari inca o data pt mers.
Iar Cristi in pozele cu Gazuta e mortal.

mami de berbecut
Darius Andrei (27.03.2009)

Ai cui sunt piticii?

Sper ca sunteti bine si ma bucur ca ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga

Joanna, bine te-am gasit la bu-hu-hu-it!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Noi de abia azi am facut vaccinu de un an.Pana acum a avut rosu in gat si l-am amanat.E asa de agitat, de abia l-am putut adormi si acum se tot foieste.
Nu are febra si sper sa scapam usor.Ne chinuie si niste dinti ..
Peste o luna ii facem si Priorix , sper sa nu gresesc.
Azi dr s-a tot minunat de el ca face ca avionu si arata cu mana, a binevoit sa ii faca si ca pisica si calutu daca a vazut ca il tot lauda asa ca m-am gandit sa va scriu sa ma laud si eu.
Mie nu mi se pare nu stiu ce, ma gandesc ca si alti fac dar dr se tot minuna.
Am fost cu el la o evauare psihopedagocica luni si dupa testele efecuate a iesit sa varsta mentala e de 14 luni ,eu una m-am linistt ca e in grafic.
Si am facut si noi in sfarsit sambata primii pasi mai hotarati singur.Dar e tare fricos ,face 5-6 pasi si se opreste nu mai merge decat daca il tii de mana.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Joanna mi-a fost dor de tine De mult nu ne-am mai intersectat pe-aici

Si mie de voi ...da am lipsit motivat sin cauza de pitici pe creier

Felicitari inca o data pt mers.
Iar Cristi in pozele cu Gazuta e mortal.

Ai cui sunt piticii?

Sper ca sunteti bine si ma bucur ca ai revenit

Piticii sunt ai mei evident pe ramasita de creier ce mi-a ramas.
Esti o dulce .Mersi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga

Joanna, bine te-am gasit la bu-hu-hu-it!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mersi la fel!
Un vin ceva?

Mergi la inceput

A si mai am un pitic.
Am vazut stirea cu plasticele nocive pt copii si m-a apucat strechea.
Noi numa plasticuri avem:tacamuri, farfuri.pahare, sticle.De firma da tot plasticuri.Cu ce le inlocuiesc ca nu gasesc altceva in magazine??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Noi de abia azi am facut vaccinu de un an.Pana acum a avut rosu in gat si l-am amanat.E asa de agitat, de abia l-am putut adormi si acum se tot foieste.
Azi dr s-a tot minunat de el ca face ca avionu si arata cu mana, a binevoit sa ii faca si ca pisica si calutu daca a vazut ca il tot lauda asa ca m-am gandit sa va scriu sa ma laud si eu.
Am fost cu el la o evauare psihopedagocica luni si dupa testele efecuate a iesit sa varsta mentala e de 14 luni ,eu una m-am linistt ca e in grafic.
Si am facut si noi in sfarsit sambata primii pasi mai hotarati singur.Dar e tare fricos ,face 5-6 pasi si se opreste nu mai merge decat daca il tii de mana.

mami de berbecut

Felicitari pentru Berbecutu inteligentu acum poti sa-l duci la zoo si daca vrei poti sa vii la mine in vizita, caci zboara avioanele la 10 min deasupra acsei, asa ca sigur se va distra berbecu

Sa stiti ca si Miha are o fata tare inteligenta, dar nu stiu de ce nu scrie mai des asta M-a dat pe spate cate cuvinet stie: pe langa mama si tata, mai zice apa, mac-mac, nana, tzatza (la cuv asta ma da pe spate ) si multe altele. Si este istecuta foc Mariuca. Al meu este cam pampalau pe langa ea Inafara de tata, brrrrmmmmm si imitatul calului, nu mai zice nimic, nici macar mama (asta ma oftica cel mai tare ). Dar il iubesc asa cum este

Aaaaa si sa vedeti ce viteza a luat David si ce fericire pe capul lui, cand si-a scos Miha sanul afara s-o alapteze pe Maria. A ajuns la ea intr-o secunda si tragea de Maria s-o dea la o parte. Asta crede ca orice tatza se mananca

Mergi la inceput

Joanna, felicitari pentru achizitii.
Eu lui Ian ii dau papa in boluri de sticla pentru ca...asa m-am obisnuit desi, inca de cind era in burtica, i-am cumparat vesela variata de bebe
Recunosc insa ca nu am vazut stirea cu "plasticurile" si nu stiu despre ce e vorba

Vin? Hmmmmmmm???? Asa am o lene sa ies pe casa scarii...si in casa nu fumez; ramine pe alta data?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

mami de berbecut

Felicitari pentru Berbecutu inteligentu acum poti sa-l duci la zoo si daca vrei poti sa vii la mine in vizita, caci zboara avioanele la 10 min deasupra acsei, asa ca sigur se va distra berbecu

Sa stiti ca si Miha are o fata tare inteligenta, dar nu stiu de ce nu scrie mai des asta M-a dat pe spate cate cuvinet stie: pe langa mama si tata, mai zice apa, mac-mac, nana, tzatza (la cuv asta ma da pe spate ) si multe altele. Si este istecuta foc Mariuca. Al meu este cam pampalau pe langa ea Inafara de tata, brrrrmmmmm si imitatul calului, nu mai zice nimic, nici macar mama (asta ma oftica cel mai tare ). Dar il iubesc asa cum este

Aaaaa si sa vedeti ce viteza a luat David si ce fericire pe capul lui, cand si-a scos Miha sanul afara s-o alapteze pe Maria. A ajuns la ea intr-o secunda si tragea de Maria s-o dea la o parte. Asta crede ca orice tatza se mananca

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Olga si la noi trec avioane destul de des...deh aproape de aeroport , de asta si face ca avionu.Si berbecu zice titi la tata, face mau mau ca pisica, zice hai, apa, no la nu, tata , mai putin mama.Si mai arata prin semne cum face tacso la gol, auzi, ca e foame si ca vrea la olita.Si cam atat.Deci nici el nu face multe da are vreme.Eu l-am dus la psiho ca sa ma inistesc , ca altii zic si fac mai multe. De ex si Ariana, face si zice mult mai multe.Am nora desteapta.
Am ras pe infundate de m-am inecat la faza cu David si tata lu Miha.

Mergi la inceput