***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana13 spune:
Al_ma, noi nu am avut problema cu testiculele, dar nici nu tin minte pe cineva sa fi avut. Cu decalotarea puticii mai repede. Asta se rezolva, dupa experianta mea
, in timp, numai in caz de fibroza trebuie operatie.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani Victor Iannis, Alma Daphne, Lara Georgia, Louisa Marie, Ioana Adriana!
La multi ani David Andreas!
Motanel ce fetita isteata ai! Bafta in hotararea pentru bebe2! Ai sa vezi caci copii(fratii) sunt total diferiti ca fire si ca fiecare e un copil minunat asa cum este! "Calculele" noastre nu se potrivesc! Si e foarte frumos cu doi copii, dar si greu uneori! Oricum la voi va fi o diferenta de cel putin patru ani asa ca multe din "problemele" cu care ma confrunt eu nu le veti avea!
Vas sanatate Elizei! La noi merge de minune aerosolui la nas infundat, fie chiar numai cu ser fiziologic! Iar in somn ii pun langa cap o batista umezita pe care picur ulei volatil de menta! Desfunda nasucul ca prin minune! Atentie si la umiditatea din camera!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ckristina spune:
mica, multumesc; cele la sange n au prea iesit bine dar sper macar restul sa fie ok; de ce crezi ca maya are polipi? care sunt simptomele?
al ma si eu sunt pro gradinita; biancai nu i placeau copiii, nu i vroia in preajma ei dar de cand e la gradinita(1 martie 2010) a inceput sa se joace cu ei; e incantata, imi spune ca i plac;asta e principalul motiv pentru care am dus o :copiii! am inscris o la educatie fizica si se lucreaza pe echipe; ca activitati, ieri de ex mi a spus ca a invatat despre simturi si mi a explicat cum gusta cu gura/limba si miroase cu nasul, cum aude cu urechiusele; la grupa mica este mai mult joaca decat activitati( joaca in mod organizat); intr una din zile (cand a fost o sarbatoare religioasa) au fost la o biserica frumoasa in centrul orasului; a primit o iconita si mi a zis ca a mancat painica din biserica; cei mari au fost si la parada florilor de la simfonia lalelelor;mai sunt jocuri in aer liber in curtea gradinitei;
urez si eu puiutilor sarbatoriti 
Victor Iannis, Alma Daphne, Lara Georgia, Louisa Marie, Ioana Adriana, David Andreas
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
Al_Ma spune:
I-au coborat ambele testicole, dar are o umflatura undeva inghinal am inteles care a fost diagnosticata de unul din doctori drept hernie. Si parca citisem ceva la unii dintre capsunei, dar nu mai stiu la cine. Vroiam un doctor de inceredere.
Legat de gradinita, as vrea sa merg si eu pe varianta aia. Problema e ca ii dau destul de mult bonei si-asa si, daca se mai adauga si gradinita care nu stiu cat va fi, s-ar putea sa ii fac credit pt studii Marei ![]()
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
alynta27 spune:
Al Ma am inteles ca noua lege a invatamantului prevede Grupa Pregatitoare de la Gradi drept obligatorie! Deci fie ca ne place sau nu gradinita va deveni cumva "obligatorie" in sensul ca nu cred ca poti duce copilul direct in acea grupa, bineinteles la varsta optima! Ci o iei cu toate grupele de la mica la pregatitoare! Mie imi recomanda o mamica cu 3 copii(are deja copii in colectivitate) ca daca am de gand sa-l d-au pe cel mare la gradinita sa o fac cu grupa mica(la 3 ani) deoarece in grupa mijlocie( adica la 4 ani) locurile sunt putine si deci si sansele de inscriere! Si te trezesti cu copilul de 4 ani la grupa mica unde activitatile sunt cele la nivelul varstei de 3 ani! Sper ca nu am suparat prin ceia ce am scris!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mica0307 spune:
al_ma pai la gradi de stat e 1-2 mil/luna taxa.
Am fost azi la dr la ORL si nu are nimic Maya....
Al_Ma spune:
Inca nu m-am hotarat la ce fel de gradinita o dau, vizez una de stat, dar am inteles ca sunt foarte multi in grupa. Asa ca am pe lista si cateva particulare.
Alina, ai dreptate si nu ai suparat pe nimeni, si eu m-am gandit la problema asta, ca nu mi-ar placea sa fie la 4 ani in grupa cu copii mai mici.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ CarlaV, sunt suparata pe tine: te-am claxonat, te-am strigat (e adevarat ca te-am strigat Carla in loc de Anca din cauza de memorie scurta (am vazut ca erai nervoasa ca iti ocupase ala locul de parcare....era cat pe ce sa ti-l ocupam noi Incredibil ce aproape stam una de alta si nu ne-am intalnit niciodata intamplator prin zona...voi nu faceti piata mami de Ana (22 mai 2007) |
Scuzeeeee
Daca ma gandesc bine, am parcat si am fugit in casa, ca lasasem fetele cu sotul. Daca erai in masina cu numere de provincie din fata liceului Dante Aligheri, inseamna ca am o memorie de elefant. Cu auzul cred ca stau mai prost, ca in afara de claxon n-am detectat nimic.
Piata o facem... la Auchan
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
LA MULTI ANI Miniuta, Arthurana si Elteka!
LA MULTI ANI capsuneilor care au implinit 3 anisori!
Mica, bine ca nu este nimic. O colega de la strumfi si-a operat de polipi baietelul, este foarte multumita.
An@, la ce gradinita ai inscris fetita? Vrem si noi din toamna la program scurt la stat si nu stiu daca in locul ales se intra "pe bune" sau nu
.
Referitor la limbaj si vorbire, Saby mi se pare mai avansata decat multi copii de 3-4 ani, adica face de pe la 2 ani si 2-3 luni face fraze lungi, cu topica, cu articole si prepozitii, cu numerele si persoanele folosite corect, acorda subiectul cu predicatul, are logica, foloseste relatii de cauzalitate si motivatii cu care ma invarte pe degete. Foarte rar este nevoie sa o corectez cu ceva. In schimb cu desenul abia a inceput, si altii vad ca se descurca mult mai bine.
A mea cea mica ma surprinde cu limbajul, este o vorbareata, abia are 10 luni si zice "aia e dinti", "uite, asta", "da-ma jos", "mai veau apita, da, da", "asta tze e?" si multe altele. Saby la varsta ei arata cu degetul si intreba "asta?", "ata?" sau o intrebam unde este un obiect si ea il arata cu degetul, sora-sa vad ca a sarit peste etapa asta.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
vas spune:
Carla, felicitari pentru fetele destepte. Nici Eliza la 10 luni nu prea vorbea, chiar m-am mirat cand am citit de puiul tau mic.Bravo!
Doxinu, parca tu erai cea mai convinsa ca vrei gradi de stat. DE CE?
ce mai face soferul?![]()
Eu sunt multumita de gradi la care merge Eliza in rimul rand ca sunt maxim 12 copii in grupa (asta din cauza limbii de predare, ca restul grupelor au peste 20. Ins chimb de vreo 3 luni e racita non-stop, v-am spus fara febre si altele, doar ii curge nasul. Rrecomandati-mi ceva pentru imunitate. MAica-mea ma tot cearta ca nu tratez copilul dar credeti-ma ca nu are nici un alt simptom. Ii pun apa de mare in nasuc si o aspir. Ce sa fac mai mult ca sunt depasita....iar medicul meu mi-a zis sa o las in pace daca nu face febra si daca nu tuseste. HELPP!!!!!
Ce fain ca voi aveti timp de vizionat filme. Eu sunt in pana de timp si ma tot gandeasc la citatul acela dat de LIviana referitor la programarea timpului dar mie sincer nu-mi ajunge nici macar pentru mine.
Liviana, cum stai cu gradina ? Eu ma pregatesc sa-mi pun patrunjel si marar in balcon. Dar sa se mai incalzeasca putin ca la noi zapada e multa pe munte.
Elteka, chiar nici un semn??????

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007