Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

am mai sters poze au ramas cele cu burtica...

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Multumesc pt complimente...nu stiu cate kg am luat..ultima data cand m-am cantarit aveam 7+...asta era acum 4 sapt....sapt asta ma duc la control si ma si cantaresc...sper sa nu fi luat f.mult

Da sunt si eu de acord cu propunerea ta Eladea

Asa e Dragaica sunt f.multe de cumparat..mai ales pt voi cele cu gemeni

GEO 28+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am revenit si eu pe baricade cu o durere de cap insuportabila.Se pare ca ceapa verde nu imi face bine deloc,mi-a scazut tensiunea:la mana stanga tot 12/7 a ramas iar la dreapta de la 13/7 a ajuns la 11/1.In schimb ma bucur ca am stetoscop pt 2 zile,asa ca am ocupatie:stau numai cu el pe burtica sa aud ce face bebitzu meu
Anca eu am vazut prin magazine dar nici nu am intrebat crezand ca sunt de masina:insa f dragut modelul.O sa vedem spre ce ne orientam pana la urma
Aelita impletitura nu are,ci doar material cu burete,fara picioare.Da ar ajunge cam 20 euro
Dragaica ce ai facut la examen?Cred ca o sa pun si eu burtica pe carte ca e jale..
Carla vaiii nu mai zi de capsuni..deja am pofte..hm...capsuni cu frisca (abia astept sa le culeg din curte),pepene galben,zarzare.As lua din market insa mi se par ca au gust de cauciuc
Mamicile care le cunosc folosesc biberoane din sticla:intr-adevar mai grele dar mai bune,cu suzeta din silicon si nu plastic,iar sterilizatoarele la microunde.Stiu astea nu sunt cele mai bune dar sunt acceptabile.Depinde de preferinte.

25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Am revenit si eu pe baricade cu o durere de cap insuportabila.Se pare ca ceapa verde nu imi face bine deloc,mi-a scazut tensiunea:la mana stanga tot 12/7 a ramas iar la dreapta de la 13/7 a ajuns la 11/1.In schimb ma bucur ca am stetoscop pt 2 zile,asa ca am ocupatie:stau numai cu el pe burtica sa aud ce face bebitzu meu
Anca eu am vazut prin magazine dar nici nu am intrebat crezand ca sunt de masina:insa f dragut modelul.O sa vedem spre ce ne orientam pana la urma
Aelita impletitura nu are,ci doar material cu burete,fara picioare.Da ar ajunge cam 20 euro
Dragaica ce ai facut la examen?Cred ca o sa pun si eu burtica pe carte ca e jale..
Carla vaiii nu mai zi de capsuni..deja am pofte..hm...capsuni cu frisca (abia astept sa le culeg din curte),pepene galben,zarzare.As lua din market insa mi se par ca au gust de cauciuc
Mamicile care le cunosc folosesc biberoane din sticla:intr-adevar mai grele dar mai bune,cu suzeta din silicon si nu plastic,iar sterilizatoarele la microunde.Stiu astea nu sunt cele mai bune dar sunt acceptabile.Depinde de preferinte.

Us
My Baby Boy

Pai il am mai tarziu, voi uitati ca eu sunt in urma cu 7 ore

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Aaaaaa,nu stiam de ce stai tu asa cumintica .Iti tinem pumnii si eu si jr,multa bafta si sa dea Domnu sa treci testul.

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetele! acum am venit si eu de la eco...doctorul mi-a zis ca bblul are cordonul in jurul gatului si ca s-ar putea sa nu nasc natural ca cica ar fi pericol , dar poate se misca copilul si isi scoate cordonul, acum ramane de vazut ce va mai fi - Doamne ajuta
Mi-a dat scrisoare medicala pt program redus fara sa comenteze si cu ea tre sa merg la medicul de familie.
Am intrebat asistenta medicului de familie care e prietena cu mine si mi-a zis ca mi se modifica salariul, adica mai scade daca vreau program redus, ca ea asa stie, acum nu stiu ce sa mai zic, cert e ca am citit in legislatie la drepturile gravidelor si indica faptul ca programul redus e platit 100%, asa ca o sa scot la imprimanta si le arat legea negru pe alb.
Cat despre prenatal medicul mi-a zis ca imi da de la 32 de saptamani fara nici o problema.
off si dupa atatea vesti proaste m-am enervat si m-am dus si mi-am luat o shaorma delicioasa pe care am servit-o in parc cu sotul.
In rest bblul e bine, are 1.200gr, se dezvolta bine, singura neregula e cea cu cordonul, acum vedem ce va mai fi pe viitor.
Va pup

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Eladea-nu stiu daca ai vazut ce am scris,aparatori pt pat din alea de care zicea Aelita sunt pe site-ul voinicel.ro

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

mersi mult...cred ca am 'scapat' mesajul ... acu fac un studiu de piata, nu stiu inca de care sa iau... am azut c asunt mutle modele, dar pb la noi e ca patutul e prea jos(22 cm de la podea) si in cazul asta nu pot folosi cele rabatabile, ca alea sunt mai inalte de atat...sa vad cum fac...fie n-o rabatez, fie iau una mai mica si-i las loc de iesire/intrare...ce ziceti?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Buna fetele! acum am venit si eu de la eco...doctorul mi-a zis ca bblul are cordonul in jurul gatului si ca s-ar putea sa nu nasc natural ca cica ar fi pericol , dar poate se misca copilul si isi scoate cordonul, acum ramane de vazut ce va mai fi - Doamne ajuta
Mi-a dat scrisoare medicala pt program redus fara sa comenteze si cu ea tre sa merg la medicul de familie.
Am intrebat asistenta medicului de familie care e prietena cu mine si mi-a zis ca mi se modifica salariul, adica mai scade daca vreau program redus, ca ea asa stie, acum nu stiu ce sa mai zic, cert e ca am citit in legislatie la drepturile gravidelor si indica faptul ca programul redus e platit 100%, asa ca o sa scot la imprimanta si le arat legea negru pe alb.
Cat despre prenatal medicul mi-a zis ca imi da de la 32 de saptamani fara nici o problema.
off si dupa atatea vesti proaste m-am enervat si m-am dus si mi-am luat o shaorma delicioasa pe care am servit-o in parc cu sotul.
In rest bblul e bine, are 1.200gr, se dezvolta bine, singura neregula e cea cu cordonul, acum vedem ce va mai fi pe viitor.
Va pup

28+

corina, si eu stiu ca se plateste 100% chiar programul redus...asta e una din facilitatile acordate gravidei...

cat despre cordon, eu cred ca exista posib sa si-l 'scoata'..prin miscarile lui...oricum, e important ca a vazut medicul asta...si cu siguranta, in cazul asta, va fi totul ok...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Va pup

28+

Felicitari pentru bebe grasunel,e in top .Incearca sa fii optimista,poate a fost pe moment cum s-a miscat el si in timp i se va duce din jurul gatului.Mult succes

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Salut Delfinariu!

Am luat pozitia de drepti, mana la chipiu si raportez... n/am facut aproape nimic concret toata ziua dar ma simt de parca sunt batuta, am febra musculara, ma misc in reluare si cu incetinitorul si... si nici nu ar trebui sa suflu in fata voastra, n/am motive... in comparatie cu voi care sunteti cu totul indreptatite...
La mine 'mucles', 'mersul pe sipca', 'joc de glezne', 'ochii cat cepele' ca vorbiti de lucruri interesante si frumoase.

Sunt prin preajma daca aveti nevoie de mine...

Mergi la inceput