Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 11
suede spune:
Da...va zic,m-a simtit ca o mama denaturata,care nu-i da copilului ce-i trebuie ca sa creasca mare.Ea ma invinovatea pe mine data trecuta,ca am mancat eu ceva si de-aia.Dar am avut si atunci sentimentul ca-i de la ele si uite ca nu m-am inselat.
Acum e mai bine,multumim ,a papat san si nu a mai vomat.E deranjat la burtica,dar luam iar Debridat ,ca m-am saturat de el...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
bely spune:
Olá gasca, va mai aduceti aminte de noi?
am fost mai ocupata sapt. ce a trecut iar sapt. asta la fel sunt ocupata cu pregatirile pt botez,il facem sambata asta.
va las niste pozici facute in wk acesta la ziua baietelului lui nasa Patriciei. In rest nu prea avem noutati.
pt toti dovleceii
mary_07 spune:
Salutare dragelor
First of all,Elle,o sa ma rog pt voi,sa fie totul bine la operatie Doamne ajuta!
hepi,ma tot tineam sa-ti multumesc de cand cu merele ,pt toate informatiile cu care ne ajuti
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Din pacate,noi o dam iar in boalaa inceput Razvi cu o raguseala mica,apoi tuse (i-am dat Prospan) dar deja de azi dimineata tuseste f urat si e si f ragusitsi dupa cum imi dau eu seama,e aceeasi tuse ca a lui Alex cand a facut laringita(in faza incipienta,macar atat e bine)
Azi dupa-masa mergem la dr...Doamne,mi-e tare mila de el,a avut vreo 3-4 raceli pana la varsta asta.Alex a avut 3-4 pana la 2 ani jumate...
Revin,daca ma lasa...
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Danuta1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
monica, multam si da, isi foloseste si mainile si picioarele, apuca lucruri din apropierea lui, se rostogoleste. si e si greoi, la 7 luni fara o sapt avea 9.800 kg, dar tare moi are piciorusele. o sa fac si eu asa, sa ii pun o paturica jos sa vedem poate poate...sotz rade si zice ca seamana cu el...face ceva cand vrea el si nu cand vor altii, copil cu personalitate, nu gluma.in rest e tare cumintel...dar cred ca in curand o sa ne apara un dintisor ca tare mai roade manuta... si imi pare si gingia mai umflata.. apropo si aici suntem codasi...nu avem nici un zimtisor... POZE |
Nici a mea nu are zimti. E stirba complet. Deci nu-i sres:)
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
suede spune:
Elle imi dau seama ce-i in sufletul tau!Doamne ajuta sa treaca repede si totul sa fie bine.
Mely pupam baiatul sa fie bine.Si voi ce ghinion aveti ...Hai,lasa ca trece!
Poze noi
suede spune:
Noua ne-au iesit doi dintisori,primii doi de jos!
Poze noi
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Noua ne-au iesit doi dintisori,primii doi de jos! Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
uuuuu... sunteti iepuras dragalas
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
suede spune:
Daaaa ...si e un copil foarte vesel...cu gropita smecheroasa in obrajorul drept (mami are in stangul)
E un scump! Ca toti dovleceii!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
uuuuu... sunteti iepuras dragalas Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Poze noi
madalina84 spune:
ELLENUTA ma bucur ca v-ati distrat la restaurant si iti doresc multa putere,incredere si noroc la operatia Annei,sa nu stati mult in spital si sa fie totul bine
DIANA imi pare tare rau ca Nicholas are iar probleme cu DA,ca isi face saracutu rani dar sper sa rezolvi si de data asta
MONICA ma bucur ca am citit vesti si despre voi si sunteti bine
MAMIDEANDREI sper ca e bine Andrei,astea sunt inevitabile cum bine au zis fetele
IULIAPAPUSA ma bucur mult ca a recuperat LUTA greutatea,nu cred ca are nimic daca ii dai biscuiti pentru bebei,eu i-am luat fara gluten deja pisati si ii bag in fructe,eu zic sa nu o trezesti ca sa-i dai sa pape ca se trezeste sg daca ii e foame
ALEX al meu papa cam5 mese de lapte pe zi,una de 180 si restul intre 120-150 ml,dimineata fructe,la pranz supa si seara iaurt desi nu foarte mult depinde in ce toane e
CRISTINA ma bucur sa te citesc si pe tine,chiar ma intrebam ce mai faci,cum mai sunteti si mai ales cum mai stai cu parul?,te si ma bucur ca sunteti bine.E daca ai sti tu ca eu fac curatenie saptamanal care imi ia cateva ore bune ca la mine majoritatea intra incaltati,mai ales acu ca nu am avut covor pe jos sa poata merge Iri cu premergatorul si ieri am avut si motiv ca mi-am luat perdea noua
DORIS multa sanatate la ambii copilasi sa treaca repede raceala
TECHILA unde anume stai?!?adica zi-mi un cartier prin imprejur ca samb vin la bucuresti la niste rude si poate venim si noi la gratarel,super am citit de unde ne culege sot adica militari eu tot acolo merg,daca ajung la buc sigur vin si eu.Imi pare rau ca bebici sunt iar nepapaciosi
LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de ieri
SELENE ti-am vazut frumusetea,e o scumpa si deja fetita mare care merge si se ridica singurica,sper ca te-ai descurcat cu video
DANUTA1979 bine ati revenit acasa si lui Iri ii plac tare alea la borcanas dar si eu ii dau doar cand plecam pe undeva
MARY te ,imi pare rau ca ati amanat plecarea la munte,alta data
CRISTINA am vazut pozele in sfarsit,sunteti o familie tare frumoasa iar Emma iti seamana tare mult
Gata am terminat 129,incerc sa vad ce pot sa recuperez si din 130 desi nu promit nimic ca trebuie sa fug sa-mi iau aer conditionat ca l-am gasit la oferta si super ieftin,500 ron
Va pe toate
suede spune:
Multumim Mada!
Ma duc sa pregatesc morcovelul!
Poze noi