Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Miruna, am avut 2 avorturi, de asta imi e si frica.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

mirunam ai reptate, ar trebuie sa fie echilibreu intre fetite si baietei, dar lasa-ne sa visam fiecare la ce vrea pana vom afla adevarul ...
Mama mea si-a dorit doar fetite, si ea toata perioada sarcinilor a vorbit cu noi si ne-a considerat fetite. Si asa a fost!
Ea are si acum o vorba, daca poate femeia sa influenteze sexul copilasului atunci ea sigur a facut asta!
Deci putem sa credem in continuare ca BB-ul nostru va fi ceea ce ne dorim noi, macar daca asa putem influenta sa o facem deci!
Optimism ursuleti!

Daca e sa fie pe "simtite" eu simt ca va fi baietel, ma uit doar la baietei, de' fiecare cum viseaza ....

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Doamne, nu-s zdravana la cap. Am fost la epilat pe la ora 12.30 si la 16.30 am programare la dr. Ma duc cu "dansa" rosie ca focul
Apropo, va epilati cu ceara? Stie cineva daca epilatul cu ceara are contraindicatii? Am simtit o usoara durere de burta, din cauza asta va intreb.

Simona 11+

Mergi la inceput

ral_eli scrie mai multe mesaje, eu am inteles ca depinde de numarul de mesaje pe care le-ai scris pe forum ca sa-ti apara mesajele in timp real fara sa mai fie moderate. Deci bafta la comunicare!
In privinta hainutelor mie inca nu-mi vine sa cumpar pentru BB, nu ca as fi superstitioasa, dar nu-mi vine, nu stiu de ce ...
Dar am primit de la sora mea deja ceva hainute, majoritatea de baietel .. si sunt fericita pentru asta
Eu de imbracat am sa-l imbraca cu ce-mi place pana am sa pot, ca oricum o sa inceapa repede sa spuna ce vrea sa poarte, asta apropo' de fetite in roz si baietel in albastru.
O vad pe nepotica mea, este toata roz, ce sa-i faci, daca ei asa ii place ...

11+

Mergi la inceput

MSymo am si eu o problema asemanatoare ...
Eu nu ma epilez cu ceara, dar ma epilez cu aparatul, si as avea si eu cam aceeasi intrebare ...
Este cumva vreo problema asta cu epilatul in timplu sarcinii?
Ma mai intreb si altceva, cum o sa ne mai epilam cand vom avea burtica mare? Ca o sa fie cam problematic cu vizibilitatea ...
MSymo daca iti dai cu pudra nu se mai calmeaza?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

buna intrebare msymo. si eu vroiam sa intreb daca epilatul afecteaza intr-un fel bebele. eu sunt f paroasa si ma epilez (cu aparatul) si pe burta si imi fac griji.
e prima sarcina si sunt cam crizata

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mai eu nu am simtit nimic nici la prima sarcina si nici acum nu simt ca ar fi ceva anume desi stiu cu o oarecare certitudine ca ar trebui sa fie fetita. chiar nu am avut nici cea mai mica banuiala. la prima sarcina mi-am dorit baiat si am fost foarte fericita sa aflu la 13 s ca e baiat. acum imi doresc si fetita.

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Merg la dr cu lista de intrebari, ma ocup si de problema epilatului.
O sa zica omul ala ca-s nebuna, colac peste pupaza, mai este si tanar
Ce'o zice in gandul lui: ce-ai facut femeie, ai fiert-o???
am fugit!
Va pup!

Simona 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Doamne, nu-s zdravana la cap. Am fost la epilat pe la ora 12.30 si la 16.30 am programare la dr. Ma duc cu "dansa" rosie ca focul
Apropo, va epilati cu ceara? Stie cineva daca epilatul cu ceara are contraindicatii? Am simtit o usoara durere de burta, din cauza asta va intreb.

Simona 11+

Poate da contractii ,desi eu cu colul deschis si contractii in permanenta m-am epilat pana am nascut cu ceara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

rog pe cine imi tot modifica DPN-ul sa inceteze !!! nu ca nu mi-ar placea sa nasc cu 10 zile mai devreme. Sa dea Dumnezeu asa sa fie!

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput