Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Hello fetelor...sunt si eu pe aici prin jur..nu am mai scris dar am citit tot...si am avut ceva de citit asa ca nu am retinut mare lucru
Am vazut ca ati vb despre epilat,despre botez,despre cumparaturi si multe altele.
Dragaica felicitari pt al 2lea baiat,sa fie sanatos alaturi de fratiorul lui si de voi bineinteles.
Noi botezul cred ca mai mult ca sigur o sa fie pe 4sept deoarece atunci pot nasii
Cumparaturi am facut si eu cateva dar tb sa ma apuc serios ca nu vreau sa las totul pe ultima suta de metri

Am pus si eu o poza noua in album

GEO 28+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari si de la mine
Ce vorbarete sunteti! Sa stiti ca intru si eu pe poze si va vad cam 1 data la 2 zile; sunteti niste frumoase! Doar ca nu scriu de fiecare data. La fel si cu vestile bune, de fiecare data zic sa ca felicit se forum, dar pana ajung eu sa recuperez tot ce am din urma uit.

Am luat un singur lucru pentru bebelina, respectiv o rochita mica si roz Am primit deja 2 seturi pentru bebelina. Hainute o sa iau si eu la sfarsitul lunii, dar nu ma arunc la haine scumpe, pentru ca nu merita sa dai 30-40 lei pe un body si sa il poarte de 2 -3 ori. O sa iau si salteluta de infasat tot atunci. Patut am de la sora mea cea mai mica (are 6 ani acum), comoda pentru hainute - fur una din dormitorul nostru. Mai trebuie sa iau un pat de 1 persoana pe care sa il pun in camera bebelinei si ... cam atat.

27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

mie imi este foarte frica sa folosesc biberonul de sticla. daca imi aluneca/ scapa din mana si il lovesc. ii sparg capul copilului si ma omoara sotul .

Pai inainte nu se foloseau astea de sticla

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Hello fetelor...sunt si eu pe aici prin jur..nu am mai scris dar am citit tot...si am avut ceva de citit asa ca nu am retinut mare lucru
Am vazut ca ati vb despre epilat,despre botez,despre cumparaturi si multe altele.
Dragaica felicitari pt al 2lea baiat,sa fie sanatos alaturi de fratiorul lui si de voi bineinteles.
Noi botezul cred ca mai mult ca sigur o sa fie pe 4sept deoarece atunci pot nasii
Cumparaturi am facut si eu cateva dar tb sa ma apuc serios ca nu vreau sa las totul pe ultima suta de metri

Am pus si eu o poza noua in album

GEO 28+ cu Antonia Maria

poze

eu am vazut deja poza cu graviduta frumoasa si cu silueta perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

Fetele, multumesc pentru raspunsul legat de indemnizatii. Acum ca stiu ce si cum, pot sa fac planul cu banii pe urmatorii 2 ani .

Din cate citesc eu pe-aici v-ati apucat deja de cumparaturi pentru bebe? Vai cat ma bucur ca mai gandesc si altii ca mine .
Toate cunostintele mele (dar absolut TOATE) m-au terminat: "Nu-ti fa liste de cumparaturi de pe-acum!!! Nu cumpara lucruri la copil de pe-acum, ca am auzit eu ca nu e bine!!!" Mama s-a oferit sa-mi cumpere ea lucrurile la bebe cat voi sta eu in spital la nastere, dar cum ramane placerea de a cumpara eu tot ce trebuie pentru primul meu copilas? Si daca imi ia ceva ce nu-mi place?

Asadar fetelor, voi pe unde va faceti cumparaturile la bebei? La inceputul lunii viitoare vreau sa o iau si eu la pas prin magazine (sa vedem cum ne descurcam cu colul asta deschis, poate rezista el 2 ore) .

la toata lumea si . Uitasem cat de bine e intre voi.

22 S+ cu
cu vom ajunge sanatosi la termen

Nu mai pleca urechea la toate tampeniile asa mi-au spus si ai mei, le-am taiat repede macaroana " Cum se face ca sunteto credinciosi si superstitiosi in acelasi tip????" s-au calmat si n-au mai zis nimic.
Noi ieri a fost la cumparaturi nici nu-ti imaginezi cat de bine ne-am simtit amandoi, de cand asteptam momentul asta

Ce-am sa fac eu in luna 7-8 cu ditamai burtoiul pe o caldura si umiditate infernala, cu picioarele umflate, numai de cumparaturi nu o sa am chef, atunci cel ult ma ocup de ornat camera.
Plus cand ii aduc acasa vreau sa am deja totul aranjat, sa stiu ca am tot ce-mi trebuie, ca nu o sa trebuiasca sa-mi trimit barbatul dupa lucruri apoi sa-mi fac nervi ca nu-mi plac.
Dupa nastere o sa primesti de la rude, amici, etc......dar tresa le ai pe alea alese cu dragoste de tine

total e acord...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor... oare ii musai sa cumperi sterilizator ??
chiar ieri vb cu mama la finutul nostru...ea a zis ca fierbe biberoanele.. si desi are solutie de sterilizat de la chicco nu a folosit-o niciodata

21+ cu o minune de
poze

legat de fiert biberoane...asa faceam si eu...dar am citit ulterior ca biberoanele care contin Bisphenol nu sunt deloc sanatoase pt copii...deci ar fi bine sa cumparati biberoane pe care scrie 'BPA free'...sau, sterilizatorul..

apropo, eu am folosit si solutie de sterilizare de la Chicco...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Voi luati biberoane de plastic sau din sticla, mie mi se par mai sanatoase alea din sticla.

sunt mai sanatoase, dezavantajul e ca sunt grele si se pot sparge ...in rest nimic de comentat... eu iau din cele fara bisphenol...ca tot mi-au intrat in cap gargaunii...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

gata...am sters si eu mai multe poze...

am o propunere...daca vreti, evident... ce-ar fi sa lasam acolo doar poze cu burticile si lucrusoarele pt ei, ir celelate sa le punem la semnatura?

asa nu s-ar umple prea repede albumul, in plus e simplu sa intri la semnatura la fiecare sa vedem celelalte pozici...ce ziceti?

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Eu nu ma vad fierband biberoanele..prima data cand an incercat le-am uitat pe aragaz plus ca nu-mi plac cum arata dupa fierbere...parca sunt vechi si uzate de 10ani

am folosit si voi folosi sterilizator de la chicco din ala pt cuptorul cu microunde f usor de folosit...biberoane tot de la chicco alea cu tetina de cauciuc si largi la gura,cele de la nuk iar mi-au placut...tura asta ma abtin sa le mai cumpar din timp..vreau ca bebe strumf sa suga direct de la sursa

daca luati biberoane sa luati din alea cu gura larga sa puneti usor laptele praf..alea inguste la gura cade tot laptele pe langa

Eu am mancat capsuni cu inghetata si tare ia placut la bebe

Eladea-nu stiu daca ai vazut ce am scris,aparatori pt pat din alea de care zicea Aelita sunt pe site-ul voinicel.ro
Laurik-ce bebe nazdravan ai
Luna-hai la cumparaturi...nu te mai lua dupa ce zic altii..eu cred ca sunt babisme
Giorgia-vazut pari asa slaba cate kg ai luat?

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Mai am o graada de lucruri de cumparat: lampa de veghe, manusi antizariere inca o pereche, inca cateva sosetele, botosei n-am gasit, caciulite inca 2 din alea cu snur (aici nu prea se gasesc), inca 2 prosopele, pompita de nas, pompa de san, sterilizator, biberoane, perie de bieberoane , carut, comprese de san, sutien de alaptat, decoratii de camera frate nu se ai termina lista.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

gata...am sters si eu mai multe poze...

am o propunere...daca vreti, evident... ce-ar fi sa lasam acolo doar poze cu burticile si lucrusoarele pt ei, ir celelate sa le punem la semnatura?

asa nu s-ar umple prea repede albumul, in plus e simplu sa intri la semnatura la fiecare sa vedem celelalte pozici...ce ziceti?

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Da cred ca e o idee buna, ma duc si eu sa mai sterg din ele.

Mergi la inceput