LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Revin ca uitasem sa-l felicit pe Boss pentru performantele umblatoare. BRAVO!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga si Ian are tenisi de la Zara cum are David. Or fi buni pentru mers? Eu de cind v-am tot citit povestind de incaltari ortopedice, talonete etc, i-am pus la loc de cinste in...dulap, alaturi de celelalte incaltari "de fitze" si i-am cumparat unii uriti rau da...buni

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

David merge bine in ei si sa stii ca si Maia(Saby) are tenesi la fel si parintii sunt tare incantati. Asa ca scoate tenesii de la naftalina si lasa baiatul sa-si arate fitele

Asteptam si noi ziua cand o sa va cunoastem Eu imi doresc sa va cunosc pe toate cu ghiocei cu tot, dar in timp sper sa se rezolve

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Cu intarziere uram si noi
LA MULTI ANI!

Maria
Mihnea
Vlad Ioan

Maria Natalia
Nicholas Claudiu

Amalia
Radu Stefan
Petru

-baietel,ghiocel de Nilufera
Andreea

Sarah Ioana
bebe,ghiocel de Gessy

Mergi la inceput

Citat:

Revin ca uitasem sa-l felicit pe Boss pentru performantele umblatoare. BRAVO!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Multumim

Monn, tu ce-ai facut, doar ai bagat capul pe-aici si ai fugit?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!
ANDREI FLORIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pai si Ian merge bine in ei dar, oare nu deformeaza piciorul sau mersul? Sau ambele?
Eu m-am saturat deja sa-i cumpar incaltari lui Ian. De cite ori i-am luat ceva fain si eu eram incintata, si mama si soacra imi spuneau ca nu sint buni pentru mers. Astept sa merg iar la Cluj sa caut (si sa gasesc ) ceva si fain si "bun". Dar oare firmele (gen Zara, Adidas etc) care fac incaltaminte (SI) pentru copii nu au anumite standarde de calitate? Ca, sincer, eu cind i-am luat lui Ian de la ei, pe asta m-am bazat, mai exact, pe bunul lor simt

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Olga si Ian are tenisi de la Zara cum are David. Or fi buni pentru mers? Eu de cind v-am tot citit povestind de incaltari ortopedice, talonete etc, i-am pus la loc de cinste in...dulap, alaturi de celelalte incaltari "de fitze" si i-am cumparat unii uriti rau da...buni

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

David merge bine in ei si sa stii ca si Maia(Saby) are tenesi la fel si parintii sunt tare incantati. Asa ca scoate tenesii de la naftalina si lasa baiatul sa-si arate fitele

Asteptam si noi ziua cand o sa va cunoastem Eu imi doresc sa va cunosc pe toate cu ghiocei cu tot, dar in timp sper sa se rezolve

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Joanna mi-a fost dor de tine De mult nu ne-am mai intersectat pe-aici

Mergi la inceput

Am vazut atatea poze ca am ametit de drag! Nu nominalizez ca a m avut ceva de recuperat si sigur uit!
Bineinteles ca mor de ciuda ca noi nu putem sa participam la intalneli...da va veni si vremea noastra.
Sanatate multa bolnaviorilor : piton, mutu, Ana, Andrei.Sa treaca toate si masele si alte cele.
Felicitari big boss pt mers.

Mergi la inceput

Citat:

Pai si Ian merge bine in ei dar, oare nu deformeaza piciorul sau mersul? Sau ambele?
Eu m-am saturat deja sa-i cumpar incaltari lui Ian. De cite ori i-am luat ceva fain si eu eram incintata, si mama si soacra imi spuneau ca nu sint buni pentru mers. Astept sa merg iar la Cluj sa caut (si sa gasesc ) ceva si fain si "bun". Dar oare firmele (gen Zara, Adidas etc) care fac incaltaminte (SI) pentru copii nu au anumite standarde de calitate? Ca, sincer, eu cind i-am luat lui Ian de la ei, pe asta m-am bazat, mai exact, pe bunul lor simt

Citat:

Citat:

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Eu zic sa-l incalti linistita daca merge bine in ei. Sincer. Si DA, hainele de bebelusi (si cred ca si incaltarile) au standarde de calitate si sunt verificate daca sunt sigure pentru ei. Eu nu-mi fac nici o mustrare, David paseste foarte bine in ei si asta este tot ce conteaza. Daca tu simti ca nu este ok, atunci nu-l incalta, dar nu vad de ce n-ai face-o. Incearca si la Geox, au incaltari frumoase si bune. I-am luat lui D. o pereche si se impaca atre bine cu ei.

mamica grijulie.

Mergi la inceput

Citat:

Joanna mi-a fost dor de tine De mult nu ne-am mai intersectat pe-aici

Si mie de voi ...da am lipsit motivat sin cauza de pitici pe creier

Felicitari inca o data pt mers.
Iar Cristi in pozele cu Gazuta e mortal.

Mergi la inceput