Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

raluca la mine ,de fapt la bebele meu, s-a vazut activitate cardiaca la 6 sapt si 1 zi.

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

JoAnn, mersi de raspuns
Eu credeam ca la 7 saptamani.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

La mine abia la 7 saptamani i s-a vazut inimioara.Depinde unde faci eco, cat de performant e.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

si eu am fost la primul eco cand am avut 5 sapt si 2 zile...se vedea doar sacul gestant si veicula vitelina!mi-a spus ca dupa 6 sapt se vor vedea si bataile inimii!
abia astept sa le vad!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

In mod normal asa e, dar se pot vedea si putin mai tarziu. Nu trebuie sa te sperii. Eu am stat o saptamana cu inima cat un purice pt ca nu le vazuse si parca in saptamana aia imi trecusera si greturi si dureri, tot.Imi era frica ca sarcina incetase din evolutie, dar a fost doar in capul meu.In final totul a fost ok.

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

si eu am fost la primul eco cand am avut 5 sapt si 2 zile...se vedea doar sacul gestant si veicula vitelina!mi-a spus ca dupa 6 sapt se vor vedea si bataile inimii!
abia astept sa le vad!

5+

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

MSymo, eu sunt campioana la vise ciudate. Mai demult povesteam ca am visat ca aveam aparat de eco acasa si imi faceam singura ecografie sa vad ce face bebele, nu ar fi rau .

Azi noapte, dupa ce am citit ieri despre pliul nucal, am visat ca fatase o pisica si 4 pui erau sanatosi iar 2 nu aveau ceafa deloc. Mai visasem ceva dar din fericire nu mai tin minte

Raluca, cred ca depinde si de bebe si de aparat. Eu am mers la 5 si la 8 saptmani. Prima data am vazut doar saculetul iar a doua oara am auzit inimoara, am vazut manutele si piciorusele. La tine cred ca e la limita. Nu te speria de avorturi, daca nu ai mai avut sunt sanse minime sa ai acum.

Si eu astept cu nerabdare sa aflu sexul... trebuie sa imi spuna ca e baiat altfel fac depresie . De fapt mai bine aflu din timp sa ma obisnuiesc orice ar fi.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Fetelor, voi aveti probleme cu mersul des la baie?
Eu ma duc des cam de la inceputul sarcinii, dar cel mai rau e ca ma trezesc si noaptea de vreo 2 ori pentru asta si cu greu imi mai recuperez somnul dupa asta ...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Si eu tot baietel imi dorec, dar vorba ta, mai bine sa stiu din timp ca sa ma obisnuiesc cu ideea indiferent ce va fi.
Oricum mai mult decat orice imi doresc sa fie sanatos!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor eu nu ma duc des la toilet..si asa am fost si data trecuta..cand sarcina a avnsat atunci a duceam mai des..poate nu beau destul...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Buna dimineata! Mai este cineva cu Rh negativ?

Simona 11+

Eu !

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Si eu! Eu am RH negativ si sotul pozitiv...o sa fie cu distractie!

Madelain6+

Mergi la inceput