Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
crisuletzul spune:
Sincer nu as fi deacord cu epilatul cu ceara in timpul sarcinii,din cauza ca datorita durerii ,dam un oarecare soc bebeului....acum nush....eu am un dispozitiv din Italia,este defapt o manusa care prin frecare ...prima oara fac rotatii in sensul in care creste parul si pe urma contra.....si Pac mi se smulge parul fara durere!!!!![]()
5+
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli buna intrebare msymo. si eu vroiam sa intreb daca epilatul afecteaza intr-un fel bebele. eu sunt f paroasa si ma epilez (cu aparatul) si pe burta si imi fac griji. e prima sarcina si sunt cam crizata 7+ |
Te-as sfatui ca in timpul sarcinii sa nu te epilezi pe burta. Nu pentru ca ti-ar face rau tie sau lui bebe. Dar este foarte comun ca in timpul sarcinii sa iti apara mult mai mult par pe burta, care dupa nastere cade de la sine. Pe cand daca umblii la el e f probabil sa se permanentizeze.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 9+
ral_eli spune:
alinushca multumesc pt sfat!
am observat ca imi creste mai repede parul in perioada asta, aproape ca in fiecare zi trebuie sa fac o revizie de pensat
7+
allexxia_m spune:
Deci pana la urma pentru epilatul inghinal cu aparatul (Brown) cum ramane?
Si ce-mi recomandati dupa ce o sa creasca burtica si nu am sa ma mai pot face singura?
11+
alysa26 spune:
salutari de peste mari si tari....
noi azi mergem la dr sa ne confirme sarcina sa pot aplica pt asigurare de la stat. apoi peste 2 sapt vreau sa merg la eco s ail vad.
raluca la mine la eric am fost la 6 sapt jumate si nu l-a vazut la eco normal mi-a facut intravaginala sa il vad si s aii aud inima. mi-a zis dr ca la 7 sapt il vedea pe eco. as aca nu stiu..vb ioanei..depinde de ovulatie si de vartsa fatului cand mergi la prima eco.
legat de celule stem am recoltat la eric si voi recolta si acum chiar daca probabilitatea unui match dintre eric si al 2lea bb e de 50% am zis ca tot colectez.
pt masaj am gasit gardenoflife.com sa vedeti coconut oil..la eric am avut palmer coconut si mustela.
imediat plec la dr. o sa revin cu info
mami fericita de
eric si
5+
bb2
alinushca spune:
| citat din mesajul lui allexxia_m Deci pana la urma pentru epilatul inghinal cu aparatul (Brown) cum ramane? Si ce-mi recomandati dupa ce o sa creasca burtica si nu am sa ma mai pot face singura? 11+ |
haha! buna intrebare ! pai de cand nu am mai vazut si pana la sfarsitul sarcinii am renuntat... a fost cea mai usoara solutie pentru mine. dar eu oricum nu suportam sa ma faca altcineva prin zona, nu suportam nici ceara si nici aparatele de epilat. iar inainte de nastere l-am pus pe sotz sa ma faca ca sa fie zona cat mai accesibila pt dr. si asta a fost.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 9+
allexxia_m spune:
Merci alinushca pentru raspuns. Dar ce fac cu controalele?
Daca nu am sa ma mai epilez ma duc asa? Tu cum ai facut?
A, si spuneti-mi si mie va rog, ce este cu cremele de care vorbiti pentru varice? Eu sunt la prima sarcina si decat am citit ca este posibil sa-ti apara ceva de genul acesta ...
11+
rala spune:
Raluca, la mine s-a vazut ritmul cardiac la 5 sapt si 6 zile (in conditiile ovulatiei in z13), e adevarat ca s-a chinuit doctorul meu ca hotii de cai sa prinda ceva pentru ca eram tare speriata si amarata.
Despre epilat eu stiu ca cel cu ceara nu este contraindicat, mai ales daca cosmeticiana stie ce face si foloseste ceara mai putin fierbinte. Nici "brown" sau lama nu sunt interzise, doar ca in curand nu va mai fi deloc accesibila zona si pozitia. Eu cred ca o sa ma fac cu ceara daca reusesc sa gasesc un salon in zona in care m-am mutat de curand.
Intreba cineva despre calculatorul chinezesc, noi pe baza lui credem ca vom avea fata. Eu imi doresc baiat cred ca inca de cand am inteles ca fetele nasc copii, dar... daca va fi fata e ok si asa. Oricum are deja un nume, taica-su vorbeste cu "ea" in fiecare seara si o pupa. Avem numele pregatit si pentru baiat. Si tare ma bate gandul sa refuz sa aflu sexul inainte de nastere. pana acum, cui am spus asta s-a strambat si ne-a dat cu "huo". N-am prea inteles de ce...
Daca vreti sa va distrati, intrati si voi pe http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
pt cele care mai au un copil poate ne puteti spune daca se potriveste. La prietenele mele s-a potrivit.
8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
sashenka_h spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul apropo...cele care deja sunt mamici.....vi s-a potrivit acel calendar chinezesc?....unde te uiti la varsta mamei si luna in care ai ramas? 5+ |
mie nu mi s-a potrivit ca sa nu zic ca am gasit mai multe variante....o porcarie
stii ce mi-a zis doctorul meu cand l-am intrebat cum as putea sa fac fata...mi-a zis ca sunt desteapta si ca un mg de sperma contine 200.000.000 spermatozoizi iar un barbat ejaculeaza odata 2 mg deci 400.000.000 de mititei. si m-a intrebat cu zambetul pe buze: crezi ca exista vreo metoda sau vre-un calendar sa faci fata si sa stii ce sex are
care iese invingator? (scuza-ti limbajul cat despre epilat eu m-am epilat cu amandoi copii pana am nascut cu ceara inclusiv la frumusica

Mami Andreea
8sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)