Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
mirunam spune:
Am lipsit un pic si ati umplut 4 pagini!!
Pentru vergeturi va recomand untul de shea, nu cremele cu unt de shea pentru ca au cantitati infime. La noi s-ar putea sa se gaseasca online daca nu cei din UK livreaza cu costuri asemnatoare de trensport (20 Ron maxim). Este foarte hidratant, este natural si are o multime de avantaje fata de orice alta crema. Este si un subiect la femina intim.
In categoria solutii naturale mai este ultiul de monoi care miroase super, untul de cacao si orice alt ulei natural, chiar si cel de masline care e mult mai accesibil.
Referitor la epilat, singura contraindicatie este durerea care poate provoca contractii. Eu la Alex am suportat dureri de operatie si nu am avut contractii, asa ca merge si un epilat.
Bravegirl, eu zic sa stai linistita. Arati foarte bine dupa prima sarcina. Si eu aratam la fel, inca din prima luna, insa acum imi este groaza ca iau mult in greutate si nu mai dau jos
... recunosc apucaturile cu sala, masaj, creme ... ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+
sashenka_h spune:
rala eu am verificat calendarul tau si la iustin se potriveste dar la sasha nu ![]()
![]()
Mami Andreea
8sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
ioanast spune:
Mda, deci am calculat si la mine se potriveste calculul pentru primul copil. Acum insa nu stiu sa calculez, nu stiu daca am ramas la sfarsit de februarie (ar fi baietel) sau la inceput de martie (fetita). In principiu pare mai probabil in februarie.
7+
rala spune:
Da!!! Eu stiu ca este doar de forma calculatorul asta, si orice alte "abureli" care prevad lucruri care nu pot fi prevazute. Dar pentru distractie merge.
8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
mirunam spune:
La Alex imi da fetita. La mine si la sot in schimb ne-a iesit corect. Acum imi da baiat
, sper sa nu greseasca ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+
alysa26 spune:
fetele...cand m-am sters a aparut o dara rosiatica pe hartie....

...sper sa nu pierd sarcina...

mami fericita de
eric si
5+
bb2
magdaz_ina spune:
Super-tare faza cu renuntatul la epilatul inghinal cand "dispare" vizibilitatea.
Mi-ar fi placut sa-mi fi venit si mie asa o idee! ![]()
Iar despre "zona accesibila" in timpul nasterii, oricum se ocupa de asta asistentele la spital, inainte de eveniment, so...
Varianta clasica e lama, "pe pipaite".
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de
Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Mie mi-a iesit exact pe dos, la ambii copii, faza cu preconizarea sexului.
_
Magda, mami de
Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alysa26 fetele...cand m-am sters a aparut o dara rosiatica pe hartie.... ![]() ![]() ...sper sa nu pierd sarcina...![]() ![]() ![]() mami fericita de eric si 5+bb2 |
Am patit-o si eu la prima sarcina. Nu este neaparat o problema, dar trebuie sa te vada medicul, urgent.

_
Magda, mami de
Iarina 31.01.2006
alysa26 spune:
magda merg intr-o ora la dr oricum aveam programare....ma tem..si la eric am avut la 10 sapt dar a fost in urma unui zbor cu avionul si mi-a fost rau tare. acum nu stiu...
mami fericita de
eric si
5+
bb2