Pepenasi de iulie-august 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Rapid cas cu toata casan sus ieri a fost bestial va povestesc eu mai incolo, acu mega smotru cai jale, deci revin mai tarziu cu detalii.

Flo si Sibylle
va uram si noi
La Multi Ani!
sa fiti cat mai fericite alaturi de pepenasi,
fratiori si familion. Sper sa aveti o zi cat mai frumoasa.

Si iar rapid revin dupa cu detalii:
Anna e normal sa aiba burta Ari si la 3 ani si 8 luni are inca burta, a slabit da burta tot are si pantalonii cad de pe ea ca stau sub burta, cand era mai mica da o strangeau in talie acuma desi s-a lungit si a slabit burta e tot acolo, Ami e si ea burticoasa pampersul ii sta sub burta.
Marina daca ea e micutza de felul ei nu ai cum s-o schimbi. Si eu de mica am fost o slabatura de cand eram copil eram ca aschia mereu desi mancam de toate tot slaba eram. Si asa am fost pana la 20 de ani tot aschie si mama s-a zabtut tot timpul si s-a batut cu mine de la mancare si tot putin am mancat si a bagtat in mine dea vitamineeee ca na asa era si pe atunci dai vitamine ca ii faci pofta de mancare, ete vax albina tot trei fire am mancat si alea cu ghionturi ca nu ma lasau pana nu terminam.
Acuma ce poti face e sa ii oferi cum a zis si Mada mancaruri cat mai calorice ideal ar fi chestiile fainoase gen cartof, orez, paste etc. Da na nu poti obliga copilul sa manance daca ei nu ii place.
Oricum vitamine date asa ca sa se ingrase nici eu nu sunt de acord a mai zis si Biri, nici aici nu da, exista pe piata ca deh tre sa produce firmele tot felul de minunatii da nu ti le recomanda nici un medic si daca iti da e numai dupa analize detaliate. Vitaminele e ideal sa le ia din mancare fructe legume etc si fierul din broccoli, carne rosie etc. Astea sirop/pastile is chimicale facute in laborator, tot mai bune is cele naturale.
Pupam bostana fug la smotru ca tre sa le fac baie si la fete si mai am o multimea si acusi tre sa le pun si la somn. Gata cu leneveala mea.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI FRUMOSI SI PLINI DE IUBIRE
FLO si SYB

29+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Asa...eu sunt fffff nervoasa, mi-au oprit astia apa de tot, si rece si calda, cica daca vrem sa chemam cisterna cu apa.Unde naiba traim oare.Acum stau si ma intreb unde ar trebui sa fac reclamatii, la Sanepid, Protectia consumatorului????Sunt datorii in tot cartierul...bine,bine dar eu cu ce sunt vinovata ca imi platesc intretinerea la zi????Scuze de off topic dar na, m-am descarcat si eu
Copilu' meu cred ca e cel mai pitic dintre toti, are 12 kg si vreo 81 cm la ultima masuratoare.
Am scris de m-am rupt..ma duc sa caut niste numere de tel sa vad cu cine ma cert

29+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multi ani sib!
la multi ani flo!
sa fiti sanatoase dragele mele

kimmy, nu te-am certat sa stii asa pateam si eu mereu cu regimurile astea minune pentru ca ajungeam sa ma infometez si etapa urmatoare era sa renunt la regim acum ma bucur de regimul asta la maxim. am luat ss si am slabit intr-o luna 7 kg pe care le-am pus la loc + inca 2 si nu mai zic ca dupa o luna de ss mi se pusese un junghi la inima si ma durea tot umarul stang. cu ss am dat 4 kg in prima sapt si cu disociatul 3.200 si am mancat muuuult mai mult decat normal.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

LA MULTI ANI SIBYLLE!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI PUTERNICA! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII DE LA CEI DRAGI!

LA MULTI ANI FLO! SA-TI DEA DOMNUL NUMAI FERICIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!!

Ne inscriem si noi in clubul pepenasilor cu burtica! Si mie mi se pare ca e cam marisoara cateodata...In rest habar nu am cate kg are, da' arata bine, buflisoara, asa, iar la inaltime ne sunt bune hainele de 86-92 cm, deci undeva in zona asta ne situam...De cand a facut 1 an si vad ca totusi creste si arata bine, nu m-am mai stresat cu masuratorile.

Shmoo a mea e spaima parcului...maraie, garaie si bate peste mana copii care-i iau jucariile, am si primit aluzii subtile cum ca e cam rasfatata sau rea, de la tatici (trei la numar) de baietei pe care i-a batut (ma rog, le-a dat peste mana) Miruna. Eu suint langa ea cu explicatii si cearta daca e cazul, nu o las, sau ii prind manuta cand vrea sa dea, dar tot mai scapa cate una.
Fura mancarea din mana copiilor. Ieri era pe banca o doamna care avea in mana un corn, pt. baietelul ei. Cand a vazut cornul, Miruna a fugit intr-un suflet si a luat o muscatura din corn direct din mana doamnei! In rest, baga mana in pungile cu pufuleti ale oamenilor, sau se posteaza frumos langa cei cu mancare si asteapta sa i se dea. Degeaba ii iau si eu si mananca, ca tot se duce si la altii, chiar daca e satula. Mai naspa e cand pofteste ceva ce ea nu mananca de obicei, omul ii da, ea gusta si arunca pe jos in fata celui care i-a dat...zici ca acu vede mancare prima data in viata...

In rest e o draguta si o tipicara de zile mari. Alaltaieri dupa baita mie mi s-au udat papucii de casa (din aia pufosi) si maica-mea mi i-a dat pe ai ei. Cand i-a vazut Miruna la mine in picioare m-a descaltat si i-a dus la picioarele maica-mii, ca doar erau ai ei, fiecare cu lucrurile lui va sa zica . Aaa, si mai nou e preocupata sa-si ia singura pe ea pantalonii. I-a si reusit o data, doar ca no, erau cu fata in spate .

Gata sesiunea de cra-cra, va si va doresc o zi buna!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI draga mea FLO!!!!Iti doresc toate cele bune alaturi de familia ta minunata!Distractie placuta la restaurant!

La multi ani Syb!
Annababy si Ralu are burtica dar stiu ca e normal ca burtica sa fie mai proeminenta pana la 3 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Sib

Flo

Sa aveti parte numai de impliniri

Si Daria are burtica ,are vro 12 kg si 82 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Azi e ziua mea! Offf pe de o parte sunt fericita ca sunt sanatoasa si implinita ( si familial si la silueta ) dar pe de alta sunt trista, ca nu stiu cand au zburat ultimii zece ani!
Unde e viata aia lipsita de griji sau inocenta din copilarie? eheee departe, departe...
Eiii, am 2 copii acum si poate v-oi simti prin prisma lor puritatea, dragostea specifica fiecarei varste, voi trai mai intens frumosii ani ai tineretii!

Multumesc mult pentru urari: Sun Smile, maitreyi, anaco, gallyb, mcoca, sursula, ladymina, mada_mxm, dana81, katalyna, dia_filipas, Tecky!

Si ai mei au burta, Alex are 4 ani si 2 luni si tot cu burta e

Pana la urma mergem la restaurantul Thalia ...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Kamelya

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Flo La Multi Ani! Distractie placuta diseara!
Sib La multi Ani! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput