Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Buna, fetelor !

Am fost astazi la dr. (dupa calculele mele trebuie sa fiu in 5 sapt si 2 zile) si s-a vazut ca sarcina e la locul ei.

Mi-a spus sa ma programez sa auzim inimioara peste 10 zile. Sotul nu o sa fie insa acasa atunci si m-am programat peste 9 zile. Atunci o sa am 6 saptamani si 4 zile. Nu o sa fie prea devreme sa auzim inimioara ? A mai auzit-o cineva la 6 saptamani jumate ?

Imi e teama sa nu fi gresit dr. si sa ma duc degeaba si sa mai intru si in panica daca nu aud nimic

Ar mai fi o problema la mine, din fericire nu prea importanta. Problema kilogramelor. La Ioanna am luat 13 kg si am ramas cu 2, la Iorgos am luat 20kg si am mai ramas cu 10kg. Acum am 70kg. Si dr. ma cam certa astazi ca nu am dat kg jos si imi e si frica de cate o sa pun de data asta. Nu imi e de cum o sa arat, dar sa nu fie vreo problema din cauza asta. Macar sa fie totul bine si sa ajungem sa avem numai problema asta. Doamne ajuta !

A, simt o durere de burta jos si ma doare si mijlocul, ca atunci cand astepti CM, dar parca nu chiar asa de tare. Imi trece daca stau in pat. Dr. mi-a spus sa iau utrogestan cand simt disconfort.

Vad ca sunt o gramada de fete aici care au pierdut cel putin o sarcina inainte. Doamne ajuta-ne pe toate, sa nu mai avem astfel de vesti .

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

raluca, la mine s-a auzit inimioara la 6 sapt si o zi. deci, stai linistita, va fi totul ok, important cred este ca si ecograful sa fie bun.

[+9 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

fetele, merci de raspunsuri ieri, am mai prins curaj cu voi!!!
mi-a mai spus o prietena ca greturi si stari rele sunt pana isi intra placenta in rol si poate ca de asta s-au mai diminuat si la mine. azi iar suntem bine, mancat putin ca de obicei.
l-am pus aseara pe sotul meu sa ma asculte pe burtica si mi-a zis ca se aud tot felul de zgomote de genul gazelor...mi s-a parut foarte simpatic! :)))

[+9 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna fetelor,
bine ati venit noilor burtici si multa sanatate tuturor si bb-ilor nostrii.

De cand nu am mai apucat sa scriu a trebuit sa schimb si semnatura si deja s-a terminat un capitol si a inceput acesta nou.
In mare, multe din problemele cu care ma confrunt si eu le au toate fetele si se tot scrie despre ele. Cu toate ca mi-e greata non-stop pot sa mananc si nu am avut probleme cu . De dormit nu dorm foarte bine noapte, ma duc foarte des la toaleta si uneori am vise dupa care ma trezesc cu o stare de ingrijorare, dar dimineata nu am probleme sa ma dau jos din pat. In schimb dupa amiaza pe la 14-15 mi se face un somn....de imi vine sa fac sub birou.
Cu starea de spirit nu stiu ce sa zic. Eu sunt o fire pesimista si incerc sa nu cad in disperare, momentan nici nu as avea de ce, totul decurge normal, dar daca ma gandesc mai mult la ce poate fi (evolutia sarcinii, nasterea, sanatatea bb-ului nou nascut, banii pentru toate analizele si ce va urma) parca intru in panica . Noroc ca am un sot minunat, care intra in acasa cantand si reuseste sa ma binedispuna si sa ma faca sa rad.
Multe ati avut stare de raceala si ati scris despre tratare ei, dar nici una nu a avut probleme cu nas infundat? Eu am si o usoara deviatie de sept si inainte de culcare mai dadeam cu un fas de Olynth ca sa pot respira noaptea cand stau culcata. Dar de cand sunt insarcinata ma chinui teribil si cand mi se desfunda o nara e bucurie mare. Am incercat cu picaturi cu apa foarte sarata, dar inafara de o usturime de imi venea sa fac pe mine, nu a avut rezultat. Stie vre-una ce metoda nepericuloasa as putea folosi?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina22

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Buna, fetelor !

Am fost astazi la dr. (dupa calculele mele trebuie sa fiu in 5 sapt si 2 zile) si s-a vazut ca sarcina e la locul ei.

Mi-a spus sa ma programez sa auzim inimioara peste 10 zile. Sotul nu o sa fie insa acasa atunci si m-am programat peste 9 zile. Atunci o sa am 6 saptamani si 4 zile. Nu o sa fie prea devreme sa auzim inimioara ? A mai auzit-o cineva la 6 saptamani jumate ?

Imi e teama sa nu fi gresit dr. si sa ma duc degeaba si sa mai intru si in panica daca nu aud nimic

Ar mai fi o problema la mine, din fericire nu prea importanta. Problema kilogramelor. La Ioanna am luat 13 kg si am ramas cu 2, la Iorgos am luat 20kg si am mai ramas cu 10kg. Acum am 70kg. Si dr. ma cam certa astazi ca nu am dat kg jos si imi e si frica de cate o sa pun de data asta. Nu imi e de cum o sa arat, dar sa nu fie vreo problema din cauza asta. Macar sa fie totul bine si sa ajungem sa avem numai problema asta. Doamne ajuta !

A, simt o durere de burta jos si ma doare si mijlocul, ca atunci cand astepti CM, dar parca nu chiar asa de tare. Imi trece daca stau in pat. Dr. mi-a spus sa iau utrogestan cand simt disconfort.

Vad ca sunt o gramada de fete aici care au pierdut cel putin o sarcina inainte. Doamne ajuta-ne pe toate, sa nu mai avem astfel de vesti .

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

raluca, la mine s-a auzit inimioara la 6 sapt si o zi. deci, stai linistita, va fi totul ok, important cred este ca si ecograful sa fie bun.

[+9 sapt]

Buna burtici,

Raluca, are dreptate Florina, e important ecograful cu care se va vedea bebitza! La mine s-a vazut activitate cardiaca la 6 saptamani si 3 zile.
Deci curaj ca o sa fie bine si frumos!
Pup pe toate!

Madelain6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Fetelor, voi aveti probleme cu mersul des la baie?
Eu ma duc des cam de la inceputul sarcinii, dar cel mai rau e ca ma trezesc si noaptea de vreo 2 ori pentru asta si cu greu imi mai recuperez somnul dupa asta ...

11+

daaaaaaaaa am fix aceeasi problema

Doamne ai grija si de noi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Fetelor, voi aveti probleme cu mersul des la baie?
Eu ma duc des cam de la inceputul sarcinii, dar cel mai rau e ca ma trezesc si noaptea de vreo 2 ori pentru asta si cu greu imi mai recuperez somnul dupa asta ...

11+

Eu merg cel putin de doua ori si nu beau foarte multe lichide. E o adevarata aventura pentru ca abia adorm dupa ce vizitez toaleta...

Lasa Alexxia ca ne consolam reciproc daca avem fete . Intr-adevar, sanatos sa fie.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Eu beau destula apa, asa m-am obisnuit dar oricum am inteles ca este bine si in timpul sarcinii. Dar cam tot atata apa beam si inainte de sarcina si nu ma duceam asa des la baie, si mai ales nu ma duceam noaptea.
Nu m-ar deranja asa, caci am inteles ca este normal in sarcina sa urinezi des, dar imi vine greu somnul iar noaptea ...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Eu am zis asa: imi doresc foarte mult sa fie sanatos, dar....prefer sa fie fetita
Apoi, toata lumea imi spune ca voi avea baietel si eu simt cam la fel, deci ma pregatesc de baietel, iar daca va fi fetita bucuria va f si mai mare, nu?
Voi aveti intuitie in ceea ce va priveste? Eu am in cap numai nume de baieti...

Simona 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor eu am un pitic pe creier
sotul meu isi doreste baiat, eu parca mi-as dori o fetita ,daaaarrrr eu simt ca o sa avem baiat .
sper sa nu vi se para prea ciudat .
voua vi se intampla sa ziceti ca :"simt" ca e baiat sau fata???

despre mersul la toaleta...pai nu prea merg, de fapt daca nu as avea sanii ff umflati nici nu as zice ca sunt .

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Da mirunam ne consolom reciproc dar sa speram ca ne vom bucura si felicita amandoua! Ar fi mai frumos asa, nu?

11+

Mergi la inceput