***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***
Raspunsuri - Pagina 19
doxinu spune:

LA multi ani sarbatoritilor de azi,sa cresteti mari,sanatosi si sa aduceti doar bucurii parintilor vostrii

Teo eram in parcul Carol,STEFAN este asa de bucuros sa hraneasca veveritele........
In legatura cu frica ta de caini,sfatul meu este sa nu i-o transmiti si lui VLADUT,odata asumata de catre el ii va fi foarte greu sa se poarte normal in fata unui caine.
L-am invatat pe STEFAN ca nu poate pune mana pe cateii maidanezi pe care nu-i cunoastem,iar daca vrea sa puna mana pe un catel cu stapan sa ceara voie mai intai.Nu am avut probleme niciodata cu aceste "reguli"![]()
ckristina
,multumesc!
alynta27 spune:
La multi ani Bob si Andrei!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ella_74 spune:
Multumim pentru urari.
Fiindca deja au inceput aniversarile de 3 ani, uram si noi capsuneilor tot ce e mai bun si multa sanatate.
avem si cateva poze de astazi; tema , evident, dinozaurii :)
http://picasaweb.google.ro/cinca.clementina/David4#5463841154529313938
CarlaV spune:
Andrei si Aurora pentru ieri!
La multi ani Oliver!
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
madaiulia spune:
Andrei de Vali5! Mami mai povesteste-ne despre voi.
Bob de Ella_74!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Ella ce s-a inaltat Bob! Fain tortul! Cred ca a fost pe placul lui, tinand seama de marea sa pasiune!
L-am masurat pe David si are 102 cm si 16,5 kg!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bettyR spune:
Ella, LA MULTI ANI! pentru Bob! Ce tort frumos a avut!
Vali, LA MULTI ANI! pentru Andrei! Ce-ti mai fac copiii?
Noi am fost la gradina botanica ca a fost tare frumos afara, dar nu pot sa cred ca Andreea inca urla cat poate daca ii refuzam ceva. Nu am urcat-o intr-un turn numai un etaj ca trebuia coborata in brate si era f multa lume, atat i-a trebuit, s-a pus pe zbierat si nu s-a mai oprit repede. Trebuie sa mai pun niste poze cu fetele, ca is tare mari si frumoase.