Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi neata burtici ...azi schimbam semnatura deci dam si de baut...o limonada mareee pt fetele cu greturi Doamne ai grija si de noi 8+ |
Felicitari, pot primi direct o carafa? Mi-ai facut o pofta
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+
crisuletzul spune:
mamiralu: am ajuns la el,pot sa zic ca prin "pile":)....fostul patron al fermei pe care noi am cumparat-o este un nene cu multe cunostinte,printre care si verisorul lui care este directorul unui alt spital din bucuresti.l-am rugat sa ma puna in contact cu un medic bun(avand o problema mai delicata) si m-a sunat ieri direct sa imi spuna ca sapt viitoare,marti, sa ma prezint la cabinetul particular al domnului doctor Peltecu.
daca vrei si esti sigura ca doresti sa ajungi la el,am sa vorbesc cu dansul si am sa incerc sa iti rezolv o programare!
apropo.....ma doare din cand in cand burtica de parca ar trebui sa imi vina ciclu,nu am sangerari...doar acum 3 zile am avut o pata micuta maronie chiar dupa ce mi-am pus primul ovul de arefam!...sper sa nu fie probleme....
va pup gagiculelor.....femeie mai sexy ca cea gravida nu exista
5+
sashenka_h spune:
miruna sunt deacord cu tine
alinushca gandeste-te ca ai avea nevoie de ele intr-o buna zi (doamne fereste) si ca sa faci un tratament te va costa 150.000 EUR, ce vei face atunci?? eu sincer decat sa stiu ca a depins de mine vindecarea lui mai bine pierd 33 de milioane de lei sau cat o fii. Plus ca pot fii bune si pentru celalalt copil al tau, fiind frati pot fii compatibili.
Nu sunt costuri mici asa este dar 750 eur nu mi se pare chiar asa mult si apoi 25 eur pe an ptr mentenanta...parerea mea...nu da-ti cu parul...
Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
crisuletzul spune:
Hehe....si eu stau cu lamaia dupa mine.....nu am pofta de mancare dar simt ca trebuie sa mananc.....sunt tare dezorientata
Si imi vine sa ma cert cu toti clientii....astazi nu imi suport clientii!!!!
Sper sa treaca,pentru ca astazi am si un inspector pentru incarcatul containerelor....si nu ar fi prea indicat sa il supar
5+
mirunam spune:
citat din mesajul lui MSymo Buna dimineata! Mai este cineva cu Rh negativ? Simona 11+ |
Eu !
mirunam spune:
citat din mesajul lui MSymo Ai facut dozare de anticorpi anti D? Simona 11+ |
Nu, in prima sarcina, cand am fost flower power si am crezut tot ceea ce imi spunea dr. fara sa il verific, m-a trimis in luna a 7-a, sau pe acolo, nu mai tin bine minte, la un spital pe langa Calea Victoriei unde mi-au luat un pic de sange si mi-au dat un rezultat, nu ma intreba ce ca ti-am spus ca nu verificam . Daca tin bine minte ceea ce am facut era chiar dozarea, ca eu ma asteptam sa imi faca injectie cu ceva nu sa imi ia sange...dar nu mi-am batut capul si a fost ok.
Asta a fost tot.
Acum m-a intrebat sotia, ca ma mutasem la ea, daca am rh negativ. Am confirmat si nu mi-a dat sa fac nimic.
Mie nu imi este foarte clara situatia , cum nu am avut probleme prima data nu ma stresez prea tare.
crisuletzul spune:
o anume tanti Luci...din bloc de la mama,cu Rh negativ....are 3 copii sanatosi...
Eu cred ca totul depinde de Dumnezeu,restul sunt doar detalii...
5+
douradoudou spune:
buna pranzul de la mine...mie mi-a fost super rau azi noate de abea am adormit ..super greata si am si ..acum de dimineata eram ok...sper ca azi am si eu liber de la greata..off de abea astept next echo..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+