Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
grety_niku spune:
n-am putut sa ma abtin... uterul bicorn este atunci cand fundul uterului nu este rotund, ci este ca o inima... ati inteles ceva?!?... poate sa fie mai putin sau mai rau, doctorita mea mi-a spus ca a avut o pacienta care avea uterul aproape impartit in doua... si al meu e tot bicorn cica dc e asa se ramane mai greu, aiurea, am ramas din runda 1
aaa si din cate stiu eu nu prea se poate vedea dupa 10-12 sapt de sarcina. decat pana atunci.
gata plec, pupici
20+ cu bebic rusinos
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Laurika, uterul bicorn se vede inainte de sarcina, nu prea stiu sa explic cum e: usor impartit in 2 camere, usoara forma de U nu aruncati cu rosii daca am gresit. Alina 23+ cu gargarita |
Am fost azi la eco la Giulesti..am facut test non stres: bebe cum simtea sonda, pac dadea in ea..eram de ras.radea si dna dr de ce face poznasul:).iar la eco..nu a vrut sa stea neam, ma intrb cu cine seamana asa agitat.eu stiam ca se oftica daca il inpumg, dar azi...era f tare sa vad cum tresare burtoiul de oftica lui :)).eram de rasul gravidutzelor din salon.
pupici
Laura 24+ cu Cristian Alexandru
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui grety_niku n-am putut sa ma abtin... uterul bicorn este atunci cand fundul uterului nu este rotund, ci este ca o inima... ati inteles ceva?!?... poate sa fie mai putin sau mai rau, doctorita mea mi-a spus ca a avut o pacienta care avea uterul aproape impartit in doua... si al meu e tot bicorn cica dc e asa se ramane mai greu, aiurea, am ramas din runda 1 aaa si din cate stiu eu nu prea se poate vedea dupa 10-12 sapt de sarcina. decat pana atunci. gata plec, pupici 20+ cu bebic rusinos |
asa am inteles si eu...ca e cam greu sa se vada abia acum, dar nah, sper sa fie bebe bine...aaa, eu am 24 saptsi 2 zile.azi la eco bebe era de 26sapt si 3 zile..cate griji imi fac pentru micutz.va pup.
Laura 24+ cu Cristian Alexandru
Luna9 spune:
Fetele, multumesc pentru raspunsul legat de indemnizatii. Acum ca stiu ce si cum, pot sa fac planul cu banii pe urmatorii 2 ani .
Din cate citesc eu pe-aici v-ati apucat deja de cumparaturi pentru bebe? Vai cat ma bucur ca mai gandesc si altii ca mine .
Toate cunostintele mele (dar absolut TOATE) m-au terminat: "Nu-ti fa liste de cumparaturi de pe-acum!!! Nu cumpara lucruri la copil de pe-acum, ca am auzit eu ca nu e bine!!!" Mama s-a oferit sa-mi cumpere ea lucrurile la bebe cat voi sta eu in spital la nastere, dar cum ramane placerea de a cumpara eu tot ce trebuie pentru primul meu copilas? Si daca imi ia ceva ce nu-mi place?
Asadar fetelor, voi pe unde va faceti cumparaturile la bebei? La inceputul lunii viitoare vreau sa o iau si eu la pas prin magazine (sa vedem cum ne descurcam cu colul asta deschis, poate rezista el 2 ore) .
la toata lumea si . Uitasem cat de bine e intre voi.
22 S+ cu
cu vom ajunge sanatosi la termen
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui enik83 fetelor... oare ii musai sa cumperi sterilizator ?? chiar ieri vb cu mama la finutul nostru...ea a zis ca fierbe biberoanele.. si desi are solutie de sterilizat de la chicco nu a folosit-o niciodata 21+ cu o minune de poze |
legat de fiert biberoane...asa faceam si eu...dar am citit ulterior ca biberoanele care contin Bisphenol nu sunt deloc sanatoase pt copii...deci ar fi bine sa cumparati biberoane pe care scrie 'BPA free'...sau, sterilizatorul..
apropo, eu am folosit si solutie de sterilizare de la Chicco...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Luna9 Fetele, multumesc pentru raspunsul legat de indemnizatii. Acum ca stiu ce si cum, pot sa fac planul cu banii pe urmatorii 2 ani . Din cate citesc eu pe-aici v-ati apucat deja de cumparaturi pentru bebe? Vai cat ma bucur ca mai gandesc si altii ca mine . Toate cunostintele mele (dar absolut TOATE) m-au terminat: "Nu-ti fa liste de cumparaturi de pe-acum!!! Nu cumpara lucruri la copil de pe-acum, ca am auzit eu ca nu e bine!!!" Mama s-a oferit sa-mi cumpere ea lucrurile la bebe cat voi sta eu in spital la nastere, dar cum ramane placerea de a cumpara eu tot ce trebuie pentru primul meu copilas? Si daca imi ia ceva ce nu-mi place? Asadar fetelor, voi pe unde va faceti cumparaturile la bebei? La inceputul lunii viitoare vreau sa o iau si eu la pas prin magazine (sa vedem cum ne descurcam cu colul asta deschis, poate rezista el 2 ore) . la toata lumea si . Uitasem cat de bine e intre voi. 22 S+ cu cu vom ajunge sanatosi la termen |
Nu mai pleca urechea la toate tampeniile asa mi-au spus si ai mei, le-am taiat repede macaroana " Cum se face ca sunteto credinciosi si superstitiosi in acelasi tip????" s-au calmat si n-au mai zis nimic.
Noi ieri a fost la cumparaturi nici nu-ti imaginezi cat de bine ne-am simtit amandoi, de cand asteptam momentul asta
Ce-am sa fac eu in luna 7-8 cu ditamai burtoiul pe o caldura si umiditate infernala, cu picioarele umflate, numai de cumparaturi nu o sa am chef, atunci cel ult ma ocup de ornat camera.
Plus cand ii aduc acasa vreau sa am deja totul aranjat, sa stiu ca am tot ce-mi trebuie, ca nu o sa trebuiasca sa-mi trimit barbatul dupa lucruri apoi sa-mi fac nervi ca nu-mi plac.
Dupa nastere o sa primesti de la rude, amici, etc......dar tresa le ai pe alea alese cu dragoste de tine
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
carla_2008 spune:
Pap capsuni de sera,nu-s asa bune dar vad ca la bebei le plac,ca primesc niste suturi......
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
23+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
legat de fiert biberoane...asa faceam si eu...dar am citit ulterior ca biberoanele care contin Bisphenol nu sunt deloc sanatoase pt copii...deci ar fi bine sa cumparati biberoane pe care scrie 'BPA free'...sau, sterilizatorul.. apropo, eu am folosit si solutie de sterilizare de la Chicco... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Voi luati biberoane de plastic sau din sticla, mie mi se par mai sanatoase alea din sticla.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Pap capsuni de sera,nu-s asa bune dar vad ca la bebei le plac,ca primesc niste suturi...... Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 23+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Asa am patit eu aseara tot de la capsuni, ei rectioneaza la tot ce-mi place mie.
Luna9 spune:
mie imi este foarte frica sa folosesc biberonul de sticla. daca imi aluneca/ scapa din mana si il lovesc. ii sparg capul copilului si ma omoara sotul .
ne-am uitat si noi pe la chicco pe site si am vazut ca au speculat foarte bine treaba asta cu bisfenolul. pe toate etichetele cu biberoane scrie mare "0% bisfenol". in orice caz, eu m-am sfatuit cu sotul si am hotarat ca biberoanele si suzetele sa le luam de la chicco direct sau din farmacii, si nu din comert. am inteles ca sunt unii care ii copie.
paranoia mea nu ma lasa sa iau orice fel de biberon, suzeta sau tetina. parca mi-e teama sa nu ii faca rau bebelului. desi, mama nu m-a crescut cu chicco la cap...
voi ce biberoane cumparati?