LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, cum naiba nu e apa?!
Timi, merci de relatari. Si pe mine m-ar bate gandul sa calatorim cu Sophia cu avionul. Numa ca Sophiphi nu suge cand vreau io, nu-i pot da "preventiv" sau pe post de calmant, ei tre sa-i fie foame sau f. somn (sau macar sete). Mai bine i-as da acadea:))) Bine, visez si io, ca nu cred c-o sa calatorim prea curand peste granitze:(((

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

ah, inainte de zbor le-am dat Calpol. Vezi si tu sa ai pregatite mai multe chestii permise si nepermise in caz de urgenta. Eu aveam apa, biscuiti, iaurt, un borcanel cu mancare, rice crackers, mere etc nici nu mai stiu ce aveam in ideea sa am cu ce le tenta daca e cazul.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna seara fetelor!

Cred ca ne-ati dat disparuti... Stiu, nu am mai postat de f mult, dar nici timp nu prea mai am si oboseala isi spune cuvantul. La pranz reusesc si eu sa dorm vreo doua ore cat doarme Gabriel, iar seara pic lata.
Ieri am fost la eco si bb este bine, are 10cm si deja ii simt miscarile. Burtica a crescut si se cunoaste f bine, chiar zilele trecute am fost la o aniversare si am imbracat o rochita mai mulata, ocazie cu care am fost "descoperita" si de ceilalti membri ai comunitatii care nu stiau inca. "Vai, dar esti din nou gravida??? Cum de ai avut curajul sa mai risti???" si tot felul de intrebari, care mai de care...

Gabitzu este fff sprinten(alearga deja) si harnic. L-am surprins odata cum stergea cu carpa, baltoaca de apa pe care o facuse pe un raft din bucatarie. Face kk la olita, ghiceste in ce mana este obiectul ascuns(spune "ata, ata"), arata urechile, burta, piciorul, daca arunca suzeta pe jos spune "gios, hai da, hai da", este innebunit dupa tat-su, toata ziua il striga "tati, tati", "ina" este fata care vine si imi face curat si pe care o cheama Nina, stie ca masina face "brrrrr" si kk e "pfuuuuu" si ca leul face "uau", face turnulete din cuburi(doar trei cuburi) si apoi aplauda si multe alte chestii marunte care mie imi face o bucurie imensa si imi creste inima in piept de mandrie.

Scuza-ti mesajul kilometric dar nu stiu cand am sa mai reusesc sa-l scriu pe urmatorul.
Va pup si va doresc numai bine, mai ales celor bolnaviori, tot binele din lume.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 14+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, cum naiba nu e apa?!

Pai s-a spart nu stiu ce !!!
Se pare ca vine asa ca fug la dus si apoi la !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nu e nimeni la buhuhu?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nu e nimeni la buhuhu?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Eu, eu!!! Tocmai ce l-am adormit pe David

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Sarah Ioana si bebe de gessy!!!

LA MULTI ANI Andrei Florin!!!

Multe pentru mamici!!!

Mergi la inceput

Anca sa stii ca ieri si pe mine m-a surprins david, caci in parc a inceput sa mearga. Cred ca a vrut sa le impresioneze pe fete, caci tare frumoase erau toate, iar concurenta era mare El era singurul baietel care nu mergea, asa ca...

Dar astazi David ne-a facut o surpriza si mai mare Si-a dat bine de tot drumul la mers (aici cred ca vroia s-o impresioneze pe Maria, caci cat au fost plecata la cumparaturi, david a si invatat sa mearga )Acum merge dintr-un capat al camerei, pana in celalalt capat. mai da si rateuri, dar este spre bine Suntem tare fericiti

Maria si David se inteleg tare bine. Atata s-au jucat, si-au facut si baita impreuna O sa ne fie tare dor de ea.

Pe Mihaela sunt foarte suparata, caci mi-a adus foarte multe prajituri si foarte bune si am balotat.... iar seara (de fapt nu era seara, ci vreo 10.30, ora la care stomacul meu, de obicei, este de mult in stand-by) ne-a facut un peste la cuptor cu legume de te lingi pe degete. Data viitoare o primesc la mine cu conditia sa nu mai aduca atatea prajituri vai fetelor, daca ati sti cat de buuuuune sunt Abia astept sa se faca dimineata sa mai mananc una, caci in seara asta am zis stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cu intirziere, LA MULTI ANI, soata de adorabila Monnvas si tati de Chiscuta poznas!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Am savurat si eu ardeleneste pozele de la intilnire
Tare mi-ar placea -desi, ma repet!- sa va cunosc "de-adevaratelea" dar cum, momentan, nu se poate, va trimit multi si ginduri flatante!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Olga si Ian are tenisi de la Zara cum are David. Or fi buni pentru mers? Eu de cind v-am tot citit povestind de incaltari ortopedice, talonete etc, i-am pus la loc de cinste in...dulap, alaturi de celelalte incaltari "de fitze" si i-am cumparat unii uriti rau da...buni

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput