Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
maurice spune:
aelita am vazut citind asa pe sarite ca tot vorbesc fetele de o tortilla de la tine, ai pus vreo reteta pe undeva? Spune-mi si mie te rog pe unde sa o caut, ca imi doresc sa mananc asa ceva, si eu nu prea am pofte (de unde raportez aceleasi 52 kg , cred ca sunt singura dintre voi care n-a pus mai nimic )
20+
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maurice aelita am vazut citind asa pe sarite ca tot vorbesc fetele de o tortilla de la tine, ai pus vreo reteta pe undeva? Spune-mi si mie te rog pe unde sa o caut, ca imi doresc sa mananc asa ceva, si eu nu prea am pofte (de unde raportez aceleasi 52 kg , cred ca sunt singura dintre voi care n-a pus mai nimic ) 20+ |
Aelita, daca nu o ai la indemana... o am eu salvata.
Maurice, o am eu...
btz_ovi spune:
Aelita da,eu am simtit de pe la 21 sapt inimioara lui cu stetoscopul,insa trebuie insistat pt a nu putea fi confundate bataile cu alte zgomote din burtica.Astazi am reusit sa o ascult de cateva ori,se pare ca lui bebe nu i-a placut ca il trezisem din somn si tot fugea de mine .Da ii vin eu de hac acusi
25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
maya71 spune:
Aelita... ajutor. M/am dus pana la vizualizare semnatura... acolo ce fac ca sa pun pozele?
Eu ma duc in partea de sus a paginii, 'Contul meu', 'Profil personal' si acolo intru...la semnatura, dar mai incolo?
aschiutza spune:
Fetelor, sotul asculta cu urechea lipita de burtica, si tot imi spune ca el aude cum se misca bebe dar din cind in cind si inimioara. Asa ca el e ecograful meu - cind trec citeva ore fara sa se mist bebe, il pun sa asculte .
Seara buna la toata lumea. Va rag nu ma ziceti cuvintul capsuni. Am mincat citeva acu vreo doua saptamini si mi-au facut rau. Si tot mi-e pofta, chiar azi mi-au facut unele cu ochiul si acuma imi pare rau ca nu le-am luat
------------------
Still looking for pieces of heaven...
enik83 spune:
fetelor..nu ma poate ajuta nimeni cu pozele??
pt ca ale mele sunt foarte mari..
21+ cu o minune de
poze
enik83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Aelita, daca nu o ai la indemana... o am eu salvata. Maurice, o am eu... ucenic(aspirant) burtica |
si eu vreau reteta...
21+ cu o minune de
poze
maya71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Aelita, daca nu o ai la indemana... o am eu salvata. Maurice, o am eu... |
E mesajul original salvat... de la mama lui Asa am salvat reteta...
'hahahahhaaaaa DRAGAICA ar manca orice ! nu conteaza ceeee,ii suna bine hahaha
cartofi taiati rondele subtiri subtiri aproape transparente(ca la aia din punga),caliti inabusit la foc mic pe teflon sa nu se lipeasca,mestecat,se inmoaie .daca iti place poti pune odata cu ei ceapa taiata fideluta asa mare.bati un pic cateva oua si amesteci cartofii astia caliti cu oul,si pui la loc in tigaie cu teflon la foc mic.ca pe o clatita groaaasaaaa. cand e gata oe o parte(o ridici cu o paleta sa te uiti),pui o farfurie mare plata pe tigaie,si intorci tigaia tinand bine astupat,cat sa ramana tortilla in farfurie ,repede sa nu curga oul,daca misti farfuria e totul pe jos! din farfurie o pui iar in tigaie pe partea cealalalta.daca vrei oul tare,o tii sa se usuce bine.
poti adauga in ea la caleala aia ce iti trece prin minte,ardei,peste,SARE ca am uitat,..'
Gata, asta e... dar sa vezi pozele... sunt de mare arta...