***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI!
Eimotto pentru Victor Iannis
Chris27 pentru Alma Daphne
Eseea pentru Lara Georgia
Lauraa pentru Louisa Maria
Cristalina pentru Ioana Adriana
Alyna24 pentru David Andreas

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Imi este foarte dor de voi toate!! Insa schimbarea programului la locul de munca si nazdravaniile Teodorei parca nu-mi mai lasa loc de nimic!
Am reusit sa citesc doar acest capitol si-mi dau seama cat de multe am pierdut sau nu am impartasit cu voi!

Felicit toti capsuneii pentru progresele facute! Sunt cu totii minunati! Si ... felicit mai ales mamicile cu burtica a doua! Eu parca nu mai am curaj ... sarcina si nasterea au fost super ok pentru mine (va reamintesc ... eu am nascut in aproximativ 45 de minute cu tot cu travaliu, dilatatie si transport la spital ....) insa Teodora ma descurajeaza ... orice chestie se izbeste de incapatanarea ei ... e capoasa si ... taur in adevaratul sens al cuvantului ... vesnic sunt intr-o munca de lamurire cu ea pentru orice fel de chestiune ...
Totusi ... e desteapta foc ... merge la gradinita ... navetista cu mine la aproximativ 10 km la "nana educatoarea" ... stie sa numere pana la 15, stie cam toate culorile (cu albastru deschis si albastru inchis ...) stie literele mari de tipar (le recunoaste, nu le si scrie, doar pe cateva )... isi desparte numele in silabe ... stie poezii (cea mai lunga e "Gandacelul" de Elena Farago - poate o lamuresc sa o filmez ca spune poezii doar cand vrea ea)... a colindat de Craciun ... canta si e destul de muzicala ... vorbeste foarte corect cu fraze intregi si logice ... spune "te rog, multumesc, poftim ...", imi tine piept cu brio intr-o certa si nu cedeaza Doamne fereste! ... la noi e ca la usa cortului .... e tare dulce, dar tare greu de modelat ... ma si pufneste rasul ... ... insa .... nu-si strange singura jucariile decat daca ii promit ceva ... si nu am scapat de pampersul de noapte (cum ati procedat ... i-ati trezit pe capshunei noaptea pentru a-i pune pe olita/wc?) ... cam asta este Teodora ... o dulceata pe care o adoram ... dar care ne descurajeaza cand e vorba de bb2 ... si ma gandesc sa facem tot un "taur" ... macar sa aiba aceeasi putere cu ea, sa-i tina piept ... bietul bb2 ...... bietii de noi ...

La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceasta luna (copilasi si mamici frumoase) ... deja sunt capshunici de 3 ani ... acusica ii ajungem!

P.S. Cred ca Teodora si-a dezvoltat mult limbajul si din desenele animate "Clubul lui Mickey Mouse" - mi se par bune si frumos realizate ... sa vedeti cum imi povesteste ea despre constelatia cainelui si despre telescop sau ventilator urias ....

Pupici! Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Motanel, bine ai revenit cu vesti. DAca Teodora e asa cum zici nu-ti mai fa griji, desteapta fiind incet incet isi va da seama de anumite lucruri si nu va mai fi chiar asa incapatanata.
LA MULTI ANI !
David Andreas

Al-ma de exemplu la Eliza la gradi pe ea nu o prea pune sa faca neaparat o activitatea. Daca vrea ea sa faca ceea ce fac si ceilalti care sunt mai mari bine, daca nu o lasa in pace. dar in general picteaza, face gimnastica, lipeste, pe ea daca o intreb ce ai facut la gradi imi zice "m-am jucat" deci pentru mine e mai mult decat ok.

Betty, mare curaj ai sa te despart de ele. Va fi greu dar doar la inceput. cam intr-o luna te vei acomoda si sa stii ca iti va prinde bine. Mie cel putin acele ora care le stateam la munca erau de relaxare....in schimb acum parca mi-a trecut, gata , vreau sa stau acasa.

Eliza azi dimineata avea nasul infundat, de abia respira. IAr o luam de la capat.....

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

AlMa, citeste aici ca sa vezi programa activitatilor din gradinite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106085

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Al_ma, de aici http://www.didactic.ro/materia-invatamant-prescolar-45-planuri-tip1 se inspira mama si lucreaza cu copiii.

Vas, eu nu m-as desparti de ele, dar trebuie sa se intample si asta o data si sa incep si eu sa lucrez, nu pot sta acasa la infinit. Acum sunt in cautare de raspunsuri, sa ma duc la o firma mica, sau un mare, gen HP. In firma mica am lucrat, stiu cum e, nu stiu cum e intr-una mare. Care stiti dati-va cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Didi,Paflo,Arcadia,Andrada,Dicirstea, Ramona7,miniuta,Arthurana,Elteka..... mai primiti urari? Eu va doresc din suflet

Am admirat si eu minunile lui Msemcu; e o adevarata minune un copil si cand vad X3....

Mica, asa mult m a incantat ideea ta de dus copilul la gradinita cu bicicleta..... m am ingrasat 17 kg(si sunt la inceputul lunii a7a) si chiar ma vedeam slabind cu bicicleta dar drumul nostru e plin de caini;

an@, am vazut pozelee asa finuta; si la noi tot tati e responsabil cu baia.

Am vazut ca ati discutat despre banuti si copii; eu am inceput sa i spun biancai despre ei cand eram prin magazin si i explicam ca nu poate desface ambalajul pana nu ajungem la casa de marcat sa dam banutii; daca vrea prea multe lucruri ii spun ca n am decat un banut si trebuie sa aleaga un singur lucru; cand a inceput sa mearga la gradinita i am spus ca trebuie sa merg la servici(ca toate mamicile si toti taticii lucreaza pt banuti) si ea nu poate sta singura acasa;

Trimit postul acum ca trebuie sa plec sa mi fac analizele si pun continuarea mai tarziu

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANIDavid Andreas sa cresti mare si sanatos!!!

madi parerile sunt impartite si in ceea ce priveste operatia si dr. Ursuleanu. Am citit diverse pe net. Mergem maine sau luni dimineata la el sa vedem. Din cate am citit la Budimex se face cu endoscopul, in 2 ore de la operatie esti acasa si nu mai apar....

ckristina bafta la analize. Nici eu nu am reusit inca sa cumpar scaun pentru bicicleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani lui David Andreas de Alyna24! Sa cresti mare puisor, sa fii destept, cuminte si cu mult noroc in viata!
Asteptam poze cu sarbatoritul si cu tortul!

Hehe, s-a dat startul la aniversari, de acum o tinem in petreceri!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Stiu ca au fost capsunei care au avut probleme cu scrotul/testiculele. Cunoasteti, din experienta, un medic bun in probleme de-astea? Un medic care nu se repede sa taie.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Au inceput sa se nascca, acum 3 ani, capusneii?
Pai atunci

LA multi ani!!!Victor Iannis, Alma Daphne, Lara Georgia, Louisa Marie, Ioana Adriana!!!

La multi ani sarbatoriltului zilei, David Andreas

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput