Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
crisuletzul spune:
Foarte adevarat!!!OPTIMISMUL si PACEA INTERIORA este adevaratul medicament pentru bebe`ul nostru!
Am o cunostita cu un caz care m-a lasat cu gura cascata!
Avort la 5LUNI!!!bebe TRAIA !!! Doctorii i-au spus ca nu are rost sa il tina in viata...iar ea a decis sa il tina!barbatul ei a plecat in ungaria de unde a cumparat un aparat special pentru copiii prematuri.saracul bebe,era cu toata pielea transparenta....imi spunea mama bebeului ca arata groaznic,numa a om ,nu!cei de la primarie nici nu a vrut sa il inregistreze pentru ca il considera avorton....ea nu s-a dat batuta si a spus ca va fi asa cum vrea Dumnezeu!A chemat un medic sa ii faca botez,macar daca va muri,sa nu moara ne`botezat!i-a dat numele de Denis si dupa botez parca a prins o forta incredibila de a lupta sa traiasca.....astazi denis are 9 ani,de un an de zile ,umbla fara scaunul cu rotile si a inceput sa vorbeasca cat de cat mai corect!Toti avem dreptul la viata!
Tin sa specific ca a avut o sarcina perfect,analizele perfecte.....dar la 5 luni jumate s-a trezit cu hemoragie...urmata de avort!dupa mine,prietena mea este o eroina!
5+
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
flower-power ...super tare ...vreau si eu Doamne ai grija si de noi 7+ |
Sunset noi nu ne incadram la flower power pentru ca am sta toata ziua la ecograf . Am fi flower power daca nu am mai inumara zilele pana la ecografii si ne-am relaza un pic
Promit ca exersez
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul Foarte adevarat!!!OPTIMISMUL si PACEA INTERIORA este adevaratul medicament pentru bebe`ul nostru! Am o cunostita cu un caz care m-a lasat cu gura cascata! Avort la 5LUNI!!!bebe TRAIA !!! Doctorii i-au spus ca nu are rost sa il tina in viata...iar ea a decis sa il tina!barbatul ei a plecat in ungaria de unde a cumparat un aparat special pentru copiii prematuri.saracul bebe,era cu toata pielea transparenta....imi spunea mama bebeului ca arata groaznic,numa a om ,nu!cei de la primarie nici nu a vrut sa il inregistreze pentru ca il considera avorton....ea nu s-a dat batuta si a spus ca va fi asa cum vrea Dumnezeu!A chemat un medic sa ii faca botez,macar daca va muri,sa nu moara ne`botezat!i-a dat numele de Denis si dupa botez parca a prins o forta incredibila de a lupta sa traiasca.....astazi denis are 9 ani,de un an de zile ,umbla fara scaunul cu rotile si a inceput sa vorbeasca cat de cat mai corect!Toti avem dreptul la viata! Tin sa specific ca a avut o sarcina perfect,analizele perfecte.....dar la 5 luni jumate s-a trezit cu hemoragie...urmata de avort!dupa mine,prietena mea este o eroina! 5+ |
Wow, intr-adevar este de admirat. Pacat ca s-a chinuit baietelul dar sigur va fi bine intr-un final. E foarte greu sa evaluezi ce e mai bine pentru tine si pentru copil insa o asemenea decizie este de admirat. sa fie cu ei.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+
ALEXA1985 spune:
Burticutze mi-a dat program redus pentru ca am un hematom care trebuie eliminat , sau absorbit, de aceea mi-a dat doctorul o doza de 6 Utrogestan pe zi si nu mai am voie sa fac efort. Iar la mine la servici toti au fost foarte fericiti, toata lumea ma intreba cum sa ma ajute, nu m-au mai lasat azi sa ridic nici macar un dosar, deja am interzis si sa plec in delegatii. Salariul nu are cum sa il micsoreze deoarece scrie clar in lege, ca cele 2 ore sunt suportate de angajator.
Iris bine ai venit.
8+
celesta spune:
Pana scriu eu cateva randuri, faceti voi cateva capitole noi...
... drept e ca toata saptamana trecuta am zacut ca o leguma in pat, am vizitat numai toaleta in regim de urgenta
Azi insa sunt fericita, vin de la dr. si am vazut ursuletul la ecografie :) e tare mic (3 cm) dar plin de personalitate (egal cu cine ar semana din parinti) S-a chinuit dr. sa-l traga in poze, dar el nimic, nu coopera, m-a masat pe burtica, m-a sucit, el nu si nu.... intr-un final si-a luat jucariile si s-a intors imbufnat cu spatele, semn ca gata, s-a terminat programul cu publicul
Am deficit de fier si am primit reteta de tablete cu fier... ata ete...
Peste 2 saptamani sunt programata la testul de translucenta nucala. Cam am emotii, dar ma incurajez singura sa fiu optimista. Doamne ajuta sa fie bine, si la mine, si la voi fetele!
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
10+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui celesta S-a chinuit dr. sa-l traga in poze, dar el nimic, nu coopera, m-a masat pe burtica, m-a sucit, el nu si nu.... intr-un final si-a luat jucariile si s-a intors imbufnat cu spatele, semn ca gata, s-a terminat programul cu publicul |
super tare bebele ...are personalitate ...sa ajungeti cu bine pana la 40 de sapt
Doamne ai grija si de noi 7+
douradoudou spune:
fetele care sunteti interesate de drepturile gravidelor si proaspetelor mame vedeti ac de 1 luna am pus un link la 1 pagina..la linkuri utile...sa stiti ca mai pun chestii utile acolo cand gasesc...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui douradoudou fetele care sunteti interesate de drepturile gravidelor si proaspetelor mame vedeti ac de 1 luna am pus un link la 1 pagina..la linkuri utile...sa stiti ca mai pun chestii utile acolo cand gasesc... Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri 8+ |
multumimmmm
Doamne ai grija si de noi 7+
florina22 spune:
Helou burtici,
n-am mai scris pt ca in uichend sambata a fost o zi de pomina, toata ziua la toaleta si in pat si ieri m-am simtit in sfarsit mai bine...azi, iar ma simt bine, nu am mai vomitat de 2 zile si sunt deja panicata, credeti ca daca nu mai am simptome asa grele ca pana acum inseamna ca s-a intamplat ceva rau?
am auzit ca daca ai simptome si ele dispar apoi brusc sarcina s-a oprit...nu vreau sa cred asa ceva, mai am 3 sapt pana la urmatoarea eco si nu stiu ce sa cred...
[+9 sapt]