Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Suede, imi pare rau de supararile de ieri, ai un copil minunat de jumatate de an (multe, multa santoase si veseloase inainte) si sanatos si veselos (mai are gropite?) si eu as schimba dr.

Techila, dar putzele tale sunt de-a dreptul rasfatate cu asa tarc frumos de joaca (e Malibu pt copii , right?) Imi place tare mult de tine ca nu te pierzi cu mancatu' lor si te pastrezi calma pentru fiecare tentativa de masa. Si mie imi venea sa-i dau cu castronu' in cap cand refuza papa si ma chinuiam de 40 de min cu 5 lingurite (una care isi smulgea paru' din cap).
Din pacat noi nu putem sambata din motiv de vizita la socrii .... nah, ca trebe facuta si asta....

Monica dicut, pupam Zgatixu' nazdravan. asa am si eu discutii cu soatza, el ca e imposibil sa cada daca esti cu el, io ca stai atent ca imediat cade.

Nela draga, ma bucur ca am citit de bine despre voi. Pupam cu drag si dor strutza regala si ne rugam sa se faca bine.

Lull pup Alexu mic sa-i treaca bubitele si abia astept sa-l vad vesel in parc.

Monikus tare mult m-am bucurat cand am auzit ca iesi cu fetele pe afara, stiu ce bine face la psihic o iesire asa. Pup cu drag frumusetea ta mica de Raresel scump.

Dana draga, mi-a stat inima cand am citit de patania voastra cu scoica. Da noroc cu legaturile. Exact in aceeasi zi, s-a furat si de la noi grataru' la de fier de la intrare si seara la plimbare, era sa o comitem si noi, sotul il tinea in marsupiu si doar s-a dezechilibrat. Pupam mami curajos care a pus cercelusi si va doresc voua (sunteti o famile tare frumoasa) un botez minunat.

Uka, tu stii ca imi inveselesti fiecare intrare pe forum cand vad ce scrii, da stii asta, right? Carinuta e de revista mami. si imi plac pozele voastre mult mult mult (ma tot batea soatza la cap sa-l las sa-si ia dslr, dar io nu si nu, Tu si carina m-ati convins, mai mult decat a incercat el de 6 luni incoace)

Hepilica tu esti dictionarul forumului. Am vazut ca odata expusa o problema, te duci pana in panzele albe si te documentezi si vii cu toate detaliile aici pentru noi. Multumesc mult mami . "Zana florilor" e norocoasa sa te aiba ca mamica .

Fram, poate vad Natalixu' frumos azi in parc, ce spui?

Raluk, io zic ca voi va distrati tare d-aia nu mai intri, right?

Io am primit liber sa fug in parc si dau o plimbare in Moghioros, Cristina, cum ajung acolo te sun si daca sunteti ma alatur grupului vesel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

La multi ani Stefania, Davidos si Iri!!!

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele din cartea mea de copii eu ii fac urmatoarele exercitii
1 PRINDEREA ( pentru a stimula reflexul de prindere). Puneti degetele aratatoare in palmele copilului.El va prinde degetele dv. Trageti usor mana lui spre dumneavoastra iar el va va trege de deget.Atingetii usor dosul maini daca are pumnii stransi
2 INCRUCISAREA BRATELOR ( pt a relaxa muschii de pe piept si pe cei de pe partea superioara a spatelui). Puneti degetele mari in palmele copilului; el va va prinde.Deschidetii larg bratele lateral si apoi aducetile impreuna si incrucisati-i bratele peste piept.Repetati incet si usor utilizand miscati ritmice.
3 RIDICARE BRATELOR(PT A IMBUNATATII FLEXIBILITATEA BRATELOR). pRINDETI ANTEBRATELE COPILULUI DV APROAPE DE COT.rIDICATI-I-LE DEASUPRA CAPULUI, APOI COBORATILE LATERA.Repetatile usor si incet, utilizand miscari ritmice.Apoi alternati bratele, astfel incat atunci cand unul este sus, celalalt sa fie jos.
4 INDOIREA PICIOARELOR(pentru a imbunatatii flexibilitatea coapselor ajuta si la eliminarea gazelor).Cu copilul stand pe spate prindeti-i de jos picioarele si indoiti-i usor genunchii spre abdomen si piept.Apoi coborati-i usor picioarele pana cand sunt drepte.Puteti repeta acest exercituu de cateva ori folosind ambele picioare sau puteti alterna, indoind un picior in timp ce il tineti intins pe celalalt.
5 TARARE(pentru a determina extensia piciarelor)Cu copilul stand pe burta indoiti-i picioarele aproape de corp.Apucati-i picioareleplasandu-vadegetele mati pe talpile lui.Apasati si astemtati.Aceasta apasare va produce intinderea picioarelor copilului ceea ce duce la inaintarea copilului prin tarare ca o larva.Indoitiva corlul usor pt ca bebelusul sa stea bine aproape de dv
6TREPIDATII APLICATE COPILULUI(pt a relaxa in intregime corpul copilului)Puneti copilul pe spate sau pe burta pe o minge de plaga foarte mare usor dezumflata, pe o perna de cauciuc poros, pe un pat sau pe orice suprafata moale pe care se poate sari.Apasati usor si incet zona din jurul copilului astfel incat sa se balanseze in sus si in jos.Apasati in mod ritmic;pe masura ce copilul simte miscarearitmica sus-jos, el se va relaxa.
Mai incercati sa loviti usor si ritmic copolul pe burta piept spate brate si picioare

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Mimika, am vazut evanghelistii dragi si scumpi, in poze sunt ca doua picaturi de apa.

ma inscriu si eu la cele doritoare de film cu stimulari, poate incepe si grasanu' meu sa mai dea din labutze.

Ioanna, bine v-ati intors, foarte faine pozele cu voi trei la Padis.

Anamaria imi place de Alexutzu tu de mor, e un scump, ma tot tin sa-ti spun asta de vre-o luna, da numa' acum mi-a iesit.

gata fug afara ca nu mai are stare Dinu
si trimit pe mailu comun un link catre pozele de la botez

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mimika,Anomis

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Yupiiiiiiiiii mi-a venit prenatalul.Astept luta sa se trezeasca sa pape si megem sa cumparam premergator si cateva hainute

poze luta

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni?

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Hepi ce sa zic?Iti dai seama ca sunt suparata,ca era ieri saracul galben ca lamaia,abia isi tinea caputul,se rezema de mine si se uita in ochii mei,ca si cum cerea ajutor.Nu-ti zic cat am .
O tine una si buna cu cerealele ca au aport caloric,ca parca alte alimente nu mai au.

suede - intr-adevar cerealele au aport caloric, dar undeva tb sa existe o limita, nu? daca copilului nu-i priesc cerealele astea si are tot felul de reactii nasoale... ce facem? continuam cu ele facandu-ne ca nu observam ce se intampla cu copilul si persistand in aceeasi eroare? riscurile sunt uriase, oricare ar fi ele, grave sau nu. eu chiar am convingerea ca oricat de bun este un aliment, daca puiul nu-l tolereaza, trebuie exclus, nu incercat la nesfarsit. sunt o groaza de alternative, zau. acum ce facem? experimente pe copil? da-o-ncolo de treaba. am uneori senzatia ca noi ii facem pe pui sa sufere. evident, ma gandesc la doc a ta.
of ca mi se rupe sufletul cand spui cum era puiul ieri, dragul mamii.
azi cum mai e?
o mamica ingrijorata. trebuie sa gasesti tu o cale de mijloc.

...si am si eu un cui in cap cu doc astia care te critica. de parca ar exista vreo mamica care sa vrea sa nu fie bine puiului.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede
Ioana crede-ma ca mi-e o frica de mor sa mai trec iarasi prin asa ceva,s-ar putea sa accepte alte cereale,dar acum n-am nervii de experimentat.Poate mai incolo.O sa-i fac supica cu orez normal,pentru aport caloric.

draga de tine te cred

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Si eu sunt de acord cu Hepilica daca nu accepta organismul un aliment nu trebuie sa tot incercam sa il dam.Trebuie sa ascultam de organismul copilului nu de doctori sau alte pareri

poze luta

Mergi la inceput