Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina22

Helou burtici,
n-am mai scris pt ca in uichend sambata a fost o zi de pomina, toata ziua la toaleta si in pat si ieri m-am simtit in sfarsit mai bine...azi, iar ma simt bine, nu am mai vomitat de 2 zile si sunt deja panicata, credeti ca daca nu mai am simptome asa grele ca pana acum inseamna ca s-a intamplat ceva rau?
am auzit ca daca ai simptome si ele dispar apoi brusc sarcina s-a oprit...nu vreau sa cred asa ceva, mai am 3 sapt pana la urmatoarea eco si nu stiu ce sa cred...

[+9 sapt]

si mie mi se intampla 1 zi sau 2 sa nu-mi fie rau apoiiar revine..cateodata dimineata..alteori seara..si uneori toata ziua ma simt ca o leguma in coma..take it easy...nu cred ca ti-au disparut de tot

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

na...FETELE,
Am primit telefon de la cunostinta mea...si al 3-lea doctor la care ma voi duce este doctorul Peltecu de la filantropia!Stiti ceva de spre e?....despre spital....?
multu

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui florina22

Helou burtici,
n-am mai scris pt ca in uichend sambata a fost o zi de pomina, toata ziua la toaleta si in pat si ieri m-am simtit in sfarsit mai bine...azi, iar ma simt bine, nu am mai vomitat de 2 zile si sunt deja panicata, credeti ca daca nu mai am simptome asa grele ca pana acum inseamna ca s-a intamplat ceva rau?
am auzit ca daca ai simptome si ele dispar apoi brusc sarcina s-a oprit...nu vreau sa cred asa ceva, mai am 3 sapt pana la urmatoarea eco si nu stiu ce sa cred...

[+9 sapt]

si mie mi se intampla 1 zi sau 2 sa nu-mi fie rau apoiiar revine..cateodata dimineata..alteori seara..si uneori toata ziua ma simt ca o leguma in coma..take it easy...nu cred ca ti-au disparut de tot

8+

DOURA esti o scumpa! merci de incurajare!
nu mi-au disparut de tot de tot, de mancat tot nu pot sa mananc, ma gretosesc toata cand vad mancare...dar, nu mai vomit si nu mai am arsuri si greata constanta...uff, e greu sa fii gravidutza paranoica

[+9 sapt]

Mergi la inceput

crisuletzul esti pe lista

8+

Mergi la inceput

douradoudou, multumesc!!!

Cineva Help la mine cu doctor Peltecu?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Fetelor aveti idee de cand trebuie sa incepem sa ne dam cu creme antivergeturi? Eu la prima sarcina m-am dat foarte constiincios cu Mustella si chiar n-am avut nici o problema, insa nu mai stiu cand am inceput. Voi ce stiti?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Fetelor aveti idee de cand trebuie sa incepem sa ne dam cu creme antivergeturi? Eu la prima sarcina m-am dat foarte constiincios cu Mustella si chiar n-am avut nici o problema, insa nu mai stiu cand am inceput. Voi ce stiti?

7+

eu am inceput deja

Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

eu nu am auzit de peltecu ala..chiar nu stiu..

8+

Mergi la inceput

si eu tot mustela..eu incepusem in sapt 12..si acum al fel o sa fac

8+

Mergi la inceput

Am auzit ca e directorul de la Filantropia!

5+

Mergi la inceput