Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
ioana_fota spune:
Vi4i ii dau LM dar are momente cand suge si cate 4-5 ore continuu asa am patit si sambata si nu se satura urla ca din gura de sarpe si atunci ca sa ma pot odihni si eu sau sa fac treaba ii dau completare.De cand am venit din spital de vreo 2 sapt si un pic doar de 3 ori i-am dat LP deci merg pe LM dar cand vad ca nu se satura ii dau completare ca altfel ajung la nebuni cu ea cate 5 ore sugand si nesaturandu-se, mai ales acum cand sunt sg si nu are cine ma ajuta mai treb sa ma si odihnesc.Mersi de inform .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
Felicitari pt crestinarea puiului! Foarte frumos ati petrecut dupa... Noi suntem 11 persoane doar familia de grad 1 (noi 2, sora+sotul ei, parintii mei, mama lui, fratii lui - 2buc, nasii lui bb), de-asta am decis sa facem la restaurant; nu am chemat decat prietenii apropiati si vom fi vreo 30 persoane... Eu l-as tunde pe pustiu` ca mi-e groaza de cat de cald va fi la vara si el va sta cu pletele pe ceafa dar n-as mai avea viata linistita cu soacra dupa din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
noi fara rude de niciun grad... (mama si sora in tari straine, surorile lui prea departe, n-am socri) o sa ma uit la petrecerile voastre din poze ...
Apropo de tuns, a fost complicat la spate ca n-am avut niciun ajutor si o sa-l mai iau din cand in cand pentru a corecta imperfectiunile, n-a mers f. usor si am un chin cu el si la taiatul unghiilor (si asta un tabu) - ii tai cate o unghiuta ca nu sta la mai multe.
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
lorex spune:
citat din mesajul lui ana_g
parca ar fi fii-miu, varianta blonda si cu ochi albastri!!! superba!!!sa creasca mare si sanatoasa! mama lui STEFAN |
multumesc!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme este superba!!! din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Multumesc!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
mariucasara spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Fetelor aveti un spor la scris.....Noi am fost si la dr de fam.si acum e bine mi-a zis sa nu am mai mult de 21 grade in casa si 24-25 la baie.Asti azi au avut calorif oprite dar acum pe seara le-au dat drumu si iar va sari de 22-23 temp. in camera ce sa fac? Sa las usa dintre camere deschisa?dar i-am facut si baita ca saraca mirosea numai a medicamente si era nespalata de miercuri ca daca joi am avut probleme cu ea mi-a fost frica sa-i mai fac baie si de vineri internate in spital unde sa o spal?Mi-e tare frica acuma cu temp asta.Eu ii dau un body si o salopeta sau costumas pe ea in casa cu botosei manusi si acciulita e prea subtire imbracata?si in pat o invelesc cu o paturica, sewara asta o las cu o patura mai grosuta ca fiin spalata eu siu..., am o frica in mine din cauza racelii.Am fost in priza desi imi cad ochii in gura, am clcat spalat de ale ei si intins, acum spal de ale mele din spital cred ca o sa acd lata.AAA am uitat mi-a zis ca dac nu se satura dar numai dupa san sa-i dau completare.Apel la fetele care folosesc LP daca ea nu papa tot din biberon cat pot tine laptele la temp camerei si sa-i mai dau?ca azi a baut din 90 ml doar vreo 40 si restu e in camera seara asta mai pot sa-i dau din ala sau fac altul? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
Laptele praf e bun 30 de min maxim 1 ora daca bebe a gustat din el, daca nu a apucat sa pape deloc, deloc e bun 2 ore la temperatura camerei si vreo 4 ore la frigider. Nu stiu exact ce reactie are loc intre laptic si saliva lui bebe dar nu e indicat sa mai folosesti laptele daca a gustat din el si au trecut mai mult de 30-60 min de la preparare.
Eu zic ca nu e prea subtire imbracata puiutza ta. Eu pe Sebi il tin imbracat in body si pantalonasi cu botosel. Am cam 22-23 de grade. Dupa baita pana la prima trezire sta cu caciulita, apoi cu capul descoperit. Daca e cumintel il infas intr-un scutecel de finet si il las neinvelit, daca e agitat il invelesc la picioruse cu o paturica.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris_mario spune:
eu akm merg la nani,am avut niste musafiri neasteptati...niste prietene care au stat la barfa juma' de zi
sunt franta,va pup si ne citim maine
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lorex spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Fetelor aveti un spor la scris.....Noi am fost si la dr de fam.si acum e bine mi-a zis sa nu am mai mult de 21 grade in casa si 24-25 la baie.Asti azi au avut calorif oprite dar acum pe seara le-au dat drumu si iar va sari de 22-23 temp. in camera ce sa fac? Sa las usa dintre camere deschisa?dar i-am facut si baita ca saraca mirosea numai a medicamente si era nespalata de miercuri ca daca joi am avut probleme cu ea mi-a fost frica sa-i mai fac baie si de vineri internate in spital unde sa o spal?Mi-e tare frica acuma cu temp asta.Eu ii dau un body si o salopeta sau costumas pe ea in casa cu botosei manusi si acciulita e prea subtire imbracata?si in pat o invelesc cu o paturica, sewara asta o las cu o patura mai grosuta ca fiin spalata eu siu..., am o frica in mine din cauza racelii.Am fost in priza desi imi cad ochii in gura, am clcat spalat de ale ei si intins, acum spal de ale mele din spital cred ca o sa acd lata.AAA am uitat mi-a zis ca dac nu se satura dar numai dupa san sa-i dau completare.Apel la fetele care folosesc LP daca ea nu papa tot din biberon cat pot tine laptele la temp camerei si sa-i mai dau?ca azi a baut din 90 ml doar vreo 40 si restu e in camera seara asta mai pot sa-i dau din ala sau fac altul? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
ioana, si eu am avut ceva probleme pana mi-a venit laptele calumea.
tot asa imi spusese pediatra sa ii dau completare numai dupa ce ii dau sa suga bine din ambii sani si nu mai mult de 30 ml la o masa, maxim 50, si maxim 8 mese pe zi! asta se intampla in a treia saptamana a Iuriei!
LP se arunca daca mai ramane, mereu trebuie sa-i faci proaspat!
Si nu te lasa cu LM...o sa vezi ca o sa-ti vina lactatia daca respecti cele trei reguli pe care ti le-am spus mai devreme azi, si o sa vezi ce comod e cu sanul, una doua scoti tztz, nu tre sa mai faci biberoane , speli biberoane stc, cel putin noaptea este f comod!
Incearca si ceaiul pt stimularea lactatiei d ela plafar ca nu e scump.Succes mamico!
A, si cu temperatura, nu-ti fa prea mari probleme, la mine iuria a stat in 27-28 de grade pana ne-au orpt astia caldura si nu a patit nimic.
Ai grija sa nu o supraincalzesti, trebuie sa verifici mereu sa vezi daca nu e transpirata! Se verifica la ceafa sau pe burtica, daca e prea calda pe burtica sau transpirata la ceafa ins ca e imbracata prea tare sau daca e fierbinte pe capusor iarasi ins ca e prea infofolita.
Noi acum avem 22 de grade in casa si noua ni se pare cam racoare..la 21 chiar tre sa fie frig....brrr..
Te simt ca esti cam tensionata, incearca sa te relaxezi! Vezi ca este cartea mama si copilul pe mailul comun, acolo gasesti f multe informatii despre prima luna de viata a bb si cum trebuie sa procedezi!
Si cand ceva nu merge, anunta-ne!
_
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui lorex ia uitati ce www.flickr.com/photos/44547000@N05/4514495427/" target="_blank">ochi are finuta mea! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Am vazut si pozele cu fetita ta. E o dulcica de sa o mananci nu alta! Super poza in care se incrunta si tine suzi in gura!
poze
lorex spune:
citat din mesajul lui gratiana77
Am vazut si pozele cu fetita ta. E o dulcica de sa o mananci nu alta! Super poza in care se incrunta si tine suzi in gura! de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) poze |
multumesc!
_
lorex spune:
Alicredo
Vivi, multumim de vesti despre Roco!
De Emanuelle mai stiti ceva?
_