Sezatoarea canadiana (178)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ktrinel - La multi ani draga mea si pupici Juliei

La multi ani puiutei de Pucku

Miki felicitari pt job si bafta la relocare. In ce zona a Montrealului vreti de data asta sa va mutati? Sunt sigura ca lui Marc ii va placea din nou aici, isi va aduce aminte de locurile familiare.

Ana draga mea mii de scuze ca nu am venit sambata, din pacate am avut si noi o vizita neprogramata la medic cu matza mica pt o otita. Am fost cu gandul si cu sufletul alaturi de tine, iar mama mi-a zis azi ca a aprins o lumanare pentru tatal tau.

Simo daca este buna gradinita, go for it... chiar daca platesti o perioada si nu merge deloc, sau o duci 2-3 ore pe zi, pl acomodare. Of, dar este asa mititica... tu cand planuiesti sa incepi jobul?

Diana draga mea curajoasa, ia zi-mi tu mie cand ai timp sa inveti? ca mi se pare ca sunteti asa super-mame (expresia asta citita aici pe forum) si tu si Nelia si eu asa m-am tarat cu cele 2 cursuri si asa m-am bucurat cand le-am terminat... macar ca am luat B+ (nici nu speram la mai mult) dar m-am bucurat ca s-au terminat de tot.

Pucku pot vedea si eu minunatiile de care povestesc fetele care ies din mainile sotului? vreun album, ceva online? (sorry daca ai mai spus, nu am observat). Bafta multa in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mikiion felicitari!!!

Simo bravo pentru gradinita!!! E cu noroc Addie!!

Monicutza la multi ani si tie!!!

Pucku sa-ti traiasca fetita! La multi ani, Stephanie!

Ref intalnire si eu sunt pentru Centennial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monicutza, bine ai scris, in ceea ce ma priveste... doar ti se pare. Ca uita-te la mine, nici la examen nu am excelat, desi m-am descurcat, nici in casa nu e luna, mincare a fost, pe cuvint, dar astia ai mei sint ca termitele, acum fac, acum nu mai e... si stau pe forum si ma gindesc la vacanta. Nu te mai lua si tu dupa aparente, tu faci mult mai multe, si copilasi si servici si scoala... Adica toate facem, de aceea avem nevoie de pantofi rosii sau alta culoare, ca ne-a dat voie Ione..., de bilete la film si apoi de o intilnire ca intre fete... abia astept, poate vii si tu.

Ce paradox e omul asta, iar eu sint un exemplar pe cinste: nu am nici un motiv sa fiu atit de bine dispusa si cu toate astea sint, iar cind am si ar trebui sa rid, nu rid!

Ah, de fapt, intrasem sa-i spun la multi ani lui ktrinel, monicutza ma bazez pe tine.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, deci e si ziua ta! Da' voi de unde stiti, scrie undeva? La multi ani, Monicutza!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Ah, deci e si ziua ta! Da' voi de unde stiti, scrie undeva? La multi ani, Monicutza!

scrie pe FB!

Ktrinel pentru ieri!!! Sa fie sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Va poftesc la noul capitol 179.

Mergi la inceput