Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 20
mamideandrei spune:
seara buna! acum am reusit si eu sa recuperez ceva-ceva.
anomis, andrei al meu atarna greu ca si constructie, te rupe in doua , bine ca nu vrea prea mult in brate, de fapt mai deloc dar nu e michelin ca dinutzul tau. oricum michelin ori ba, ei sa fie sanatosi si noi pe langa ei.
liliac bineinteles ca ne intalnim, dar mai greu cu distanta ca eu dupa cum am mai spus stau in zona 2babe, masina e la sotz, si ma cam plimb pe siderurgistilor pana in tiglina unde am salonul de gimastica (cca 1 ora jum dus), stau o ora la sala si apoi o iau incet spre casa (alta ora jum). comod mi-ar fi parculetul de la rondou de la popescu...vorbim
eu sunt rupta de oboseala...vad crucis...am plecat azi la plimbare pe la 3 jum si ne-am intors la 8 jum , a fost un pic rece, dar spre sera s-a mai incalzit (suna ciudat)... cu pauza de plimbare o ora jum sala, unde andrei e cel mai cuminte cocutzoi posibil...nu-i aud gurita...se joaca cu toate fetele de pe acolo, care apropo sunt innebunite dupa el...cica nici nu ma primesc fara el
v-am pupat ca striga sotz sa mergem la culcarica
aaaaaaaaa, si sa nu treaca ziua, la multe lunite sarbatoritilor de azi
POZE
andraiulia spune:
Buna seara,buna seara!!
Gata, recuperai!!
De unde sa incep? In primul rand, multumim pt aprecieri. Selen, sa stii ca ai dreptate. De-acum orice e posibil. Acolo,la munte e mai dificil cu spatiul de "depozitare" al puiului si de-aia. Cand mai mergem, modificam. Ce-i drept, sugestia ta a venit la fix. A reusit sa cada si de pe canapea. Din fericire, nu a dat deloc cu capsorul, are doar o vanataie mica pe o bucutza. Vina lui Cristi,this time. Era in floricica si a reusit sa iasa si de acolo...pe jos. Off.. si pe Zgatix.
Techi, vrem si noi la grataaar. Din pacate, Cristi nu poate sambata. Dar, la o adica, as putea sa vin doar eu cu bebe daca nu-i f departe. Ar fi tare. Am vazut si puii in Ibiza sau Malibu. Superbi cu Techiloasa mereu prezenta. Imi place mult atmosfera!
Uka, am vazut dulceata mica dintata. Este !!
madalina84 spune:
MAMIDEANDREI nici noi nu avem nici un zimtisor,asa ca nu sunteti singuri
IULIA multumim pentru urari,sati traiasca Luta si sa te bucuri de ea
CAMY nu te lua dupa ce scrie pe cutie,Iri al meu e de la nastere pe lp si niciodata nu a baut cat scrie pe cutie
SUEDE multa sanatate pentru Mihnea,sa-i treaca si voma si diareea,eu zic ca e f bine pt 6 luni si dr aia e o nebuna
ANOMIS imi pare rau ca si voi ati facut buf dar bine ca Dinu e zambaret
KAWAICHAN am citit la Anomis ca ati avut o patanie,nu stiu ce dar te si sper ca sunteti bine.Acum am citit ca sunteti bolnaviori,multa sanatate sa treaca voma si felicitari pt al doilea dintoc
BELY ti-am vazut si tie frumusetea si pe tine mami care tare bine arati
MARY imi pare tare rau ca si Razvanelu e racit,sper sa treaca repede si sa nu-l deranjeze tusea prea mult
RALUK ma bucur ca am citit despre voi si mai ales ca Alexutu nu mai e asa plangacios chiar daca te tine ocupata toata ziua,las ca o sa incepi si tu diversificarea cand consideri si sigur o sa te descurci
ALEX am vazut si pozele cu frumoasa so grasunica Zeina,eo scumpica
LILIAC multa sanatate pentru toti,of ca nu mai scapati odata de raceala asta
ANDRE ma bucur ca te-am citit si pe tine,si noua ne e dor de voi
VIK_CJ imi pare rau ca ati lovit masina dar bine ca nu ati patit voi nimic
TECHILA si eu eram incantata ca vin dar din pacate pleaca tata in Elvetia la sora-mea si nu mai putem ajunge dar tot vin eu odata si odata IULIA0807 multa sanatate la puiut si sper sa nu ajungeti la gaurit
UKA imi pare rau ca Carinuta e mofturoasa dar iti spun sigur ca nu cred ca ai ce sa-i faci acum,asa e si Irinel plange cand ies din camera,plange sa-l iei in brate,etc E o scumpa cum zice ea ma-ma plangand si in toate pozele
HEPI si eu zic la fel ca Liliac ca e mult mai nasol cu alea prinse pe umar din aceleasi motive pe care le-a enumerat ea
DANUKA lasa doctora/u care a zis ca nu faci bine ca tu simti ce e mai bine pentru pui si cand are nevoie de papa,sper sa treaca si iritatia
MARY am vazut si pozele voastre sunteti niste frumosi,din pacate nu am putut sa las comentari
Mai fetelor ati scris nu gluma,eu abia acum am reusit sa recuperez.
Ellenuta spune:
seara buna
am facut un mic bagajel .. am emotii pentru maine, sper sa fie totul ok. sa vedem cum va rezista fara papa atata timp gazuta mica .. am imprumutat o pompa tip seringa insa nu stiu daca o pot folosi .. am incercat si nu reusesc s-o trag ... of of ..
anomis, cris saru-mana mult, sper sa ma descurc eu cumva.
vik imi pare tare rau de masinuta .. bine ca sunteti voi ok si nu s-a intamplat ceva ..
iulia of ... sanatate multa piticului, sa-i treaca repede ochisorul.
uka pupam iepurica! ce frumos ii sade cu dintii ... despre razgai .. e normal .. asa ca nervi de otel iti doresc .. si anna e incredibila de cateva zile .. rage ca disperata cand dispar din raza vizuala ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
simt ca nu-s in stare sa zic nimic inteligent la ora asta .. sunt tare tare obosita si ma asteapta o zi grea .. sper sa nu va suparati ca nu fac capitol nou .. abia astept sa ma bag in patuc`..
va dau de veste maine ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
andraiulia spune:
Elle, stai linistita, numai capiol nu mai faceai! Doamne, chiar uitasem sa va urez mult noroc si sanatate maine si sa se termine totul "rabdea" si bine!! Va pupam cu drag!