***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***
Raspunsuri - Pagina 16
bettyR spune:
Vas, eu ii dau Andreei, Propolis Kids sau Imunogrip Junior daca se raceaste asa usor, vreo 3-4 zile, nu i-am facut cura asa cum scrie pe ele. Si de fiecare data cand vad ca o prinde raceala ii dau tot asa si pana acum ne-a fost bine, adica nu a racit grav. Acum s-a racit de asta iarna si i-am dat Propolis Kids sa vad daca functioneaza si nu devine mai grav ca e cam mofturoasa si vocea schimbata.
vas spune:
Ioana, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Betty, am vazut si eu imunogrip junior ceva de la OZONE. Sunt pe varste sau la comun? no azi ma duc si ii cumpar. Multumesc mult.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
Alyna24 spune:
LA MULTI ANI, RARES DE CRISTINAMARIA!Sa cresti mare, sanatos si sa-ti dea viata tot ce-i mai frumos si mai bun!
Va multumim din suflet pentru urari si ca nu ne-ati uitat.Sincer mi-au dat lacrimile vazand urarile voastre.Ati ramas in sufletul nostru acolo, undeva!Multumim.
Vreau sa multumesc pentru prezenta a 2 mamici cu capsuneii lor la petrecerea noastra si pentru efortul de a veni la o ora destul de tarzie!Mi-ati facut o surpriza foarte placuta venind acolo!
Noi am avut prima noastra petrecere adevarata la Mc Donald's aseara.N-am avut multi copii insa David a fost foarte incantat de tot!A stat pana la 12 noaptea sa desfaca cadourile si sa se joace.
Ieri insa a fost cam agitat toata ziua.
Suntem bine, sanatosi....si incercam in wk-end sa punem si cateva poze.
Petrecere frumoasa ,Rares, astazi!

Am reusit sa pun repede cateva poze facute de cei de la Mc.
DAVID 3 ANI
lbelciug spune:
La Multi Ani pt RARES de CristinaMaria! 
La multi Ani, Oana-Doxinu!
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sfintului Mucenic Gheorghe! Sa traiti cu numele!
Alma, contributia la gradinitele de stat este de 10lei pe zi la care se adauga cursurile optionale. Impreuna ajung cam la 300 lei luna. La gradi particulara in afara faptului ca sunt mai putini in grupa, eu una nu vad alte avantaje notabile (poate doar daca se vb in alt alimba), iar costurile sunt de minim 3 ori mai mari. Eu sunt f multumita de gradi unde merge Matei, basca ca nu mai imi trebuie bona pt ca programul acolo e pana la ora 19.
La Budimex eu o recomand pe d-na Bratu - chirurg care nu opereaza decat cand e cazul baietii pt fimoza sau hidrocel.
Eu sfatuiesc toti capsuneii sa mearga la gradi in toamna, caci la anul sunt sanse de 90% sa nu mai gaseasca la stat loc liber la grupa mijlocie. Matei e nascut in febr si a mers la gradi-gr mica de la aproape 4 ani pt ca nu am avut de ales. De asta acum vreau sa sar peste grupa pregatit (daca se va putea) si sa-l inscriu la anul la scoala.
CarlaV, o sa ai 2 vorbarete!
Pe noi Matei ne zapaceste de cap, vb in continuu si TARE, nu cumva sa ratam ceva din ce spune.
Seamana cu sotul meu. Si pe educatoare le innebuneste cateodata.
Vas, sunt cam dezamagita ca rasadurile mele sunt mici fata de ce vad la piata. Taranii cica au pus semintele de la Craciun
, eu din martie caci asa citisem pe net. Trebuia sa fi folosit si pamant gras de flori - la anul stiu ce am de facut, dar nu stiu cum o scot la capat anul asta. E pacat caci am f multe rasaduri in casa si chiar vroiam sa am recolta din astea, nu din cele cumparate.
Patrunjelul nu mi-a iesit din seminte, am pus insa 10 fire cu radacina direct in gradina si vad ca le da frunze noi.
Si eu zic sa lasi fata in pace, e in etapa in care isi formeaza imunitatea, nici daca o imbuibi cu siropele nu trece mai repede raceala. Stii tu vorba aia cu guturaiul si cele 7 zile. Nu am deloc incredere in imunostimulatoare decat daca e vorba de produsul brut, de ex catina, dar asta cred ca am mai spus-o.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
bettyR spune:
Vas, mie Imunogrip mi-a recomandat dr noastra, cate 4ml de 2 ori pe zi, pe cutie scrie 3ml de 3 ori pe zi. E pe varste de la 1 an la 7 ani parca, dar nici eu nu as da nimic la copii pana la 2 ani de imunitate. Dar nu fac cura pentru imunizare de 4-6 saptamani cum scrie, ci doar in caz de raceala in loc de panadol, nurofen. Nu zic sa faca nimeni ca mine, eu am spus cum procedez.
alynta27 spune:
La multi ani Ioana!
La multi ani celor ce poarta numele Sf Mc Gheoprghe!
Ibelciug ce harnicuta esti tu! Plantezi rasaduri! Lasa ca se vor face chiar daca sunt mici! Sunt unii care pun direct seminetele in pamant! Dezavantajul e ca se fac un pic mai tarziu! Dar daca le uzi frecvent scoti recolta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vas spune:
Multumesc mult fetelor, m-ati linistit! multi 

.
Eu am o problema cu bunicii din ziua de azi....parca numai ei stiu cum se creste un copil, sunt ceva de neimaginat. Eu cu mama mea pana nu am avut-o pe Eliza nu m-am certat niciodata dar acum e parca impotriva mea cu tot. Imi tot spune ca ma iau dupa nu stiu ce prieteni si internet dar culmea culmilor e ca mie EA nici nu-mi amintesc sa-mi fi dat vreodata medicamente, iar la spital nu am fost vreodata. Vai ce nervi aveam dimineata, are un stil sa ma indispuna ca dupa vreo doua ore sa ma sune sa vada daca m-am calmat.........scuze ca ma descarc aici dar cumva trebuie sa o fac.
Alyna, ma bucur ca DAvid a petrecut frumos. Zi-ne si noua ce capsunei au fost la ziua lui , sau e secret?????![]()
Va pup.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
bettyR spune:
Vas, nu stiu daca te linisteste, dar asa am patit si eu cu mama acum ultimele dati cand a venit la mine. Parca s-a mai imabranit si ea, eu nu mai am rabdare si la vara am nevoie de ea si ma gandesc ca mi-a fi greu si cu ea si fara ea, nu stiu cum sa zic. Vara trecuta a fost ok, de cateva ori ne-am contrazis, dar m-am simtit bine si dupa ce a plecat m-am apucat de plans ca aveam impresia ca nu ma descurc fara ea. Voi va vedeti si f des.