Bazar (8)
Raspunsuri - Pagina 33
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexandrina irlandeza am modificat fotografia. |
Multumesc frumos.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Licitez J 49 - 6 ron. Imi facea de mult cu ochiul dar nu prea vedeam bine produsul. Acum ca s-a marit il vreau . Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Scumpo, o sa fie un pic de problema, papusica e la mine in Irlanda, de aceea o sa dureze putin mai mult pana o trimit in Ro. cu cel care face transportul de colete. Si nu stiu exact cand vine, poate in luna mai , poate in iunie. Daca o pun la posta, e undeva intre 5-8 euro, deci nu cred ca se merita, pt. nici una din noi.
Cam asta-i treaba, daca vrei sa renunti, nici o problema.
Tot din aceasta cauza nu am mai pus nimic spre vanzare, pt. ca nu stiu cand vine masina, si am muuuulte produse, dar nu vreau sa incurc pe nimeni.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Dodo-pui spune:
Jucarii noi de Aici
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
gabi25 spune:
http://s207.photobucket.com/albums/bb302/cameliaa/Bazar%20desprecopii/Hainute%20bebe/
Am pus 4 produse pentru copilasi mai mititei, cine le ia si le adauga la bazar va vedea ca am scris sub poze la comentarii toate detaliile.
Licitez: I96-Pantalon H&M - 122 cm - 8 lei,Cornelia(sunt la Boticelina)-pt Bogdan
Am rugamintea doar de a-mi spune daca merg si la baieti?!
pisellino spune:
deci liciteaza si vecina mea R134 balansoar brevi de la anuc pt david, R2 si R3 lenjeriile si R139 lampa de veghe pt david.
acum ea o sa-mi plateasca totalul mie si eu ii transfer leditiei in cont ce e pt david. e bine asa?
o sa se orienteze si la hainute dar nu a mai avut timp sa stea ca mai are un copilas si nu avea stare, e un scumpel si imi zice MAMA2 de-mi vine sa-l mananc
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
carminabulina spune:
irlandeza am avut in vedere ca nu esti in Ro si ca ar putea dura mai mult cu transportul. Iar daca e vorba de luna iunie chiar nu e nici o problema.
Cat priveste celelalte produse nu le poti trimite cuiva de aici sa se ocupe de ele?