Burtici cu ursuleti de Nov - Dec 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nu este asa cum spui tu. Sunt persoane care nu au deloc simptome. Stai linistita ca nu s-a intamplat nimic, bebe e bine.

Citat:
citat din mesajul lui florina22

Helou burtici,
n-am mai scris pt ca in uichend sambata a fost o zi de pomina, toata ziua la toaleta si in pat si ieri m-am simtit in sfarsit mai bine...azi, iar ma simt bine, nu am mai vomitat de 2 zile si sunt deja panicata, credeti ca daca nu mai am simptome asa grele ca pana acum inseamna ca s-a intamplat ceva rau?
am auzit ca daca ai simptome si ele dispar apoi brusc sarcina s-a oprit...nu vreau sa cred asa ceva, mai am 3 sapt pana la urmatoarea eco si nu stiu ce sa cred...

[+9 sapt]

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Fetelor aveti idee de cand trebuie sa incepem sa ne dam cu creme antivergeturi? Eu la prima sarcina m-am dat foarte constiincios cu Mustella si chiar n-am avut nici o problema, insa nu mai stiu cand am inceput. Voi ce stiti?

7+

Da, chiar si pe mine ma intereseaza ca ma manaca burtica.
Miruna, imi dau seama ca in spitalele noastre nu-s conditii, dar am inteles ca Giulesti si Municipal sunt spitale maternitate de tip 1, adica daca te afli la un alt spital, sa zicem de tip 2 si apar complicatii, te trimit la spital maternitate de tip 1.

Voi, ce parere aveti cu celulele stem?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Florina, stai linistita ca simptomele reapar!Ai sa vezi!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

9+
[/quote]

eu sunt pentru 100 %, am recoltat la Sasha si voi recolta si acum, imi pare rau ca nu am recoltat la iusti dar la noi in tara atunci nu se recolta....

Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Beatrice eu voi recolta celulele . Vineri am si eu programare la endocrinolog la CFR 2. Mi-a recomandat medicul meu.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Florina stai linistita, eu de exemplu nu am vomat nici macar o singura data, nici macar pe aproape n-am fost, nu m-au deranjat mirosuri... in afara de sani grei, somnolenta si cateodata un mic nod in gat sunt ca o floare. Organismul tau se impotriveste schimbarilor hormonale, reactioneaza, apoi se obisnuieste, bhcg creste din nou si e posibil sa incerce sa reactioneze iar sau nu. O sa fie bine.

8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

9+

eu sunt pentru 100 %, am recoltat la Sasha si voi recolta si acum, imi pare rau ca nu am recoltat la iusti dar la noi in tara atunci nu se recolta....

Mami Andreea 7sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
[/quote]

Si eu sunt pentru. La Alex nu exista posibilitatea dar acum sigur o sa recoltez!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu stiu ca Peltecu e seful clinicii la Filantropia. Situ ca e considerat un dr f bun, dar e genul mai ocupat. E bine sa mergi sa-i ceri o parere, ca are experienta. Iar Filantropia a fost renovat in 2008, cd am nascut eu, si am auzit ca sunt conditii f bune.

Si noi am recoltat celule stem la Arianna si o sa recoltam si acum. Nu ma intereseaza ceea ce se tot zvoneste pe net...mai bine sa nu regret vreodata ca as fi putut sa recoltez si nu am facut-o, desi spr sa nu ajngem acolo.

Florina, stai linistita ca e normal sa ai unele zile mai bune. Bebe e bine.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dragi burtici

astazi am iesit si mi-a fost cam rece la picioare, de fapt am cam inghetat ,ca asa sunt eu mai friguroasa si eram si imbracata mai subtirel .
acu imi e frica sa nu se intample ceva rau .
Voi ce ziceti, ar fi vreun pericol???

greturi eu am avut f rar ,iar varsaturilr m-au ocolit cu desavarsire...deocamdata.

fetelor vad ca lista gravidutelor de noiembrie este fff.lunga si as vrea sa mai adaugam si la decembrie, asa ca daca sunteti amabile sa ma treceti si pe mine cu DPN 3.12.2010.

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

buna dragi burtici

astazi am iesit si mi-a fost cam rece la picioare, de fapt am cam inghetat ,ca asa sunt eu mai friguroasa si eram si imbracata mai subtirel .
acu imi e frica sa nu se intample ceva rau .
Voi ce ziceti, ar fi vreun pericol???

greturi eu am avut f rar ,iar varsaturilr m-au ocolit cu desavarsire...deocamdata.

fetelor vad ca lista gravidutelor de noiembrie este fff.lunga si as vrea sa mai adaugam si la decembrie, asa ca daca sunteti amabile sa ma treceti si pe mine cu DPN 3.12.2010.

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

nu cred ca te vei imbolnavi ptr ca organismul lupta mult mai tare asa ca nu te ingrijora. eu sunt racita dar am luat un virus de la copii si sunt cu puroi in gat si fara voce, dar ma dreg cu ceaiuri

Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput