Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Alex, dar tu nu o sa poti veni niciodata in parc mai de dimineata? Nu ii poti da sa manance acolo? Macar pe la 1-2. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Gand la gand cu bucurie, tocmai asta ma gandeam cum sa fac....si sunt decisa sa vin dupa masa de fructe de la 11....o sa iau si legumele cu mine, sper sa pape, daca nu, pe la 15 trebuie sa ma intorc, dar eu zic ca e bine si asa. Asadaaar, anunt oficial ca sunt disponibila incepand cu ora 11:30! Gasca din IOR ati auzit si voi, here I come!
Gata, acum chiar plec la somn.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
techila spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Techiluto, nici sa nu-ti mai treaca prin cap sa te gandesti la farfurii de uameni. Eu mi-as cumpara si acasa, in mod curent, din astea de plastic, ca urasc sa spal vase. Mai ales cand mai am si eu musafiri, capiez de cap la cat am de spalat. Sigur nu or sa aiba nimic impotriva fetele sa manance din astea de unica folosinta. (io ti-am zis ca o sa fim vreo 30 ) Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
lasa cucoana ca nu ma supar daca sunt 30, minunat ar fi...gasim noi loc de desfasurare ca doar e campul mare, important e sa nu se intample ceva si sa ramanem iar noi doua cu anexele noastre
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
DanuKa spune:
Buna seara , am vazut tare faine poze cu bebelusi superbi , nu ma satur sa-i admir , asa faini dovlecei scumpi si draguti ,
imi dati voie sa ma descarc si eu un pic ?
noh azi noapte se foia saraca Izabella de numa pe la mizeul noptii si am avut inspiratia sa-i schimb pampersul si sa-i descopar pe spate deasupra funduletului niste pete mari rosii cu punctulete micute , a facut o alergie la siropul ptr gat , o urticarie si se freca cu spatele saracuta ptr ca o manca , am facut-o repede cu o solutie si dupa ceva vreme nici nu mai stiu cat 2 ore cred s-a mai calmat , dar a fost urat rau , manca 2 minute , apoi se freca , si iarasi tot asa , imi era mila de ea de numa , dimineata u i-am mai dat medicamente si as ale vomita mai mult , am sunat medicul care mi-a zis sa opresc tot si sa-i dau un sirop ptr alergie si in seara asta mi-a trimis mail cu detaliile ( am noroc ca eu mai mult prin mail ma conversez cu pediatrul nostru )
de la spital aveam o crema cu zinc si cupru si asta a ajutat-o foarte mult , acuma seara deja nu mai era rosie ci doar unele punctulete se mai vedeau .
la centru de sanatate m-a facut cu ou si otet doctorita ieri c anu mananca inc afata si ca nu are mese regulate ca-i dau prea mult san, si ca mananca noaptea , in mare ceva de genul .......nu faceti nimica bine
am venit acasa asa de suparata nu stiu daca va puteti imagina , desi fetita e bine a crescut foarte bine are 7.560 kg si 65 cm
dar nah daca nu am facut ca la carte asta este
m-am scuturat pana la urma de undele negative si am decis sa fac cum cred eu ca e mai bine nu cum vrea medicul , o fi bine ,o fi rau ? doar timpul va putea sa ne confirme
RaluKa ma bucur ca sunteti mai bine , abia astept si eu sa vad poze noi cu Alexucu , nu-mi vine sa cred ca vineri deja o sa ne fie mari pruncii
un gand si un ptr toti bebelusii bolnavi si tr mamicile lor
ce fain ca va puteti intalni asa si sa va adunati
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Andre, m-am uitat la semnatura ta si nu am vazut poze noi! Pai cum ramane cu pozele alea frumoase de pe malul marii pe care ni le-ai promis?Cum e viata alaturi de tati? |
cristina_ana spune:
Techiluto, eu zic ca de data asta nu mai scapi tu asa usor, ca data trecuta, cu doar 3 musafiri. Asculta-ma pe mine, o sa iasa chef de chef si show de show sambata. De-abia astept sa ii vad pe bebelusi cum se joaca impreuna in locul ala de joaca fain. Sper ca putzele tale sunt de comitet si or sa vrea sa ii primeasca pe micii oaspeti in spatiul lor. Da' cel mai mult sunt curioasa cum o sa reactioneze Techila la atatia bebei.
Am facut setarile alea in picasa, ma duc sa caut niste poze sa le comentez, sa vad daca merge acum.
Ma bag pe pozele tale.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Povestea cu pozele e lunga. Suntem aici de 2 luni si nu stiu sa-mi imbrac copilul , 5 saptamani a fost racita, iesem pe 15 grade si ne intorceam pe 35. Asa ca de cateva zile o tinem in balcon ca s-o schimb rapid, asa ca poze ioc. Deocamdata. Viata cu tati? Se lasa cu bb2 Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
POZE
POZE NOI
Norocoaso! Deci cu asta va ocupati voi de nu mai ai timp de noi!
cristina_ana spune:
Da, am vrut si eu sa comentez pozele putzelor, dar vad ca le-a ascuns Techiluta bine de tot.
Ma duc tot la Uka sa ma testez.
POZE
POZE NOI
mary_07 spune:
Am pus aici poze
Is prea obosita sa apelez la neuron pt niste comentarii mai k-lumea...
Cred ca ma bag la somn...l-am pus pe Razvi in patul mare si il tot aud tusind,bietul de el
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
DanuKa spune:
Maine dimineata mergem la ambasada ptr pasaport , am niste emotii , cica trebe sa stam acolo cateva ore bune , bleachhh ca numa chef de asta nu am
dupa 4 zile de raceala si voma si diaree si febra si tot pachetul , azi a inceput sa manance si Iza , la pranz a mancat dovlecel destul de bine , ptr ea .40 gr , si apoi la gustare un sfert de banana si un sfert de para amestecate , dupa 1 luna de lins si ciugulit si gustat si testat legume si fructe vad ca incepe si ea incetuc
nu degeaba mi-a zis medicul ca dureaza intre 1 si 2 luni pana un bebe ajunge sa aiba o adevarata masa solida
Ralu , nu-ti fie frica ptr lapte sa nu crezi ca imediat ce incepe sa manance nu o sa mai vrea laptele , Iza mai vrea sanul dupa ce mananca mancare , si dupa cate am citit , atunci cand bebe e alaptat si noaptea se produce si mai mult lapte ,daca Alexucu e pregatit poti incepe sa-i dai sa guste macar , sa nu risti sa refuze mancarea mai tarziu , din citite si chiar si pediatrul mi-a zis , de la 7 luni incolo bebe are nevoie neaparat si de altcvea decat lapte , nu-i mai este suficient si ptr o buna devoltare are nevoie de o alimentatie echilibrata si variata , dar nah , cred ca le stii si tu toate astea
techila spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Da, am vrut si eu sa comentez pozele putzelor, dar vad ca le-a ascuns Techiluta bine de tot. Ma duc tot la Uka sa ma testez. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
la semnatura tanti, te duce direct pe albume, e ala cu aprilie.
gata, ma culc, va doresc o noapte usoara!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.