Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna daca e pe asa...pot sa cedez....ma multumesc si cu un putzoi ...sanatos sa fie ....daca se poate si cumintel ....deja ma ridic cu pretentii

Doamne ai grija si de noi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

off ! imbatranesc pana mi se modereaza un mesaj!
voua va apare in timp real mesajul?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna daca e pe asa...pot sa cedez....ma multumesc si cu un putzoi ...sanatos sa fie ....daca se poate si cumintel ....deja ma ridic cu pretentii

Aici nu avem garantii si din experienta proprie nu are nici instructiuni de folosinta Cred ca toate vrem sa fie si cumintei Sanatosi vor fi sigur .

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

ralucaspm, poti sa nu vezi activitate cardiaca la 6 sapt, dar la 7 sapt ar trebui sa o cam vezi. Si nu depinde doar de ecograf ci si de cand ai ovulat tu. Practic varsta fatului e timpul scurs de la ovulatie pana in prezent. Sunt fete care au ovulatia in ziua 12, altele in ziua 19, de aceea sarcinile de 6 sapt difera foarte mult de la o femeie la alta ca si dimensiunile fatului.
Eu desi am o fetita, ziceam ca vreau tot fetita. Ar fi mai simplu cu refolosirea hainutelor noi, cu jucatul impreuna, dar totusi parca simt ca si un baietel ar fi dragutz. In ultimul timp parca numai la baietei m-am uitat. Sotul clar vrea fetita, cica daca e baiat e al meu:-)))).

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Aici nu avem garantii si din experienta proprie nu are nici instructiuni de folosinta Cred ca toate vrem sa fie si cumintei Sanatosi vor fi sigur .

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

nici instructiuni de folosinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

am o pofta nebuna de cornuletze cu branza sarata!
am zile in care nu pot sa inghit nimic , mi se pune un nod in gat si gata nu pot manca decat mere si rosii si alte zile , ca cea de azi, cand poftesc numai lucruri hipercalorice
offf! cred ca o sa ma fac cat casa!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor va da-ti seama ca imi doresc fata ptr ca am 2 baieti, la iustin stiam ca o sa am baiat si baiat a fost, in schimb la sasha eram convinsa ca este fata si toata lumea la fel si uite uimire asa ca acum prefer sa nu ma gandesc la subiect

Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

...la cat timp se vede putzulica la bebeu?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu ma inscriu pe lista de fetite
La Arianna eram convinsa ca o sa avem o fetita, vorbeam numai cu 'ea'. La 12 sapt si la 17 mi-a spus ca e baiat...eu refuzam si vorbeam cu 'putza', ca sa vorbesc tot la feminin La aproape 20 de sapt, am aflat ca e sigur fetita
Acum, inainte sa fac testul, am zis ca simt ca sunt gravi cu baiat. Sotul extaziat, dar eu tot fata imi doresc....momentan ii zic 'samburica'. O sa vad la eco dc schimb in samburel ...instinctul imi zice baiat, dar eu tot la fata ma gandesc. I-am ales si numele

Eu folosesc Mustella. Dar sunt mai lenesa din fire si nu prea ma dau. Pe mine ma apuca din cand in cand 'criza' ca nu mai arat ca inainte, si vreo 3-4 sapt ma dau cu creme, merg la sala, masaj, apoi ma uit in oglinda si zic ca putine arata ca mine dupa o sarcina. Urat...trebuie sa-mi dau singura bataita, sa ma mobilizez.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

apropo...cele care deja sunt mamici.....vi s-a potrivit acel calendar chinezesc?....unde te uiti la varsta mamei si luna in care ai ramas?

5+

Mergi la inceput