Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hai ca sunt batuta in cap rau de tot. Am incercat si eu sa las un comentariu la una din pozele Ukai, si in loc sa zica ca este de la mine (adica anya_75 am eu utilizatorul), zice ca sunt de la un numar din ala maaaare. Luminati-ma si pe mine, cum se face, ca e grele tare, vad eu!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

hepilica nu ti-e mai simplu cu bluzita si pantalonasi? pitix (elle ) asa doarme. bluzita e cu capse pe umar si pantalonasii fara labue, cu talpile la aer... zic si eu

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

cucoanelor, sa va zic: initial am vrut sa va hranesc sambata din farfurii de om, pe urma i-am dat dreptate cristinei ca imbatranesc spaland la vase si o sa folosim plastice. sper sa nu va deranjeze. dar ma ocupez eu de ele, de toate tacamurile, ca o gazda primitoare ce ma aflu. cat despre organizat, zic ca sa discutam mai exact joi, ca sa fie toata lumea sigura de ieseala.

madam uka, daca sotz e disponibil...de ce nu veniti si voi???pmare fericire ne-ai produce...inteleg ca e obositor, dar daca vreti puteti veni mai devreme, chiar de vineri si sa plecati duminica...adica io va pun toata casa mea fara usi la dispozitie cu cea mai mare placere

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Of,Doamne ,n-as omite pe nimeni dar memoria mea...
Monica ,pupam Zgatixul sa fiie bine dupa cazatura.tia ti-a trecut ra
Ar mai fi multe de zis dar nu mai am timp.In incheiere despre noi:
Azi am fost in Bucuresti la Oftapro.ce sa zic,nasol tare,superinfectat un ochisor,conjunctivita purulenta pe fond de canal infundat.drept urmare picaturi 10 zile si apoi luna viitoare cand vine sotul din Canada mergem la gaurit,plastiic vorbind.nu se poate fara desfundarea canaluluiAm sperat si inca mai sper sa nu ajungem acolo ,mai ales ca se face cu anestezie.cica e simplu ,ca e usor ,o fi dar e copilul meu!
In fine ,un lucru fain azi,ne-am plimbat in Parcul Carol.super frumos,liniste ,curat si locuri de parcare cate vrei!noua ne-a placut.marg sa pregatesc baia copiluli si poate mai intru mai tarziu.daca nu ,sa nu uit ,Nela sunt cu gandul la voi!SANATATE

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Uof, speram sa o rezolve rapid medicul si tizul nostru sa treaca usor peste interventia asta.
Ma speriasem ca trebuie taiat pe undeva. Deja vedeam bristuriul in aer. Scuze dar sunt ametita rau.
Ce picaturi ti-a dat sa-i pui? Si...de ce trebuie intervenit acum si nu la 1 an?? Banuiesc ca din cauza purulentei...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Elle draga mea, sa stii ca ma gandesc la voi, ma rog sa decurga totul bine maine si sa ne auzim numai cu vesti bune. Tinem pumnii stransi tare de tot si va pupam!

Iulia ooof, imi pare rau ca asta e verdictul cu ochisorul, nu stiu de ce dar simt ca nu suntem departe rau de voi....ochisorul este extrem extrem de inflamat, curge rau si probabil vom ajunge si noi la tratament cu antibiotic, insa eu interventia o las pe mai tarziu, sper sa si rezist ca mi se rupe inima cand o vad asa. Si eu m-am plimbat astazi in Carol cu Lullaby, pacat ca nu ne-am vazut.

Anomis ma bucur mult de tot ca ati reaparut, tare dor mi-a fost de voi, dar nu am indraznit sa deranjez. Foarte frumoase pozele de la botez.Sper sa ne revedem in curand.

Uka si Hepilica eu zic ca e ceva in aer, ca si a mea da semne de razgaiala maxima, sa nu mai discutam de nervi si ifose. Dar cine sunt iubitele noastre? Uka minunate poze, ca deobicei.

Lullaby si eu ma bucur mult de tot ca ne-am intalnit, sunt o companie extrem de placuta.

Cristina ai dreptate cu lista si organizatul pentru sambata...asa ar fi cel mai bine, sa nu ne suprapunem.

Nu mai stiu ce am citit! Va pup si noapte bunicica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hai ca ma alatur si eu voua (Uka,hepilica) ,de cateva zile si la noi e teroare
Abia acum incep sa simt cum e cu 2 copii pana mai ieri Razvi era tare cuminte,de multe ori nici nu simteam ca il am in casa
Eee,s-a dus baba cu colacii
Am fost la dr,inceput de laringita(exact cum banuiam)
Ma rog sa nu-l reapuce si pe Alex ca atunci as pica de tot

Multumesc tuturor pt urari

Ma bag sa incarc niste poze,de la Paste pana acum

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Techiluto, nici sa nu-ti mai treaca prin cap sa te gandesti la farfurii de uameni. Eu mi-as cumpara si acasa, in mod curent, din astea de plastic, ca urasc sa spal vase. Mai ales cand mai am si eu musafiri, capiez de cap la cat am de spalat. Sigur nu or sa aiba nimic impotriva fetele sa manance din astea de unica folosinta. (io ti-am zis ca o sa fim vreo 30 )

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Techilooo termina-te bre cu farfurii de uamneni, ca astea de plastic rulz!!!Am zis, am zis!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Alex, dar tu nu o sa poti veni niciodata in parc mai de dimineata? Nu ii poti da sa manance acolo? Macar pe la 1-2.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

madam uka, daca sotz e disponibil...de ce nu veniti si voi???pmare fericire ne-ai produce...inteleg ca e obositor, dar daca vreti puteti veni mai devreme, chiar de vineri si sa plecati duminica...adica io va pun toata casa mea fara usi la dispozitie cu cea mai mare placere

Multumim de invitatie, esti dragutza cu asa oferta . Dar nu prea e posibil, ma aberam si eu..noi avem o tona de prieteni in Bucuresti si oricum e problema daca mergem si nu apucam sa-i vedem pe toti... Si mai ales cum e zilele astea Miss Fitz ..nu m-as baga la un drum cu ea ! Da' ce mi-ar fi placut sa fac poze la toti bebeii!!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput