***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

da betty, ne vedem des, poate asta e problema.Dar e uneori asa impotriva la tot, daca ii las hainte pregatite pentru Eliza nu i le da ca nu stiu ce nu-i place, daca nu-i las ma suna ca ea se nu gaseste ca de ce nu-i pregatesc. Ma zapaceste de cap.
Ne agitam de la mancare dar daca ii spun sa-i dea ceva anume, sigur cand intreb imi zice ca nu i-a dat ca nu a vrut Eliza.
Nu am ce face la moment actual imi doresc atat de mult sa pot sa stau cu Eliza acasa,asa in rest o ingrijeste foarte bine, Eliza ii iubeste mult, se ocupa frumos de ea, o invata de toate dar partea cu contrazicerile ma enerveaza de mor!!!

Acum m-a sunat Eliza si mi-a spus "mami te-am sunat ca stiu ca ma iubesti"

Liviana, lasa ca esti doar la inceput. sa vezi cu timpul ce gradin frumoasa vei avea.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

La multi ani tuturor capsuneilor care au facut deja 3 anisori.Va vine sa credeti ca sunt asa maricei?
Ziceti si voi ce inaltimi au capsuneii vostri sa vedem daca suntem inaltuti sau nu.Al meu are 98.5 dupa masuratoarea lui taicasu.
Eu ma stresez ca are unchiul de peste 2 m si ma tem sa nu-l mosteneasca ca are si durere si probleme cu oasele.Eu sper sa trag media genetica in jos cu cei 158 ai mei.
Pupici

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUME DE SFANT AZI(INCLUSIV MAMA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, fie pentru aniversare, fie pentru onomastici!
Eu ii dau Marei cand e gripa Imunorezistan. L-am intrebat pe Stanciu daca e ok si mi-a zis ca da. Nici eu nu-i fac scheme de imunizare. Ii mai dau din cand in cand sirop natural de catina/muguri de brad sau de pin. I-am luat si sirop de menta, dar il pastrez pt la vara. Liv, multumesc pt raspunsul cu dr Bratu, i-am zis colegului, se pare ca si el tot de ea stia.
Legat de inaltime/greutate, Mara are 98-99 cm si 16 - 16,3 kg.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vas, te intreleg si stiu ca e grea uneori gestionarea relatiei cu proprii parinti. Ce pot sa te sfatuiesc e sa incerci sa discuti cu ea face-to-face despre ce-ti place si ce nu in ceea ce priveste ingrijirea fetei, iar apoi sa lasi hatzul intre voi un pic mai larg. Acorda importanta doar lucrurilor absolut esentiale, in rest culoarea hainelor etc nu conteaza. Stiu ca esti frustata, poate un pic geloasa ca nu esti tu cu fata; contrazicerile nu sunt bune si atinge mai multe sfere ale emotionalului - de asta zic, incearca s- lasi ca pe ea cand e vroba de fleacuri. Cred ca si mama ta vrea sa aiba un pic controlul, mai ales ca sta ore bune cu fata... Zic si eu, tu procedezi cum simti ca e mai bine.
Iti multumesc si eu pt incurajari, esti o fata pe cinste!
AlMa, eu la Bratu as merge cu ochii inchisi. Ne-am dus cu ambii baieti pt tratarea problemelor cu putzica.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vas poate durerea sanilor este de la ciclu. Eu am patit-o acum cateva luni, m-au durut de vreo 2 ori sanii ingrozitor, am intrebat dr ginecolog, era o durere inainte de venirea ciclului.

Intrebau mai multe mamici de scarpinat in nas. Si noi am avut aceeasi problema, ma gandeam ca e giardia. Dr pediatru ne-a dat o solutie, Zentel pentru viermisori, se da 3 zile, pauza 10 zile si apoi iar 3 zile. Dupa 2 zile deja nu se mai scarpina la nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ce greu cu copiii in casa, dar cred ca tot le scot cu toata raceala Andreei.

Andreea are 99cm si 14kg dezbracata. Am o fata carnivora - Alexandra, ar manca numai carne, si una vegetariana - Andreea. mananca orice e verde - spanac, brocoli, mazare si iarba de afara , o imbia si pe sora-sa ieri.

Vas, eu le dau pace o vreme cand ajungem asa la o situatie asemanatoare, ma refer aici la sot sau mama, ca orice spun eu, ei intrerpreteaza ca fiind critica, parca orice fac ei, ma enerveaza. Fac o pauza in care ma abtin sa zic ceva, eventual laudati si trece criza, dar iti trebuie nervi si control. Poate ai bb2 si esti mai sensibila .

Evident ca mereu uit ceva, noi dupa mai multe vizite la gradinite de stat am fost cam dezamagiti de personal, cam rigizi si duri, si f multi copii in grupe - minim 26 si maxim 36. Cred ca ne orientam spre o gradinita particulara, macar in primul an, ca mi se pare ca as traumatiza copilul sa intre direct intr-un colectiv de 30 de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Rares!
Ioana!

Sabina are vreo 96cm, dar e mai micuta ca varsta, abia in iulie implineste 3 ani. La greutate cred ca e pe la 13,5 kg.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, atentie mare la Zentel, e f toxic pt ficat! Noi am avut o experienta negativa cand Matei avea vreo 2 ani si a luat acest medicament.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv ce probleme ati avut? Zentelul este un antiparazitar...si este recomandat copiilor peste 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

George, Georgiana!
David Andreas de Alyna_24!
Rares de Cristinamaria!
Ce mari au crescut capsuneii nostri! Nu-mi vine ca cred ca deja incep aniversarile de 3 ani!
Eu tot intarziata cu cititul. Abia sunt pe la discutia cu gradinita. Sa-mi dau si eu cu parerea. Noi l-am dus pe Andrei din toamna si ma bucur ca am facut-o. Plecasem cu ideea sa-l lasam la program scurt anul acesta, dar din prima zi a cerut sa doarma acolo. Asa ca l-am lasat de a doua zi si s-a adaptat foarte repede, e foarte vesel si sociabil. Il stiu toate doamnele in gradinita si stie pe toata lumea, de la directoare pana la portar. Se saluta si se joaca cu toti de cate ori are ocazia. Dar cred ca fiecare copil e diferit si fiecare mamica simte cum e mai bine pentru puiutul ei.
Fug sa-l iau de la gradi.
Petrecere frumoasa celor sarbatoriti astazi!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput