***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***
Raspunsuri - Pagina 8
madaiulia spune:
Cu intarziere
Ramona!
Alma Daphne de Chris27!
Lara Giorgia de Eseea!
Alynta felicitari pentru scapatul de pampers! Ai baiat mare de acum.
Doxinu felicitari tractoristului!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
kid spune:
Am_Ma Mersi de sfat; am sa-i iau si eu Helmiflores sa-i dau.
doxinu Acum l-am vazut; bravo! Pedaleaza si la deal? Vlad da de cateva ori, apoi tot din picioare impinge.
Am luat rezultatul la analizele lui Vlad; hemoglobina este in limite normale, fierul este peste limita, la fel si indicele de distributie eritrocitara si monocitele, iar eozinofilele sunt sub limita.
Aveti vreo idee cam ce inseamna?
Si vroiam sa mai va intreb daca puteti sa-mi recomandati un medic de familie(pediatru) bun, la care as putea sa-l inscriu si eu pe Vlad; as prefera sa fie un dr care sa nu dea prea usor medicamente sau fara analize si la care sa nu platesc de fiecare data cand merg; caci asa mi-a mai recomandat o prietena o dr, de fiecare data cand merge cu copilul, pt orice, ii baga diverse sume in buzunar.
Androix cred ca intreba de gradinita, ca mi-am adus aminte; la cea la care vreau sa-l inscriu pe Vlad, 'intrarea' este de 250 de euro.
Weekend placut tuturor!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
bettyR spune:
Kid, ai scris la un moment dat ca ti-a recomandat medicul vitamine, fier, daca ai inceput sa i le dai, poate de asta i-au iesit valorile modificate. Daca nu, eu as mai repeta analiza.
kid spune:
Betty Nu i-am dat nimic, caci am vrut sa-i fac mai intai analizele, sa vad daca are nevoie.
Azi a facut si febra, dimineata avea 38.3, acum o ora, 38.8.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
bettyR spune:
Kid, sanatate multa juniorului, daca ai gasi un medic in weekend poate te lamureste si cu valorile fierului. La albinute am mai citit o mamica cu o fetita mai mare la care i-au iesit asa valori mai mari ale fierului, si in final nu a fost nimic, au repetat analizele parca. Valorile mari indica multe afectiuni, nu e cazul sa te sperii sau sa te gandesti la ceva, eu zic sa le repeti si sa vorbesti cu un dr.
Poate se pregatea vreo raceala de asta era mai obosit si cu cearcane, asa arata Andreea mea cand se raceste. In perioada asta bantuie si multi virusi.
An@ spune:
bon dimine,
multumim de vizionare poze si complimente!
Doxinu, eu nu am reusit sa vad filmuletul...imi cere logare .
Kid, Ana mea e "inocenta" , adica ea n-a mancat pufuleti comestibili decat vreo 2, pe la 1 an si nu cred ca mai tine minte, deci la aia colorati de lipit nu s-a gandit ca ar fi de mancat . La fel cu chibriturile, nu ne-a vazut niciodata aprinzandu-le pt ca noi avem aprindere electrica la aragaz ...deci le-am folosit pe post de material didactic (le-am lipit in forma de casuta, copac,..).
A fost mortal al tau sa nu-i deanjezi ca se joaca cu chibirturile .
La lab.Municipal, unde duci copro, este dr. Condurat (mama viermilor), cea mai buna. O stiu de cand eram noi mici si mereu cand a fost giardia, daca nu a iesit in alta parte, la ea a iesit mereu. Daca faceti tratament, chiar si naturist, trebuie sa faceti si voi,cei ce stati cu copilul, sa dezinfectati vesela, sa schimbati biberoane, periuta de dinti. Lenjeria de pat, prosoape, chiloti,... spalate la temperaturi mai mari sau calcate...altfel e inutil. Reinfectarea e rapida.
mami de Ana (22 mai 2007)
vas spune:
Buna dimi.
Ana, foarte scumpa printesa ta. Tu si Carmen ma mai linistiti.....chiar aseara au venit prietenii nostri pe la noi cu copii si s-au apucat de cantarit la copii.....normal ca Eliza e pe ultimul loc chiar daca e cea mai mare la ani....
LA MULTI ANI RAMONA!!!!!!!!!!!!!!!Multa sanatate!!!!
DOxinu, ai un adevarat sofer. Eu am fost ieri cu Eliza si am condus masinute dar nu prea parea sa-si dea seama ce e cu volanul si care e treaba lui exacta in traseu.
Ce simpatic se opreste el la fiecare canal sau groapa sa o studieze.
Kid, si Eliza daca umbla cu ceva ce nu e voie, se ascunde si imi zice sa plec ca ea are o treaba de facut.
Ieri am stat numai plecati....am fost la Tg-JIu in parc cu mai multi prieteni.....o zi de primavara adevarata. Am evadat putin de la noi din zona pentru ca inca aici se vede zapada mare pe munte asa ca daca la TG-Jiu am stat in tricou cand am intrat la noi pe defileu deja se simtea racoarea. Asa ca ALynta eu prefer MAREA.
Nu stiu daca am zis dar vrea sa merg in Delta prin iunie, sa nu prind calduri mari si tantari multi.....dar nu stiu unde e mai bine???? atat pentru sot ( sa-l las sa pescuiasca linistit) cat si pentru noi doua (fetele-cum zice Eliza) sa stam sa ne putem juca in natura fara nicio grija.
Imi recomandati ceva? Ca vad ca le aveti cu turismul .
va pup ma bag la treaba ca sefa mea e concediu si cine o inlocuieste ma streseaza de nu mai stiu ce incep si ce termin.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
alynta27 spune:
Salutare!
Multumim Madaiulia! Parca nu-mi vine a crede ca e adevarat!
LA MULTI ANI Miniuta si Arthurana!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
doxinu spune:
Multumim fetele pentru vizionare si apreciere
Teo asteptam sa ne spui inTerpretarea analizelor si cum se mai simte Vlad.
Urz si io cu intarziere LA MULT ANI SARBATORITELOR NOASTRE : Miniuta si Arthurana!