Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

o anume tanti Luci...din bloc de la mama,cu Rh negativ....are 3 copii sanatosi...
Eu cred ca totul depinde de Dumnezeu,restul sunt doar detalii...

5+

Din slaba mea analiza aspra rh-ului negativ am inteles ca apar probleme doar in situatia in care sangele copilului se amesteca cu al mamei. Ceea ce este destul de greu intr-o sarcina normala, fara probleme. Oricum acea dozare sau ce o fi fost ea, pe care am facut-o la 7 luni am inteles ca era pentru nastere. Deci pana atunci stau linistita... am alti pitici de tratat, cum ar fi sarcina oprita din evolutie, obsesia ecografiilor...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Asa este, Crisuletzul, dar sunt eu mai panicoasa....
Anul trecut, dupa cele doua sarcini pierdute, am facut vaccinul Rhogam, dar e posibil sa fi dezvoltat anticorpi acum 2 ani, cand medicul ginecolog de atunci, nu mi-a spus ca in urma unui chiuretaj trebuie sa fac acest vaccin, ba chiar ....nici n-a intrebat ce grupa de sange am. Am citit ca daca bebe are Rh pozitiv nu-i tocmai ok, tocmai de aceea se face aceasta dozare de anticorpi la o anumita perioada de timp pt a urmari in dinamica daca se dezvolta sau nu. La un numar mare de anticorpi se ajunge la suferinta fetala si nastere prematura. Eu merg astazi la dr si o sa intreb ce-i de facut.

Simona 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

douradoudou : imbata`te cu limonada:)
fac draga-draga , sa treaca

5+

Mergi la inceput

Fetelor, daca va spun ce am visat azi noapte....
Toata noaptea n-am inchis un ochi, m-am rasucit pe toate partile....aveam impresia ca sunt purici in pat, si ma scarpinam, si ma scarpinam.....dar nu era nimic, normal. M-am trezit din agitatie la ora 6 si asteptam cu nerabdare ora 8 sa plec spre munca, eu care sunt fan somnic, la orice ora. Doamne...si acum sunt chiauna! Voi aveti vise ciudate sau insomnii?

Simona 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Buna burtici!
Si eu sunt programata la dublu test pentru saptam viitoare, doctora mi-a spus sa iau bilet de trimitere de la medicul de familie pentru ginecologie si adeverinta de salariat.
Cred ca ecografie morfologica este cea pe care am sa o fac gratuit in spital prin aceasta trimitere dupa care ma va trimite pentru recoltarea de sange la un laborator unde probabil ca voi plati.
Va spun sigur joia viitoare, pe 22 aprilie, caci atunci am programarea pentru dublu test.

11+

Mergi la inceput

Ieri citeam la odiseea de sept-oct si m-am amuzat copios. Aproape toate fetele care au fost la eco de 12-13 si le-a spus dr sexul bebeului, s-au trezit acum la 15-16-17 sapt fara cuculetz sau cu pasarica. Asa o sa fim si noi curand...Eu una abia astept sa aflu. Voi?

Simona 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

eu acu 2 zile am visat ca trebuia sa fac cezariana si nu se prindea anestezia, nu adormeam , m-am trezit ingrozita

fetelor , revin cu rugamintea sa ma treceti pe listuta DPN 3.12.2010.

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Si eu sunt foarte nerabdatoare sa aflu sexul BB-ului, desi stiu ca la dublu test se poate sa ti se spuna si acest lucru, numai ca este cu titlul de "pare" baiat sau fetita ...
Deci sa nu uitam de acest "pare" ...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Mirunam:
mai timinte de povestioara cu prietena mea care a "nascut" la 5luni?
cand a nascut primul copil.....acum 13 ani..doctorul i-a spus ca trebuie sa cumpere ceva vaccin din ungaria(in acea vreme,era destul de scump) si sa si-l faca dupa nastere,parca....
avea Rh`ul negativ
cum era tinerica si naiva a dat vaccinul asistentelor ca dupa nastere sa vina si sa il administreze.si in ziua de azi are dubii in legatura cu acel vaccin...crede ca nu i-a fost administrat!si in ziua de astazi are un gust de regret ca a lasat vaccinul pe mana asistentelor,ca mai bine il tinea la ea si il dadea sa ii faca injectia pe loc....oarecum crede ca i-a fost administrat altceva......ce sa mai crezi!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna, fetelor !

Am fost astazi la dr. (dupa calculele mele trebuie sa fiu in 5 sapt si 2 zile) si s-a vazut ca sarcina e la locul ei.

Mi-a spus sa ma programez sa auzim inimioara peste 10 zile. Sotul nu o sa fie insa acasa atunci si m-am programat peste 9 zile. Atunci o sa am 6 saptamani si 4 zile. Nu o sa fie prea devreme sa auzim inimioara ? A mai auzit-o cineva la 6 saptamani jumate ?

Imi e teama sa nu fi gresit dr. si sa ma duc degeaba si sa mai intru si in panica daca nu aud nimic

Ar mai fi o problema la mine, din fericire nu prea importanta. Problema kilogramelor. La Ioanna am luat 13 kg si am ramas cu 2, la Iorgos am luat 20kg si am mai ramas cu 10kg. Acum am 70kg. Si dr. ma cam certa astazi ca nu am dat kg jos si imi e si frica de cate o sa pun de data asta. Nu imi e de cum o sa arat, dar sa nu fie vreo problema din cauza asta. Macar sa fie totul bine si sa ajungem sa avem numai problema asta. Doamne ajuta !

A, simt o durere de burta jos si ma doare si mijlocul, ca atunci cand astepti CM, dar parca nu chiar asa de tare. Imi trece daca stau in pat. Dr. mi-a spus sa iau utrogestan cand simt disconfort.

Vad ca sunt o gramada de fete aici care au pierdut cel putin o sarcina inainte. Doamne ajuta-ne pe toate, sa nu mai avem astfel de vesti .

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput