***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***
Raspunsuri - Pagina 5
lbelciug spune:
Didi, am inteles acum, frumos cum va organizati pt vizite. Mesajul cu limbile era sigur pt mine? Ca noi nu vorbim acasa decat in Ro, engleza face doar la gradi.
Mai stiti ceva de Lavini?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
alynta27 spune:
Salutare!
Ieri am fost cu baietii la medic! David e bine si a scapat de tratament! Insa Matei e inspre bine si pentru a se reface total are de luat Augumentinul pana la 7 zile, apoi 5 zile de Biseptol, aerosoli si Prednison- e prima data! Am inteles ca cel din urma e tare amar... Azi trebuie sa-mi i-au inima in dinti sa i-l dau! E mucos la greu si fornait! Oboseala m-a cam ajuns...
Adradap sa folositi cu placere achizitiile!
Paula bine ai revenit!
Msemcu aveti fetite adorabile! david cand a vazut pozele a zis "mos" adica frumos! Sa va traiasca! Ce peisaje deosebite aveti la tara!
Ioana multa sanatate!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
msemcu spune:
Liviana, multumesc pentru re-primire si pentru cuvintele frumoase. Aaa, sa nu-ti inchipui ca e numai miere si lapte la noi, ca acum tragem de jucarii si ni le smulgem din mana si acum ne cuprindem si ne declaram ce dor ne-a fost. Insa cercul de trei se strange imediat ce apare cineva strain.
Andradap, felicitari pentru sarcina noua, eu abia acum am aflat ! Imi place ca esti vesela si oprimista si asa trebuie sa ramai! E bine daca ai energie pentru plimbari si imi amintecs ca si eu as fi colindat pe strazi dar nu m-au lasat nici medici si mai ales Nicu (sotul meu), care era in stare sa nu ma lase jos din pat!
Ioana 13, prima data cand m-am incumentat sa ies singura cu toate trei a fost vara trecuta, de acum avem deja experienta. Ce-i drept, am noroc ca suntem foarte cuminti si ne oprim la marginea trotuarului, nu punem piciorul pe strada singurele. Dar la gradinita mergem cate 2 la dus si 2 la intors. Am mare noroc ca mama sta inca la noi, si tata inca mai suporta sa stea singurel. Am promis insa ca o "eliberam" din functie in toamna si abia atunci o sa o incurc si eu cu facut mancare, calcat, toate astea!
DidiAlex, ai dreptate, am avut un moment foarte greu dar am primit o recompensa imensa: trei copii sanatosi. Unele dintre noi nu au fost asa norocoase. Iar in momentele grele, fetele de aici, de pe forum mi-au fost de un ajutor imens.
In rest, ca sa va povestesc putin despre noi. Acum sintem familia "Peter Pan"! Ne-a placut atat de tare desenul asta incta suntem toti personaje de poveste: tati si Petra sunt Peter mare si Peter mic, Mara si mami sunt Wendy mica si Wendy mare, iar Maia este TinkerBell. si uite asa, cand plecam de la gradi se uita toti parintii cu ochi mari la noi cand ne aud odraslele strigand: Paaa Peter Mare!! Paa Wendy mare!!!
Mai vin cu povesti noi cat de curand!
Un sfarsit de saptamana frumos tuturor ca nu stiu daca mai apuc sa intru: plecam la munte, la Vatra Moldovitei, sa-l vizitam pe bicu.
CarlaV spune:
Didi, inseamna ca ai recuperat si anul nasterii .
Andrada, si eu am fost plecata din oras pana cu 10 zile inainte sa nasc, stateau toti ai mei ca pe ace, numai mie-mi era bine .
Teo, noi n-am plecat niciodata fara copii din mai multe motive, si ti le spun nu neaparat in ordinea importantei: alaptez, nu avem cu cine sa lasam copiii, nu m-as simti bine sa plec fara ele, n-as putea sa ma odihnesc sau sa-mi priasca iesirea. Daca sta sotul cu ele dimineata sa mai dorm eu, este ok, altfel nu.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
lbelciug spune:
Didi, expresiile in engleza le folosesc doar cand vorbesc cu adultii, anumite lucruri parca suna mai bine in engleza. Cu sotul mai vorbesc cand vreau sa nu fiu inteleasa de cei mici si bineinteles ca Matei sare imediat: "mami, ce i-ai spus lui tati?" Traducerea de regula e alta.
msemcu, f frumoasa familia voastra Peter Pan! Eu cred ca dupa plecarea mamei in toamna va trebui sa-ti gasesti alt ajutor, tu mergi si la job, nu?
CarlaV, mai aveti putin si va aniversati de un an, ce repede a trecut timpul!
My Family
Alyna24 spune:
Liv, David al meu face pipi la wc de peste jumatate de an.Se duce singur, se dezbraca, face, se imbraca si trage si apa.Are o obsesie cu trasul apei la wc.Ne cheama cand face doar cand nu e lumina aprinsa la baie si e prea intuneric.Mai nou face si cealalta treaba singur dar la olita.Chiar aseara l-am surprins facand kaka si cand a terminat il si arunca in wc.Doar l-am sters.Are mama baiat mare!
Msemcu, ai 3 fetite adorabile.Pt mine e un mister cum reusesti sa te descurci cu 3!Felicitari si sa fie sanatoase!
Andrada, deci ati facut si cumparaturi care va sa zica,,,,,,Noi plecam de 1 mai asa ca....da-mi un pm poate iti dau o idee.
lbelciug spune:
Alyna24, Didi, deci ai vostri fac in picioare pipi, da? Trebuie sa invatam si noi, dar nu stiu cum se face ca pe B il apuca cand wc-ul e deja ocupat asa ca el se duce mereu la olita pt toate nevoile. Si el are tenativa sa arunce singur productia, dar de regula intervin eu ca sa nu dea pe jos; la fel si cu stersul.
Fetelor, ziceti-mi si mie care ati fast la Lacu Rosu vara, se merita facut un concediu acolo, cazare buna sa gaseste? Caut un loc bun pt excursii montane cu baietii mei la vara.
My Family
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Alyna24, Didi, deci ai vostri fac in picioare pipi, da? Trebuie sa invatam si noi, dar nu stiu cum se face ca pe B il apuca cand wc-ul e deja ocupat asa ca el se duce mereu la olita pt toate nevoile. Si el are tenativa sa arunce singur productia, dar de regula intervin eu ca sa nu dea pe jos; la fel si cu stersul. Fetelor, ziceti-mi si mie care ati fast la Lacu Rosu vara, se merita facut un concediu acolo, cazare buna sa gaseste? Caut un loc bun pt excursii montane cu baietii mei la vara. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) My Family |
Lacul Rosu e ala de la Sovata sau incurc borcanele?
Cu pipi din picioare (sfaturi n-am, ca, deh, io am fata ), mi-am adus amitne de o fosta colega (de la alt serv., cand nu aveam copii), care chiar tinea ca fi-su sa faca de jos pipi (parca zicea ca si pe barba-su il "educase" in sensul asta) ...oare de ce? sa nu stropeasca?
EDIT: am cautat; deci nu e la Sovata Lacul Rosu...asa ca nu stiu cazare si altele.
mami de Ana (22 mai 2007)
Ioana13 spune:
Didi, Patrick doarme toata noaptea, se mai trezeste citeodata, dar rar de tot.
Liv, din picioare face Patrick pipi, de cind l-am invatat sa faca asa l-am invatat, singur mai incearca la wc, dar stropeste, asa ca prefer sa il ajut si eu.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Si noi facem pipi din picioare,dar are scarita lui pe care se urca,altfel nu ar nimeri tinta
Didi ce patanie..........