Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul Crizeee !!!!m-a luat un somn de am zis ca pic sub birou si am decis sa ma pun in pat......de cate ori stau intinsa,ma trimite la "shushu" din 10 in 10 minute!!!....mi-a zburat somnul... fetele.....am mai intrebat dar nu a raspuns nimeni......voi aveti chef in aceasta perioada de...."plostioale"...alea alea....? .....ca sincer eu nu prea am 5+ |
Tinde hormonei, ai un pic de rabdare sis e vor stabiliza, la mine asa s-a intamplat la prima sarcina. Acum nu observ schimbari
Oricum ai grija ca pe la 6 luni unii medici recomanda sa luati o pazua, si bietul sot va soma
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+
crisuletzul spune:
si la mine mai mult e paranoia....din cauza ca am avut un avort spontan....atunci nu am tinut cont si eram foarte activi......acum stau pe ganduri,pentru ca imi doresc sa fie totul bine!dupa contact,am o durere jos la burtica si asta nu suna prea bine,cred
Oricum am sa il intreb si pe medic saptamana viitoare!
6+
crisuletzul spune:
Partea draguta e ca deocamdata e intelegator dar...il cunosc foarte bine....cand zburda hormonii in el,nimeni nu ii mai sta in cale!!!E mai irascibil ca o femeie in perioada ciclului!!!Acum e tolerant,ma asculta....pt a sunt atenta la fiecare schimbare pe care o sufar....etc etc etc....tot ce stiu e ca nu am pofte!!!
6+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Referitor la fetitele imbracate in roz, nici mie nu imi place. Rosul insa ii sta f bine Ioannei. De mica am imbracat-o cu verde , portocaliu, albastru, cu toate culorile si de multe ori ma intrebau pe strada daca e baiat (cand era micuta , nici nu prea avea par) , desi caruciorul de vara era roz inchis cu flori portocalii. . Lenjeria de pat i-am luat-o bleu , pt ca era ceva cu norisori si ursuleti si mi s-a parut ca te linisteste si te trage la somn, iar ursuletii (fetite si baietei) erau f reusiti ( acum chiar o sa se potriveasca daca o sa avem un ursulet . Ma enervau asa de tare pt ca eu chiar vrusesem mai mult fetita si asta mi se parea ca se potriveste.Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
Raluca esti de-a mea
. Se uita la mine ca la nebuni cand le zic ca nu o sa imbrac fata in roz. Spuneai de portocaliu si verde, sunt superbe insa nu am vazut fetite in portocaliu. Mai e si galbenul, violetul... ehe sa tot alegi.Rosul e o culoare superba dar am vazut-o pe nepotica mea 2 ani numai in rosu, de aici refuzul, nu voi ocoli insa rochite rosii de exemplu, sau gecute
Eu l-a Alex am avut discutii ca i-am luat lucruri negre, la 5 ani... toti imi spuneau ca e de doliu, prostii, ii sta bine si atat.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
9+
ralucaspm spune:
Ioanast, eu sau am ovulat devreme sau au trait gigeii mult inauntru pt ca am prestat liber pana in ziua 11, apoi am facut cistita si a trebuit sa iau antibiotic. Noroc ca m-am gandit si am sunat-o pe dr. sa-mi spuna un antibiotic care nu afecteaza sarcina, daca e cazul. Apoi nu am mai facut nimic pt ca as fi vrut totusi sa fiu "curata" in luna in care raman si sa nu iau nici un medicament. Eu am CM de 30 de zile, deci ar fi trebuit sa ovulez prin ziua 16.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
beatrice75 spune:
Acum poate e prea devreme, dar pe la 6-7 luni, va invit sa ne gandim la nume!Ca eu mi-am luat cartea cu 27 de mii nume si nu m-a impresionat nimic.
9+
beatrice75 spune:
Eu vreau sa aiba si un nume de sfant(doua in total):Alexandru, Andrei, Adrian....sau varianta feminina
9+
ralucaspm spune:
Avand si fata si baiat , nu prea stiu ce as mai putea vrea acum.
Parca as inclina spre fetita, dar ar trebui sa-i pun numele soacrei (asa se face aici) si atunci am putea avea un pic de scandal ceea ce mie nu-mi place deloc. Problema e ca pe soacra-mea o cheama Kalliopi. Inainte imi placea mult numele asta, acum nu ma mai omor dar nici nu imi displace. Ii displace insa soacra-mii si nici in gluma nu vrea ca cineva sa o strige asa. Deci , daca ai i se pare urat de ce ar vrea ca lumea sa o strige asa pe fii-mea ?!
Aici pe cele pe care le cheama Kalliopi le striga Popi (si pe soacra-mea la fel) . Accentul e exact ca in "calul popii". Sau Pitza, exact ca pe mancarea pizza. Nu se poate insa sa-l strigi pe un copil intr-un fel intr-o limba si in altul in alta si cred ca sunteti de acord sa nu as putea veni in Romania si sa o strig pe fii-mea Popi sau Pitza. 
Daca ar fi baiat , ar fi randul meu sa aleg numele si as putea sa-l botez ca pe tata (sau aproape ) sau oricum vreu eu.
O fetita parca am mai mult in suflet 
Dupa cum vedeti, fiecare cu piticii ei 
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
ralucaspm spune:
Symo, eu ma epilez cu ceara , total si din cate stiu nu sunt contrindicatii. Doar pe picioare spre sfarsitul sarcinii , daca sunt venele umflate nu trebuie folosita ceara fierbinte.
Asta din cate stiu eu.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
Iris-Harieta spune:
Eu pana acum imi doream fetita, dar acum sunt sigura ca o sa fiu foarte fericita indiferent de culoarea caruciorului.Presimt ca o sa fie baietel.
As vrea sa imi fac programare pentru epilare cu ceara clasica dar avand in vedere ca voi merge sa inot parca tot aparatul e mai practic, cam la doua saptamani e nevoie.Oricum trebuie sa stau departe de lama.
Voi faceti sport in perioada asta?
11+

!!!!