***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Didi, eu cind vad ca suna de la cresa toata sint apa! Pina acum numai pt febra m-au sunat de 3 ori si aia mica, 38, care de 2 ori nu a mai facut dupa ce am ajuns acasa si a 3-a a fost alaltaieri care s-a dovedit a avea cauze serioase.
O sa fie sexi la maturitate cu o sprinceana cu cicatrice, va dovedi fetelor ca e un adevarat luptator!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

salut!
Didi, cu cat o sa cresca copii cu atat o sa fie si problemele mai mari, dar invatam sa le facem fata...Multumesc de sfaturi cu aparatorile, o sa caut ca am ramas cu o frica....

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

La multi ani RAMONA,sa fii sanatoasa,sa te bucuri de familia ta si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani, Ramona! Multa sanatate si bucurii!
Ibelciug noi am fost la Lacu Rosu asta vara, dar nu am stat acolo! Am vrut sa luam masa acolo(sunt mese cu banci amenajate), dar nu am putut de raul albinelor, care roiau peste tot! Peisajul e superb! Mai ales Cheile Bicazului! Mie una imi place Duraul! De acolo sunt trasee turistice usoare si copiilor! Se poate merge la Fantanele(o cabana)- cam 2 ore lejer de mers! Un alt traseu e la Cascada Duruitoare si mai sus, chiar pe varf e cabana Dochia cu Varful Toaca! E superb! Traseul asta e mai lung, dar nu esti obligata sa urci pana la cabana! Peisajele sunt superbe, mai ales ca Ceahlaul este rezervatie naturala!
O prietena din Constanta merge la Moeciu la o pensiune unde are posibilitatea sa gateasca si e tare multumita de zona! Noi am mai fost la Brasov si in Poiana, insa e mai scump!
E tare frumos la munte! Mie imi place marea! Dar ador si muntele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana, si eu recomand Ceahlaul pentru un concediu decat Lacu Rosu, eventual puteti trece pe acolo si sa faceti un popas ca e frumos peisajul. Astea sunt locurile copilariei si adolescentei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ramona, La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ramona, la multi ani!! sa fii sanatoasa si iubita!!

Didi, brrrr, cred ca te-ai speriat! Lasa, ca ii trece pana se insoara. Io, fata si copil cuminte in general, si am avut capul spart de 3 ori ...dar el, ca e baiat.

Ar mai fi de zis, dar mi-e foame si ma duc in pauza de masa .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

I-am facut deja analizele lui Vlad, ieri, inainte sa intru sa citesc recomandarile de a nu le face. Insa cred ca tot le faceam, caci mi se pare ca ceva nu e ok, Vlad se tot plange ca e obosit, are cearcane, a avut si scaune proaste in ultimul timp( dr a spus ca e posibil sa fie alergie la ceva sau DA), i-a reaparut si o bubita pe picior, care s-a infectat, in toamna am fost la dermatologie si dupa tratament i-a trecut, insa de ceva timp, i-a reaparut; si nici nu stau linistita, caci mi-a spus dr sa-i dau fier, ori eu nu vreau sa-i dau daca nu stiu sigur ca are nevoie. Am scris repede, nu stiu cat de coerent

Ioana13, multa sanatate lui Patrick.

Ramona, la multi ani cu multa sanatate!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Kid, sa-i faci si ceva teste de giardia ca cearcanele, oboseala, eczeme, scaune mai moi (sau alternativ moi/constipatie) sunt simptome (si) de giardia. Dar inceaca sa-i faci testul ala de sange sau daca nu vrei sa-i mai iei sange fa-i coproparazitologic la Municipal (eu in alta aprte nu am incredere. nu iese niciodata, indiferent ca duc 3 probe la distanta, bla, bla).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Ramona, la multi ani!

M-am simtit strigata, asa ca raspund la apel. Fetele fac numai prostii, acu nr. 2 a descoperit ce bine se scrie pe pereti, a inceput timid, cu puncte, a continuat cu linii si daca nu ma prindeam, urma printesa cu totul, imi explica cum ii face par, rochie, castel...ma rog, am curmat simtul artistic al copilului.

Noi am devenit cinefile, in ultimele luni am descoperit mersul la cinema si am vazut de cate doua ori toate filmele de desene animate. Printesa si broscoiul, cel putin, e minunat, mi-a placut si mie, eu cu nr 1 dansam pe melodii, iar nr 2 se intretinea cu lumea in sala, isi facea bezele cu baietii, se culca pe jos, in fine, io ma bucur ca nu iese din sala.

M-a scandalizat profund patania Ioanei (Doxinu), cu aia care i-a urecheat baiatul. De batut, n-o bateam, da' faceam o gura, cum adica, nu-i batem noi si sa ni-i bata altii? hai ca iar ma enervez. Nr 2 a mea se intampla sa impinga copiii care vin prea aproape de ea, dar face asta de teama, ca pe langa ea toti copiii sunt mari. Tot 11 kile avem, si cand ma gandesc ca acusica face 3 ani...

v-am pupat

Mergi la inceput