Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

MSymo parca ne-am vorbit.

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetelor eu am un pitic pe creier
sotul meu isi doreste baiat, eu parca mi-as dori o fetita ,daaaarrrr eu simt ca o sa avem baiat .
sper sa nu vi se para prea ciudat .
voua vi se intampla sa ziceti ca :"simt" ca e baiat sau fata???

despre mersul la toaleta...pai nu prea merg, de fapt daca nu as avea sanii ff umflati nici nu as zice ca sunt .

6+
Forever,Michael

At baiat este ,eu mi-am dorit baiat dar simteam caeste fata si uite ca fata a fost .

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

eu vreau o fetita ....daca tot e pe alese

Doamne ai grija si de noi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetelor eu am un pitic pe creier
sotul meu isi doreste baiat, eu parca mi-as dori o fetita ,daaaarrrr eu simt ca o sa avem baiat .
sper sa nu vi se para prea ciudat .
voua vi se intampla sa ziceti ca :"simt" ca e baiat sau fata???

despre mersul la toaleta...pai nu prea merg, de fapt daca nu as avea sanii ff umflati nici nu as zice ca sunt .

6+
Forever,Michael

La prima sarcina imi doream fata si aveam piticul ca e baiat...si baiat a fost.

Acum e invers. Imi doresc baiat dar avand in vedere ca am luat deja proportii sunt sigura ca e fata

Alexxia, as prefera sa ne felicitam, dar nu vezi ce intuitii am. La prima sarcina ma gandeam ca nu as putea sa cresc un baiat, de unde sa stiu eu cum se creste un baiat??? Acum e invers...

Ah si eu mai am un pitic. Daca o sa am fata nu o imbrac in roz si rosu . Am facut intoxicatie de la fetitele rudelor si prietenilor care pana la 10 ani aratau ca niste bomboane , roz din cap pana in picioare sau rosii, a mea va fi baietoasa

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sunset 8 sapt deja . parca mai ieri dadeai vestea si acu sunteti mari deja

eu azi am iesit sa cumpar cate ceva si m-am oprit si pe la hainutele de bebe offf imi venea chef sa cumpar
nici eu nu prea sunt cu fetitele cu roz si baietii cu albastru

6+
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

eu vreau o fetita ....daca tot e pe alese

Doamne ai grija si de noi 8+

Trebuie sa va puteti de acord. Toate vreti fetite dar vor fi si baietei pe aici, ca daca ar fi pe alese am avea 46 de carucioare roz si 2 bleu . Cineva trebuie sa cedeze pentru echilibru in natura .

Sotul meu imi spunea ca statistic dupa razboaie s-au nascut mai multi baieti pentru a compensa pierderile si ca nu este diferenta mare intre nr de fete/femei si cel de baieti/barbati...asa ca trebuie sa mentinem echilibrul

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

si eu sunt putin stresata...ca pana acum nu ma trezeam noaptea!acum ma trezesc de 2 ori pe noapte si inainte sa adorm ma mai ridic din pat de vreo 2 ori ca tot am impresia ca imi trebuie la toaleta....merg...dau drumul la 2 stropi si gatataaaaa!!!
noaptea(de vreo 2 zile) ma trezesc pe la 4 sa mananc o felie de paine cu unt si gem
ma simt "grea" si parca am pus nu stiu cate kg pe mine,dar deocamdata cantarul imi arata aceasi greutate
a....si mai e ceva.....nu am pofta de.......bine,recunosc....sunt putin paranoica din cauza ca am avut si un avort spontan.....
noroc ca am un barbat DEOCAMDATA intelegator.....ca la ei e putin mai grav cand zburda hormonii

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

a...si toata lumea spune ca o sa am fetita...inclusiv mi-au facut faza cu "pusul de sare pe cap"......si cica prima oara am dus mana la gura!si eu vreau fetita....
le-am interzis sa mai vorbeasca cu "ce fac fetitele lu`tata...sau....ce fac fetele?...ce papa fetitzele???".....aaaaa.....imi vine sa mor,imi dau senzatia ca daca nasc baiat va fi o tragedie

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

daca ar fi pe vrute, ma inscriu si eu la fetite
cat despre dormitul noaptea, eu am numai cosmaruri de genul film SF, si inainte de sarcina ma trezeam sa ma duc la baie, doar ca acum ma trezesc pentru cativa stropi si dorm cu grija sa nu uit arefamul de dimineatza

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

contra vergeturilor ce recomandati?
am vazut ca ati scris ceva de Mustella, doar ca mi se pare f scump, dar iti ajunge macar o luna un tub?
alte remedii mai stiti? si din ce saptamana se incepe?

7+

Mergi la inceput