***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***
Raspunsuri - Pagina 7
doxinu spune:
An@ ai o minunatie de fetita..........Ochii sunt superbi,pielicica alba.....este asa de gingasa,de finuta......o bombonica.
Si noi am fost de Paste in IOR,pe la ora pranzului asa.......L-au amenajat tare frumos.
Pun si io www.onetruemedia.com/otm_site/auth_dvd?work_id=11272711" target="_blank"> un filmulet de care sunt tare mandra.Este facut in a doua zi de cena "conducea" tractorul
mica0307 spune:
LA MULTI ANI Ramona
Maya face numai la wc, noi am trecut peste capitolul olita, se da jos singura si se sterge dar de urcat nu inca ca nu ajunge. Desi avem inaltator...mai are putin pana reuseste sa se si aseze pe wc .
kid eu i-am facut ieri Mayei analizele de sange. In dec am facut unele si a iesit fierul cam mic, asa ca i-am dat 3 luni de fier si acum le-am repetat. Am cerut dr de familie sa ne dea sa facem tot ce e nevoie, daca tot ii iau sangele. Inclusiv copro si urina. Acum asteptam rezultatele, medicul de fam le vede online, asa ca sapt viitoare mergem pe la pediatru.
ioana cum e pana la urma cu vaccinul de 4 ani? Eu asa imi aduc aminte...ca se face mai noi la 7 ani.
Ma duc sa vad poze de An@ si filmulet de Doxinu.
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mica0307 ioana cum e pana la urma cu vaccinul de 4 ani? Eu asa imi aduc aminte...ca se face mai noi la 7 ani. www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
Cand am fost la dr. pediatru acum 1 saptamana,a zis ca ne vedem la 4 ani la vaccin.Nu a zis nimik de 7.
Fetele voi stiti altceva?
CarlaV spune:
Ramona, "La multi ani!"
Teo, nici eu n-as da suplimente copilului fara ca analizele sa arate o deficienta.
An@, v-am admirat in poze .
Doxinu, chiar este foarte frumos amenajat parcul IOR, iar de Pasti, pe intuneric, erau aranjamente luminoase in forma de oua, de iepurasi, de fundite... foarte frumos.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kid spune:
An@ I-am facut, insa au iesit negativ; ma gandeam si eu la giardia, caci se mai scarpina la nas, si e si asta un simptom, insa fara rezultat confirmat nu pot sa-i dau tratament. Ma bucur ca mananca usturoi, castraveti murati, am inceput sa-i dau si propolis, care am inteles ca sunt bune.
La Municipal unde anume? Eu ma gandeam sa merg la institutul Cantacuzino si sa-i fac antigen giardia.
Am vazut pozele ; cred ca daca i-as da lui Vlad pufuleti din aia colorati, numai de-i lipit nu ar vrea. Chibriturile nu vrea sa le aprinda? Caci eu pe Vlad l-am prins o data ca a luat o cutie de chibrituri, s-a ascuns in dulap si m-a rugat sa nu-l deranjez, caci are treaba.
doxinu, nu pot sa vad filmuletul, imi cere sa ma loghez.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Al_Ma spune:
Ramona, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!
Kid, poti sa-i dai preventiv Helmiflores. este pentru paraziti intestinali de toate genurile, inclusiv giardia si este din plante naturale, inclusiv propolis parca. Eu i-am luat Marei acum vreo doua zile si incep sa-i dau de luni, dupa ce termina calciul, ca sa nu o innebunesc cu siropele. Am inteles ca e cam amar Helmiflores, deci trebuie combinat cu ceva dulce, un sirop natural, ceva. Marei ii dau pentru ca de ceva vreme cere foarte mult lapte si mai spune ca o mananca in zona anusului. Nu am vazut nimic in scaun, inca nu i-am facut copro, ca are pofta de mancare si mai are alt semn de giardioza, dar i-l dau macar preventiv.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid doxinu, nu pot sa vad filmuletul, imi cere sa ma loghez. Teodora, de Vladut (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Mai incer odata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=ac0207118fdef17c9c0995" target="_blank"> aici sper sa mearga
Ioana13 spune:
La multi ani Ramona!!!
Ioana. curajos tractorist!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
In sfarsit am scapat de pampers! Avem doua nopti fara!
An@ ti-am admirat draguta! Copii astia sunt minunati!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra