Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alysa26 magda merg intr-o ora la dr oricum aveam programare....ma tem..si la eric am avut la 10 sapt dar a fost in urma unui zbor cu avionul si mi-a fost rau tare. acum nu stiu... mami fericita de eric si 5+bb2 |
Iti tinem pumnii sa fie bine. La mine nu a fost asta o problema si stiu ca in primele saptamani se mai intampla, de la implantare, fara sa fie ceva grav.

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de
Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui MSymo Ce'o zice in gandul lui: ce-ai facut femeie, ai fiert-o??? ![]() am fugit! Va pup! Simona 11+ |
Sunteti nebunatice rau!

9+
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui allexxia_m MSymo Ma mai intreb si altceva, cum o sa ne mai epilam cand vom avea burtica mare? Ca o sa fie cam problematic cu vizibilitatea ... ![]() MSymo daca iti dai cu pudra nu se mai calmeaza? 11+ |
Cu vizibilitatea, auzi!!!

9+
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui ral_eli off ! imbatranesc pana mi se modereaza un mesaj! voua va apare in timp real mesajul? 7+ |
Mai ai putina rabdare, asa se intampla cu cei nou-veniti!!!
Scrie mai des pe forum!
9+
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui crisuletzul ...la cat timp se vede putzulica la bebeu? 5+ |
Alta nebunatica
9+
beatrice75 spune:
[quote]citat din mesajul lui mirunam
Trebuie sa va puteti de acord. Toate vreti fetite dar vor fi si baietei pe aici, ca daca ar fi pe alese am avea 46 de carucioare roz si 2 bleu
. Cineva trebuie sa cedeze pentru echilibru in natura
.
Eu nu am preferintze, sanatos/sanatoasa sa fie!!!Stiu ca sotzul ar inclina spre baiat!Eu simt ca va fi fetitza!
9+
douradoudou spune:
mda epilatul...si eu m-am epilatat putin pe burta cand eram
cu benzi din alea...in rest numai cu aparatul..am citit ca nu e f ok cu ceara pt ca smulgerea e mai violenta si in timpul sarcinii capilarele sunt mult mai sensibile si risti sa se sparga...oricm la unele femei am vazut ca se sparg pe la picioare din cauza greutatii mai la sf sarcinii...eu ma eplez cu aparatul si benzi depinde ce am chef ..si cand nu mai am "vizibilitate" cu lama..orice numai par sa nu vad si sa nu simt..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
crisuletzul spune:
Crizeee
!!!!
m-a luat un somn de am zis ca pic sub birou si am decis sa ma pun in pat......de cate ori stau intinsa,ma trimite la "shushu" din 10 in 10 minute!!!....mi-a zburat somnul...
fetele.....am mai intrebat dar nu a raspuns nimeni......voi aveti chef in aceasta perioada de...."plostioale"...alea alea....?
.....ca sincer eu nu prea am![]()
5+
douradoudou spune:
eu am prea mult chef si sincer mi-e frica..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
ralucaspm spune:
Referitor la fetitele imbracate in roz, nici mie nu imi place. Rosul insa ii sta f bine Ioannei. De mica am imbracat-o cu verde , portocaliu, albastru, cu toate culorile si de multe ori ma intrebau pe strada daca e baiat (cand era micuta , nici nu prea avea par) , desi caruciorul de vara era roz inchis cu flori portocalii.
.
Lenjeria de pat i-am luat-o bleu , pt ca era ceva cu norisori si ursuleti si mi s-a parut ca te linisteste si te trage la somn, iar ursuletii (fetite si baietei) erau f reusiti ( acum chiar o sa se potriveasca daca o sa avem un ursulet
) si iar imi ziceau toti ca eu de fapt am vrut baiat si de aiai am luat bleu
. Ma enervau asa de tare pt ca eu chiar vrusesem mai mult fetita si asta mi se parea ca se potriveste.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)

5+
am fugit! 
...la cat timp se vede putzulica la bebeu?