Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Va pup pe burtici!
si pe tine Maya
ma duc acasica!

20+ cu bebic rusinos

si eu burtica cuminte!

Mergi la inceput

Sterg si eu pozele si le pun la semnatura... dar cum se face ca nu pre stiu si sa stau acuma ca sa dibuiesc... e prea mult ptr mine la ora asta. please....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LUNA eu am avut biberoane AVENT.
dar biberoanele localizeaza-le,si cand ai nevoie trimiti sotul sa ia exact ce ii arati tu.sau ia doar unul.ca sunt bebei care nu accepta biberon sub nici o forma nici dupa intarcare!

suzete vezi ca sunt pe marimi,ia doar una din grupa zero,cea mai mica,la fel sunt care nu accepta .

cat despre cumparaturi,in ziua de azi aproape toata lumea cumpara inainte,se pregateste,pe vremuri era altceva,oricum nu se umparau atatea,acum cred ca nu are sens sa mai traim ca pe vremuri si daca avem posibilitatea ,sa ni-i crestem in conditii bune si comode .
pe nicaieri nu am auzit superstitia ca la romani ca "nu e bine" sa cumperi,si nu are nici o logica nici macar pt cei care sunt superstitiosi in general.
cred ca e o chestie care pe vremuri se intampla cel mai des,ca atunci cand doamne fereste se intampla ceva cu un bebelus,sa dea vina neaparat pe cineva:pe mama ca a luat lucruri inainte,sau ca nu l-a botezat,sau ca l-a deocheat cineva,sau ca ...Mai putin se proba medical ,eramai usor sa dai vina pe "pacatele" altuia.
Doamne fereste de asa necazuri,dar eu cred ca sunt lucruri pe care noi nu leputem influenta nici in bine nici in rau.
Asa ca haideti sa ne traim viata cu bucurie,nu cu drobul de sare deasupra capului,ca simte si copilul si nu facem decat sa le cream de acum din burta o stare de nesiguranta,o idee de "viata e fragila",si chiar daca e fragila,nu putem trai asa cu gandul asta,trebuie sa TRAIM !

asa ca fa ceea ce simti,cumpara ce crezi ca os a ai nevoie si nu le mai da voie sa iti spuna tampenii!

BTZ OVI mi s-a parut ca partea exterioara a cosului,deci nu husele,sunt un fel de impletitura ca de rachita.ma rog,o imitatie,ca asa e si al meu.adica modelul ala de cosuri de rachita,dar evident alte materiale pe care le folosesc ei acum,mai "textile".ma refeream la cosul gol.

se aude cu stetoscopul inimioara,ceva??
ma gandesc ca,daca da,e o idee pt mamicile care se sperie atunci acnd nu mai misca bebe,sa mearga la cineva care are asa ceva,sau la un medic de familie,ma gandesc ca ajungi mai repede aoclo decat la un ecograf,si nu cu atatia bani.

COTEASCA eu cred ca e prea devreme sa spuna acum cum vei naste,ca pana la 40 se fac multe miscari de trupe,si am inteles ca f multi bebei si-l rasucesc de multe ori in aceste saptamani si de tot atatea ori il dau jos.cred ca mai bine nu te speria,ca oricum nu ai ce face acum decat sa iti faci mii de ganduri..eu m-as speria !
doamne ajuta sa nu ai probleme de nici un fel pana la sfarsit,eventual mai intreaba pe la alte odisee fetele care au avut asta la pana in 30 de saptamani.
da o cautare pe DC.

MAYA la profil personal din stanga paginii de forum,acolo la editare bagi parola,si dai pagina in jos pana la optiuni si acolo apesi pe plus si iti apare sa iti faci semnatura.

Bebe imi da suturi orice mananc ! cred ca ii place orice,numai sa bag !

bine,si cand stau intinsa cu laptopul,se relaxeaza burta si misca tot timpul.

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Multumesc fetelor de incurajari. Asa mi-a zis si medicul ca pana la nastere e posibil sa se mai miste si sa si-l scoata de acolo, acum ma gandesc si la varianta ca poate o fi bagat-o pe asta cu cordonul ca sa ma puna sa fac cezariana si in ultimul moment sa mi-o bage pe aia: ca stii ca are copilul cordonul si mai bine faci cezariana, ca eu nu vreau cezariana deloc si i-am si zis ca vreau naturala, la care el a mustacit putin, m-a intrebat varsta si a zis un "da" parca pierdut, acum chiar nu stiu ce sa mai cred, ca mie la eco nu mi-a aratat cordonul din jurul gatului. Medicii astia nu am deloc incredere in ei, abia astept sa nasc si sa scap de ei. Eu oricum sunt calma atata timp cat imi simt copilul ca misca mai mereu.
Va doresc o seara linistita, eu am plecat sa vizionez un film.

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

aelita, si eu am stetoscop; l-am luat la 20 sapt, dar nici acum nu reusesc sa ii ascult inima bebelinei.

27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

coteasca eu m-am dus cu recomandarea de la gine direct la servici. iar asistenta aia habar nu are ce zice. ei sunt pe dinafara cu legislatia. 100 % se plateste program redus, am avut eu si asa a fost

cu cordonul e posibil sa-l scoata singur, bine ca a observat doctorul

si sa nu uit..deja 1200kg

----------------------------------------------
my somebody....

26+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Multumesc fetelor de incurajari. Asa mi-a zis si medicul ca pana la nastere e posibil sa se mai miste si sa si-l scoata de acolo, acum ma gandesc si la varianta ca poate o fi bagat-o pe asta cu cordonul ca sa ma puna sa fac cezariana si in ultimul moment sa mi-o bage pe aia: ca stii ca are copilul cordonul si mai bine faci cezariana, ca eu nu vreau cezariana deloc si i-am si zis ca vreau naturala, la care el a mustacit putin, m-a intrebat varsta si a zis un "da" parca pierdut, acum chiar nu stiu ce sa mai cred, ca mie la eco nu mi-a aratat cordonul din jurul gatului. Medicii astia nu am deloc incredere in ei, abia astept sa nasc si sa scap de ei. Eu oricum sunt calma atata timp cat imi simt copilul ca misca mai mereu.
Va doresc o seara linistita, eu am plecat sa vizionez un film.

28+
Corina, viitoare mamica de baietel
sa stii ca m-am gandit si eu la asta...Pt ca mi se pare inutila sperietura asta pe care ti-o da de pe acum...Doar daca nu are intentia sa te tina stresata si pana la 40 sa fii asa de disperata incat sa accepti ce vrea el.
cine vrea cezariana din start,e una,dar pt cine nu vrea si sa i se faca "exagerand",nu mi se pare normal..Si am auzit ca sunt medici care o fac...
Banuiesc ca sunt putini medicii care din comoditatea lor,prefera o cezariana programata decat o nastere la ori ceora,in orice zi a lunii...
si in cazul asta cam greu sa probezi ca e asa sau nu...
Ce imi atrage atentia in asa cazuri e cand vor sa sperie mama intentionat,inutil,si prea devreme cu lucruri care in mod normal nu ar trebui sa o intereseze deocamdata daca nu tin de ea,doar sa o streseze.adevarul e ca daca ei vor neaparat cezariana,desi mama vrea natural,pana la urma iese ca ei...din pacate...

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cand te gandesti ca mergem la medic sa ne linisteasca, sa ne sfatuiasca, sa ne retzeteze... iar ei ne baga in sperieti cu mult inainte de a fi cazul sa ne gandim la certitudini...

bebeii nostri ar trebui sa se numeasca... capsunele, vad ca pana acuma la toti le plac. si cu inghetata...

rodyka & printesa Anca-Maria & Hannah Isabela (26+)

Mergi la inceput

Aelita, multumesc!
Hai sa vedem daca functioneaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..care ma puteti ajuta sa micsorez pozele de pe picasa? am vazut ca ati pus un fisier acolo dar nu ma pricep..

21+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput