Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
nela_didea spune:
Mousel nu-ti face probleme, si eu eram disperata pana acum 4-5 zile cand a inceput bebele sa miste, deci cam la 21 sapt.fix. Si eu sunt mai plinuta si din cauza asta l-am simtit mai greu. O sa simti curand cu siguranta
21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
rodyka spune:
la prima sarcina se simt miscarile mai tarziu si mai greu ptr ca nu stii ce ar trebui sa simti... la a doua se poate si inainte de 4 luni, daca nu esti mai plinuta. dar de miscat misca bebe, si inca cum! cel putin a mea e foarte activa prin toate... colturile, cred ca face aerobic ![]()
rodyka &
printesa Anca-Maria &
delfinasul Hannah Isabela (26+)
enik83 spune:
fetelor..dar nu-i musai sa faci botezul ca sa poi iesi cu bebele afara din casa..poti chema preotul acasa si face el o slujba scurta..
dupa care botezul il faci cand poti
21+ cu o minune de 
poze
rodyka spune:
enik83, pe vremuri "trebuia" sa stai un casa 40 de zile, acuma...
cel putin aici nici nu ai cum, la 5 zile tre sa mergi cu bebe la control sa-i faca o proba de calcai, apoi hartii cate in luna si in stele... daca vrei sa iti dea preotul binecuvantarea, vine si acasa daca-l chemi
rodyka &
printesa Anca-Maria &
Hannah Isabela (26+)
bumblebee spune:
Ce mic o sa fie delfinasul nostru la botez... in primul week-end din sept., de sapt viitoare cautam localul. Avem cateva idei, vedem ce se poate. Am putea si mai tarziu, dar vreau neaparat sa-mi fie parintii si fratele aproape, mai ales ca e primul nepotel...
Alina
23+ cu 
gargarita
nela_didea spune:
Vai ce lucrusoare dragute am putut vedea, sa le stapaniti sanatoase impreuna cu bbeii
. Si eu vreaauuu
Doamne deabia astept sa ies si eu la cumparaturi, am ochit si eu cateva lucrusoare prin magazine, dar astept culoarea
Credeti ca daca voi merge la un ecograf normal, o sa se vada putzica?
21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Vai ce lucrusoare dragute am putut vedea, sa le stapaniti sanatoase impreuna cu bbeii . Si eu vreaauuu![]() Doamne deabia astept sa ies si eu la cumparaturi, am ochit si eu cateva lucrusoare prin magazine, dar astept culoarea ![]() Credeti ca daca voi merge la un ecograf normal, o sa se vada putzica? ![]() 21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Daca n-o sa fie rusinos, sigur se vede
Ca tot vorbim de rusinosi, bodoganeam unei amice ca delfinasul n-a vrut sa ne arate fata la echo, tot si-o acoperea cu manutele. Amica mea: Lasa fata, ca e mai rusinos... De unde atata rusine, si-a aratat podoabele de la 13 saptamani
Alina
23+ cu 
gargarita
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mousel la 20+ saptamni de sarcina inca nu-l simt pe bebe miscand ![]() o fi vreo problema cu bb-le meu, e din cauza placentei anterioare sau din auza ca sunt mai plinuta?? |
Stai linsitita.si eu sunt grasutza si cu placenta anterioara.mai ai putin rabdare, o sa mergi la eco si o sa vezi ca bebe e bine.nu -ti mai face griji, ca nu-i face bine la bebe.
eu am o mare nedumerire:ce e uterul bicorn si cum de l-au vazut abia acum?

Laura
24+ cu
Cristian Alexandru
bumblebee spune:
Laurika
, uterul bicorn se vede inainte de sarcina, nu prea stiu sa explic cum e: usor impartit in 2 camere, usoara forma de U
nu aruncati cu rosii daca am gresit.
Alina
23+ cu 
gargarita