Pepenasi de iulie-august 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Kimmy

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Flo La Multi Ani!! te pup si tot binele din lume sa te urmeze, impreuna cu baietii tai frumosi !

Syb cu mult drag La Multi Ani! si mult mult noroc in toate!

despre dimensiuni, al meu e lung si pare slab, desi cintarul e ok, are 91 cm si 12.5 kile. asta ca vad ca se discuta. de minact nu mai zic, al meu maninca singur numai ce poate baga cu mina personala de la un an, asa ca... abia acum parca mai reuseste ceva supa sa intre mai mult in gura decit pe linga. aaa, si are si burta, Anna si eu la un moment dat aveam un pitic ca e cam mare. desi are si cu cine sa semene, ca si eu si cind am fost slaba moarta burta tot aveam

Nevi
zisesi ceva de venit aici sau am visat eu??? te prind ca nu vii, ca eu deja am pus fata de masa aia de zile mari si ceaunul de mamaliga pe foc

Marina un pup si tie, eu nu-ti zic sa nu te ingrijorezi ca stiu ca nu ajuta, parerea mea e ca cel mai mult ajuta documentarea cit mai corecta. de ex aici de la un an deja se incepe cu niste chestionare pt parinti, in ideea ca problemele depistate devreme se rezolva mult mai usor. daca vrei ceva info zi-mi, ca depinde mult si unde citesti, sunt multe prostii pe net.

va pup si mai vin mai incolo

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am fost la echo si...detalii la semnatura

Slava Tie, Doamne!

-----

Mami de + 16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI, MAI3!!!!!SARCINA USOARAAAA

29+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai3 WOW, WOW , super cool. O pereche!!! Felicitari!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

felicitari mai3, sa-ti traiasca baietelul

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitreyi felicitari, sa dea DD sa fie totul bine si sa ai un bb sanatos!!!!!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

maitreyi, suuper, felicitari!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Maitreyi felicitari pt. baietel , ce frumos ca o sa ai pereche! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!! burtica!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Tot cu taraita am acces la calc dar nu puteam sa nu fac urarile de rigoare:

FLO, la multi ani cu sanatate si fericire, sa ramai mereu la fel de calda, sincera, saritoare, frumoasa blanda!!!

SIBYLLE, la multi ani si tot binele din lume si tie, sa-ti ajute Dumnezeu in fiecare clipa a vietii, sa rasara soarele pe strada ta si sa ramana acolo mereu, pentru ca o meriti din plin!!

MAYTREYI, felicitari pentru baietel!!! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata!

Greutate si inaltime - noi avem 11.2 kg si 85-86 cm

Multumesc din tot sufletul pentru comentariile minunate la poze, sunteti niste dragute ca intotdeauna!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 33+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput