***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***
Raspunsuri - Pagina 18
Ioana13 spune:
La multi ani, Rares de Cristina Maria!
La multi ani Ioana!!! Sa fii sanatoasa si voioasa!!!!
Liv, imi plac problemele astea ale tale
cu rasadurile! Auzi, mai mici decit a taranilor! Ai mei traiesc de cind se stiu la casa cu gradina si nu au avut niciodata rasaduri ca ale taranilor! Cred ca nici nu au mai incercat sa aiba dupa citeva rateuri, le cumparau de-a gata si le plantau frumos in gradina, cind dadea caldura.
La multi ani, Gheorghilor!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kid spune:
Vlad vorbeste rar la telefon;
Ioana, la multi ani, multa sanatate, noroc si tot ce va doriti!
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
Din cate am citit si mi s-a spus, toate tratamentele date pt viermi sunt toxice pt ficat; de asta e bine ca macar sa fie rezultat sigur la analize inainte de tratament, asta daca nu se poate rezolva naturist; si e nasol ca se poate reinfecta foarte rapid, fiind in colectivitate sau nerespectand normele stricte de igiena.
La multi ani, sanatosi, cu bucurii si noroc tuturor capsuneilor care implinesc 3 ani!
Ce a trecut timpul!...
La budimex, de dr. Iordachescu, poate sa-mi spuna cineva ceva pareri?
Ca se vorbea de bani si semnificatia lor........
De fiecare data cand merg la cumparaturi, il iau si pe jr, caci nu am cu cine sa-l las.
La jucarii a fost foarte intelegator, daca ii spun ca nu avem bani sau ca avem jucarii la fel acasa, intelege.
Daca ii spun ca nu avem bani pt jucarii, nu are nimic de comentat, spune si el, nu am bani, nu are mami bani, nu luam.
Pana ieri, nu stiam ce inseamna cu adevarat cuvantul "criza"; de obicei cand merg la cumparaturi, ii iau lui Vlad si un ursulet de ciocolata; ieri n-am avut cum sa-i iau; ne-am asezat la casa, caci era cam aglomerat, doar de 2 ori am alergat dupa jr sa-l prind, caci tot fugea dupa ursulet, apoi, cand a inteles ca nu putem sa cumparam, s-a zbatut in brate, s-a tavalit pe jos, a urlat de m-am speriat, am zis ca nu-l recunosc![]()
Spune tot timpul ca banii sunt murdari, nu-i atinge, nu-i trebuie, insa are momente, rar, cand vrea neaparat ceva. Ciocolata. ![]()
Capsuneii la ce desene animate se uita?
Vlad are in topul listei 'cars' si de fiecare data cand iesim undeva, in parc, la plimbare, el scoate mult praf, merge intr-o parte sau cu spatele.
De cand a fost la unchi-su, a venit cu o fraza, pe care mi-o serveste de fiecare daca cand considera ca e nevoie: "mami, suntem prieteni, nu ne certam"; daca indraznesc sa-i spun ca nu are voie sa faca ceva, vine la mine cu o fata de suparat si spune: mami, m-ai certat?
Voi ce faceti de 1 mai?
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)

doxinu spune:
mica
,vas
,Liviana
,alyanta27
,didi
,Al_Ma
Carla
,madaiulia
,ioana13
,[kid]&Vladut
,va multumesc din suflet pentru urari!
SA va spun ca azi, de ziua mea m-a sunat Teo,iar Vladut mi-a urat "la multi ani",este asa de dulce...a fost o super surpriza
Punaici cateva poze de azi din parc.
CarlaV spune:
Teo, dr. Iordachescu (ambii
) sunt super, Mihai stiam ca este in Belgia, iar tatal lui, profesorul, a fost medicul meu pana la vreo 25 ani, a lucrat cu mama. Deci, de amandoi numai de bine.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ckristina spune:
ioana, la multi ani!
mica, noua dr pediatru cand ne a prescris zentel ne a zis sa luam si liv52 pt protejarea ficatului; ii dadeam inainte liv52 apoi zentelul; acum nu i as mai da zentel pt ca n a scapat; ori a scapat si a facut din nou imediat; am continuat cu tratamente naturiste; mancam seminte de dovleac(crude)
liv, si eu am pus anul trecut seminte de patrunjel, marar si morcov; morcovul l am scos pe tot(era cam cat degetul mare ca marime si f gustos), mararul a disparut si patrunjelul a ramas peste iarna; crescuse mare; a trecut iarna acoperit cu o folie si acum am iar patrunjel;eu vreu sa mi plantez magnolie.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
kid spune:
Ioana In ce parc ati fost? Cred ca Vlad ar fi foarte incantat de veverite!![]()
La porumbei deocamdata este fan, ii place mult sa ii sperie; mai nou, ii plac si broastele... am stat intr-o zi si ne-am uitat la ele pana m-am plictisit... i-am spus ca nu imi plac broastele, la care el mi-a spus: tie nu iti plac broastele, dar mie imi plac;ne mai uitam la broaste.
Mai am o problema, eu, cu cainii din parc, cei fara lesa macar, de fiecare data cand vad unul ii spun lui Vlad sa ma tina de mana, caci imi este frica de ei, sa nu muste; pana acum cateva zile, a functionat perfect replica mea, insa acum imi tot repeta juniorul cand vede cate un caine: mami, nu trebuie sa iti fie frica! Ce sa mai spun? Eu am fost muscata de un caine cand eram mica, de aici frica, nu vreau sa ii transmit si jr frica de caini, nu ca as putea
, insa cred ca e bine sa fie prudent.
Referitor la raspunsul la telefon, este super; in ultima vreme, jr, cum suna telefonul, el face scandal ca vrea sa raspunda, spune 'alo', apoi, de cele mai multe ori, arunca telefonul si isi vede de joaca in continuare; azi a incercat unchi-su sa il mituiasca, a spus ca ii ia o pizza daca vorbeste cu bunica-sa(maica-mea), n-a vrut(el de obicei mananca o jumatate de pizza daca il lasi, e mare fan, cu toate ca citeam intr-o zi dintr-un ziar un articol cum ca pizza nu are vitamine si i-am spus si lui, si de atunci tot spune ca pizza nu are vitamine, ca asa au spus doctorii, nu cere, dar ii place). Este si o parte buna, ca daca suna soacra-mea, el spune alo, apoi arunca telefonul, iar ea(soacra) vorbeste singura pana se plicitseste si inchide
si asa scap si eu de vorbit![]()
Azi te-am sunat, am vorbit, am inchis; m-a intrebat cu cine am vorbit; i-am spus ca am vorbit cu Ioana, mamica lui Stefan, un baiat de varsta lui, caci este ziua ei, la care el a spus: "pai vreau si eu sa vorbesc cu ea" nu l-am crezut, caci in ultimul timp nu a mai vrut sa vorbeasca la telefon asa ca i-am dat lui telefonul si i-am spus ca daca vrea sa vorbeasca, sa apese pe butonul verde, sa astepte sa raspunda si apoi sa spuna ce are de spus...
nu stiu ce a spus, caci atunci cand "are treaba, are treaba" si nu am voie sa asist.![]()
Carla Multumesc de review; voi merge la el luna viitoare.
Nu mai stiu cine scria de numere si culori.
Vlad stie sa numere.
Pana la 4. sau la 3. depinde cum o iei.
numara inainte sa sara: unu, doi, patu, tei (patru, trei) si apoi sare; daca ii spun si are chef, repeta dupa mine, daca nu, nu. Iar la culori...
stie culorile semaforului rosu-verde; nu stiu , probabil dupa cum sunt asezate, sau dupa faptul ca atunci cand este rosu stam iar la verde mergem; ii spun acum ca o masina este verde, il intreb, imi raspunde ca este verde, peste 10 secunde, este rosie
, nu stie nici o culoare; nu le retine, oricat am incercat.
Am incercat sa-i arat cum se face un puzzle; singura distractie a lui este sa le arunce.
In afara de seminte, usturoi, acru, ce mai este indicat impotriva viermilor?
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)

CarlaV spune:
La multi ani, Bob!
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ckristina spune:

Andrei, Bob
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro