***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(118)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Hai, An, nu mai pune si tu sare pe rana cu filmele..
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri! O sa merg sa vad gradinitele selectate si sa o inscriu la una, o sa discut problema asta si cu bona. La noi problema ar fi si ca, daca se imbolnaveste, nu are cine sta cu ea acasa, asa ca trebuie sa ajungem la un aranjament si cu bona.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Al_ma, m-am uitat singura, sa inteleg ca le-ai vazut si tu? Ideal ar fi fost in 2, insa avand in vedere ca nici banalele filme de la TV nu le vedem in 2, e ok si asa. La noi femeile e puterea oricum, nu? Referitor la gradi, categoric merita s-o dai acum din toamna, cel putin din perspectiva activitatilor daca nu si pt alte motive.
Ioana13, descarca-le de pe Torente atunci! Merita!
Vas, pai tu degeaba crezi ca v-am facut aceasta recomandare?
Ramona, bravo, e minunat ca ai prieteni buni cu care poti marca acest tip de evenimente. Apropo de jucarii, Matei a primit la ziua lui niste piese din lemne f simple, de forma paralelipedica cu care ar putea sa-si construiasca un turn (in)stabil. Baietii mei se joaca des cu ele, imi cer sa le fac ba garaj, ba castel, ba masuta sau casuta, practic poti face orice constructie din ele. Invata pe masura ce le arat noi combinatii; cred ca ii stimuleaza jucariile astea basic. Si cuburile din plastic le folosesc intens.
An@, sincer eu nu gasesc inutile seminariile lui Mark G, pe mine una ma ajuta sa-mi schimb optica, sa inteleg ca EL e construit altfel decat mine si ca anumite lucruri le pot obtine de la el doar in anumite feluri. Normal ca ideal era sa le vada si EL, dar deocamdata nu vad cum...

Vrea cineva sa mearga la Concertul lui Tudor Gheorghe - Chemarea Pasarii de-acasa, Vineri, 14 Mai 2010 in Bucuresti? Cel mai ieftin bilet e 60 ron, cel mai scump e dublu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Al_ma, nici eu nu as da-o la gradi, dupa mine tot mica e, dar acum vizionam si noi gradinite pentru la toamna. La inceput o voi lasa doar 4 ore, iar de prin iarna cand planuiesc sa ma reintorc la lucru la 8 ore si Alexandra cu bona acasa. Mie mi se rupe sufletul numai cand ma gandesc ca nu m-am despartit deloc pana acum de ele, si Alexandra inca suge si nici gand sa puna gura pe vreun fel de lapte sau sa renunte la tzatza, asa o iubeste, ne asteapta zile grele. Mi se pare o varsta buna sa intre in colectivitate la 3 ani si 3 luni, si nu o pot tine acasa pana la 4 ani cand altii merg de la 2 ca ma gandesc ca nu e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Liv, nu le-am vazut, ca eu stiu oricum ca mariul este construit din alt material decat mine. Dar, dupa titlu, pareau de vazut in 2, altfel nu stiu ce efect ar avea . Cam ce activitati au copiii de 3 ani la gradinita?

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A fost cineva la ORL la Budimex? La dr Ursuleanu? Tre sa ajung cu Maya. Cred ca are polipi. A scos cineva polipii?
Liviana parca tu i-ai scos lui Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Liviana multumesc,citesc si io articolele ei din revista,insa nu stiam ca are blog

Mihaela parinti "draguti" o sa tot vezi,io sunt satula de ei si v-am spus cel mai tare ma enerveaza cand alearga cu aceste "bunatati" dupa copii la locul de joaca.Azi de exmplu,o mamica striga dupa baietelul ei,care era sus pe tobogan,sa vina sa-i dea chiftele,dupa care desertul - gogosile....deci....fructele/legumele sunt depasite

Duminica seara mi-a murit cainele(12 ani)si de atunci STEFAN tot intreaba cand se intoarce si este tare suparat pe Doamne,zicand ca il bate sa ni-l dea inapoi,il striga prin casa si s-a suparat asa de tare cand i-am aruncat castroanele.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ioana vaccinul de la 2,5 ani s-a mutat la 4 ani. Imi pare rau pentru catel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Vad ca discutati de gradinita! Eu va trebui sa-l dau pe David la gradi din toamna,la program prelungit! Cred ca si pe Matei la cresa tot din toamna! In mai la anul voi incepe munca si de asta! Plus ca pe David chiar trebuie- varsta!
Ioana ce intelegator e Patrick!
Pe noi David ne cara in magazinele alimentare si vrea chipsuri, dar nu numai! Va dati sema ca nu sunt prea incantata...

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

A fost cineva la ORL la Budimex? La dr Ursuleanu? Tre sa ajung cu Maya. Cred ca are polipi. A scos cineva polipii?
Liviana parca tu i-ai scos lui Matei?

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

Mica, una din finutele mele a fost operata de polipi de Ursuleanu. Dupa operatie i-a garantat mamicii ca i-a scos toti polipii si ca nu se mai refac. Fetitei i-a fost bine cam o luna dupa operatie, dupa care a inceput iar sa se infunde si sa respire greu. Prietena mea a fost cu ea la control la ORL (la un alt doctor de la Panduri) si a fost surpinsa sa afle ca..are polipi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mica, Patrick are polipi, a zis dr ORL ca ar trebui operat.. Pediatra a zis sa mai asteptam ca mai scad pina la 6 ani si ca daca e operat prea devreme pot sa se refaca.
Acum, cind a facut otita, a zis sa vedem cum evolueaza ca daca se repeta otita ar cam trebui scosi... eu nu i-as scoate atit de repede. Mai mergem miercuri la Orl-ist, va spun ce ne mai zice.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput